Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='GoniaP']...Demi miała robione usg oraz morfologię i biochemię - uff - wszystko w normie - aż dziw!

Super :multi: !

[quote name='GoniaP']Zdjęcie rtg wykazało, że jedna z kości jeszcze bardziej się przemieściła, więc doktor postanowił nastawić raz jeszcze i zmienić gips na dłuższy. Brak apetytu mógł być spowodowany bólem, więc Demi dostanie p. bólowe.

No, ja wiem, że nie jestem lekarzem itd. I się nie czepiam. Tylko się zastanawiam.
Nie lepiej zadrutować?
I już sama sobie odpowiadam - tylko o potwierdzenie proszę - zadrutowanie się zapewne z narkozą łączy, której raczej chcemy uniknąć - tak?
Choć z drugiej strony - sterylka ma być. W narkozie. Nie można tego połączyć? Wiem, przedłuża się czas trwania itd.
No, ale ja taki jestem myśliciel - zastanawiacz:razz: .

[quote name='GoniaP']Jeju, jaki to przekochany pies :loveu:

Ano!:loveu:

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

postanowili nie drutowac tylko dac szanse kosci zrosnac sie w ten sposob..mozna leczyc to obiema drogami-tylko przy drutowaniu to i narkoza...i calo obce w lapie...i ryzyko ze drut 'wyjdzie' z wnetrza kosci i bedzie ranil lapke od srodka...
z gipsem jest tak-moze sie zosnie moze nie...jedna kosc juz ladnie sie zrasta..najgorzej ta z przemieszczeniem:( pewne jest ze zrosnie sie krzywo...ze pies moze kulec po dluzszym biegu...albo kulec w ogole podczas biegu...
narazie trzymamy kciuki...
Demi jest kochana choc znow ma zastoj w zalatwianiu sie...
powrocil apatyt to i kupa mam nadzieje wroci...
to taka delikatna suczka...oddana...tak sie cieszy jak ktos ja glaszcze-odplywa normalnie:)

Posted

Może by do Lupe napisać, ona ładne banerki robiła.
KaLOlina, musimy sie umówić - po odbiór faktur i chciałam Ci dac kase za tą faktuę, która płaciłas sama.

Bumerang - podejde po fotki, tylko mam ojca w cięzkim stanie, nie wiem jak to wszystko zgrać/

Posted

Ojej...:placz: Biedna Psinka...:placz:

Ja ostatnio pisałam do Lupe, ale ma przeciążoną chyba skrzynkę, bo nie chciało mi wysłać pv...:roll:
Mogę napisać do black_sheep, ona robiła mi ostatnio banerki dla kilku Psiaków, właśnie puściłam jej przelew na Psiaki z Krakowa za te banerki, więc mogę ją poprosić o banerek dla Demi. ;)

Dziękujemy Bigosiku kochany...:loveu:

Posted

Sa kolejne wpłaty, przekazałam Fidelkowi na PM.

Czekam na faktury - musimy je wreszcie porozliczać. KaLOlina, jak tylko sytuacja będzie opanowana - musimy jakos sie spotkać.

Posted

Ponieważ nie dostałam tekstu umieszcze wymyślony przezemnie tandetny do entej potęgi tekst: Demi wyrwana menelom błaga o pomoc;) Mam nadzieję, że nie będziecie narzekać;) Jeśli burza mi pozwoli to bannerek będzie za 10 min