kaLOlina Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 mam kota himalajskiego blekitnego z blekitnymi oczetami do wydania!!!! (chyba bo matka sie zakochala- ale nie szalejmy nie mozemy miez AZ tylu zwierzat)... a jesli chodzi o Demiuleczke- nauczylysmy sie aportow... komendy zostan lezec teraz szkolimy sie z 'szukaniu' i tropieniu- najczesciej Demi szuka zakopanej w lisciach swej ulubionej zabaweczki... mialy dzis byc zdkecia- ppeeeeeeeeeeeeeeeelllllnoooooooooooo zdjec ale krolik zezral kabel od aparatu GRRR!!!! Quote
GoniaP Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 a mój Bobo chciał Demiulkę zjeść :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Głupol, no!!! Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 no i sa zdkecia...pare przynajmniej;) kapiel... Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 co tam sie dzieje ??? sparwdza kot Alan Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 tak te zdjecia jeszcze za czasow jak mozna sie bylo suszyc na sloneczku... Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 czesc mojego stada...:) a miejsca dla mnie brak... Quote
GoniaP Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ależ jej się fuksnęło :loveu::loveu::loveu: Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 nie ma to jak spacer i ukochane koleczko!!!!;) baw sie ze mna baw GRRR Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ps;) demi na tych zdjatkach z ostatniego tyg juz bez opatrunku i ze zdrowa lapeczka;) z Gala kolezanka wyciagnieta z Ligoty Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a teraz foteczki nowego lokatora;) brudny smierdzacy ale kochany!!!! i mimo wszystko piekny:) Quote
kaLOlina Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 a moze by tak zmienic ten tytul kochaneczki??? demi juz dawno u siebie... Quote
PaulinaT Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ale piękna Demi! :loveu: A jakiego masz kota :o Kurcze - ale będę go zazdrościć temu kto go w końcu będzie miał :placz: Quote
kaLOlina Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no wlasnie a kto go chce... bo ja cos czuje ze matka go nie odda... w sumie jak podzielic zwierzaki na nas 2 to mamy po 3...ale w 'kupie' w sumie jest juz 6- to troszke sporo... Tobiaszek- tymczasowe imie dla kota- jest straszna przylepa...komu komu komu takieeegoooo kotka;) ???? Quote
PaulinaT Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 kaLOlina napisał(a):no wlasnie a kto go chce... bo ja cos czuje ze matka go nie odda... w sumie jak podzielic zwierzaki na nas 2 to mamy po 3...ale w 'kupie' w sumie jest juz 6- to troszke sporo... Tobiaszek- tymczasowe imie dla kota- jest straszna przylepa...komu komu komu takieeegoooo kotka;) ???? My z mamą mamy 5 psów... plus koty :stupid: ;-) Ja tam sie Twojej Mamie nie dziwię :razz: Quote
aamms Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 kaLOlina napisał(a): bo ja cos czuje ze matka go nie odda... Ja też coś czuję, że Tobiaszek już nie będzie szukał.. Tak to jest z persami.. :loveu: Jak ktoś już je pozna, to zwykle od razu albo zaraz potem jest zakochany w tych puchatkach.. :lol: Quote
kaLOlina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 dziekuje za zmiane tytulu:):):) !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aamms Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Nie ma za co.. To raczej ja powinnam przeprosić, że tyle to trwało.. :oops: I dziękuję Ci KaLOlina za domek dla Tobiaszka.. :) Quote
GoniaP Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A ja dziś odwiedziłam Demi... No nie mam słów podziwu dla Niej :loveu: Przynieśli jej znów do domu szczeniaka, a ona, mimo, że zazdrosna, znosi to ze stoickim spokojem... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93966 Patrzcie... To jest Jej miska :crazyeye: Quote
kaLOlina Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 wlasnie wlasnie... mamy sczeniaka...ja juz nie wiem co mam robic...troche to za duzo jak na mnie...ehh...:( Quote
kaLOlina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 zapraszamy do naszej galerii!!!!!!!! :):):) Quote
Recommended Posts