Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze 2 ostatnie z trawki i mykam bo jutro kolejny exam...
a ogolnie jestem chora zatoki mam zawalone, rurka w nosie, antybiotyki i temp ciala 35,2... wiec super...a wlasnie teraz mam 3examy pod rzad:(

Posted

Kalolinka!ja moge wyretuszowac Wam zdjecia...w koncu jestem grafikiem!
tylko podeslij mi fotki na maila(chyba Ci podawalam na forum o klusiu?), chyba ze mam sobie skopiowac te z netu?

Posted

Jaka ona śliczna i radosna...:loveu: :loveu: :loveu:
Zdrowiej Psinko jak najszybciej!!!
Dziewczyny i ja mogę się zabrać za obróbkę fotek, bo cuś tam o tym wiem. ;) Dajcie tylko znać. ;)

Posted

Dobra Dziewczyny, skopiowałam sobie, poprzycinałam fotki i wysłałam Wam na mailika. ;) Grafikiem nie jestem, więc może jeszcze Kako80 cuś z nimi zrobi. ;)

Posted

dostalam foteczki...super...
Kako80- kurcze nie mam twojego maila...:( podeslac na ten z dogomanii?? ale to wieczorkiem-bo teraz znow nie mam przy sobie aparatu:(

wlazlam na chwile na naeta poniewaz POJAWIL SIE PROBLEM:(
nawet nie wiem jak mam o tym pisac...ehh...
wszystko moja wina-ten wypadek itd...ale ilez mozna??????
zaniepokoil mnie NOWY_juz 5ty (w przeciagu 2tygodni) opatrunek Demi...:(
caly czas na nim opiera lape...
wkurzylam sie...bo on jakos dziwnie sie wygina-zrobiony jest z siatki....balam sie ze w takim opatrunku lapa jej sie zrosnie w niedzwiedzia- nie wiem czy wiecie jaka to jest ...bo tak krzywo na niej staje,...
dzis po examie pokecialam do dr.Antosika.... no i syf...
on sie wkurzyl...powiedzial ze Demi NIE WOLNO opierac sie na lapie...ze ma ZNOW zle zalozony opatrunek...musze go zmenic jak najszybciej- najlepiej dzis- bo jak go zostawimy grozi jej kalectwo...
Demi ma jakis taki zly urok-ze wszytkie opatrunki albo spadaja albo zle sie ukadaja...:(

Posted

pozniewaz AR nie ma gipsy zywicznego...to musze postarac sie taki kupic...w aptece...jak nie to zdobeda dopiero na jutro...

lapka- ta kosc z przesunieciem ANI TROCHE sie nie zrosla:( to przez te ciagle zmiany...
dr Antosik powiedzial-po przysluchaniu sie jakie opatrunki dotad miala-ze zaden nie byl dobry...
Demi musi miec wyprostowana lape-by zrosly sie kosci srodrecza...ale jednoczesnie nie moze sie na niej opierac...

wiec musi miec gips az po bark-zgieta lape w lokciu-zeby musiala kicac...
dr powiedzial tez ze mamy szczescie ze nie byla drutowana bo z takim przebiegiem choroby jak u niej-czeste zmany gipsu- lape TRZEBA BY JUZ AMPUTOWAC!!!!!!!

koniec swieta...ja nie wiem...pilnuje jej...ona nie grzebie NIC a NIC przy gipsie...a spada jej...co 3dni jestem u weta...

jestem zalamana...jak jej sie nie zrosnie to co dalej?? trzeba dzis sprawdzic czy Demi ma w ogole czucie w tym jednym palcu:( mozliwe ze nie...oby w ogole miala czucie w paluszkach i srodreczu:(

co mam robic?? pytam WAS- choc malo tu ostatnio osoby zainteresowane zagladaja- gdzie mam jechac z Demi?? na AR?? tam gdzie juz sa wytyczne jak postarac sie ten opatrunek zalozyc?? na Zbaszynska?? co z tym gipsem?? macie jakies dojscia?? czy mam kupic go sama??

juz sie poddaje powoli...:( moze ma ktos samochod wolny dzis-by ze mna podjechac do tego weta??

a Demi to taki radosny pies...

Posted

O Matko...:placz: :placz: :placz:
Biedna Psinka, biedna Ty Karolinko...:placz: :placz: :placz:
Myślę, że jak Demi jest pod opieką 2 fundacji, to musisz się z nimi skontakować i zapytać, co dalej.
Trzymam kciuki cały czas za jej zdrówko, żeby ta nóżka się zrosła, żeby wszystko było dobrze...

Posted

Hakita napisał(a):

Myślę, że jak Demi jest pod opieką 2 fundacji, to musisz się z nimi skontakować i zapytać, co dalej.
Trzymam kciuki cały czas za jej zdrówko, żeby ta nóżka się zrosła, żeby wszystko było dobrze...
Spoko wodza;)
Wyobraźcie sobie, że w żadnej znanej mi klinice nie było gipsu żywicznego :crazyeye: Dopiero Karolina wykazała się inwencją twórczą i znalazła go w sklepie medycznym ;)
No a Demi znów się dziś nastresuje :shake: Dalej Ciotki i Wujkowie, przesyłajcie ciepłe myśli powrotu do zdrowia, co by sie kości szybko i sprawnie zrosły!!!
Biedna psina w te upały będzie chodzić z wielkim gipsem na temblaku....

Posted

Demi ma nowy, czerwony i niewygodny gips... Bidulka nie wie o co chodzi i jest bardzo nieszczęśliwa. Do tego zalecenia lekarskie są okropne... Szybkie spacerki a potem unieruchomienie... Mój TZ właśnie zawiózł klatkę dla Demi. Czekają ją ciężkie czasy... Biedna Karolina się obwinia i jest jej bardzo ciężko.
Karolinko, glowa do góry, najważniejsze, by Demi wyzdrowiała. Ona na pewno zrozumie, że to dla jej dobra, nie martw się. Przecież ona pewnie nigdy nie miala tyle miłości od nikogo, co dostaje od Ciebie...

Posted

ojej, biedactwa jestescie obie!
a ja sie tylko boje czy aby takie unieruchomienie w stawie(tzn w kolanie) nogi nie spowoduje jego unieruchomienia na stale?
AR to rozumiem akademia rolnicza wydzial weterynaryjny?jezeli tak to ja bym im chyba ufala..3majcie sie.
aha a mail to [email protected]

Posted

Przepraszam, ale 3 dni nie było mnie w Poznaniu.
Pieniążki na Demi wpływają z allegro - teraz tylko musze mieć faktury, żeby wypłacić za nie.
Koniecznie potrzebna jest faktura na tą kwotę, którą przelaliśmy już do lecznicy i na tą - którą zapłaciła KaLOlina jako pierwszy wetowy wypad.
No i dalsze - jeśli są.
Ja jutro napiszę dokładnie, ile uzbierało się na sunie na naszym koncie.

Ale musze też rozliczyć Fundację - stąd faktury. KaLOlina, jeśli bywasz czasem gdzieś w mieście daj znać. Albo gdzie mam podjechać - żeby je zabrać.
Ile masz tych faktur i na ile.

Demi - trzymaj sie mała, będzie dobrze.

Posted

Co tam u Ślicznotki??? Jak się czuje???
Masa pozytywnych i ciepłych myśli wysyłana jest każdego dnia, nawet jak mnie nie ma. ;) Zdrowiej Kochana Psinko!!!