Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Błagam o pomoc dla pieska z cieszyńskiego schroniska!!! Myślę, ze tu każda godzina się liczy. Już założyłam kilka wątków gdzie kilka dni to był wyrok-TM...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246105-Mały-kudłacz-TORON-w-bardzo-złym-stanie-BŁAGAM-O-DT!!!-Może-nie-przeżyć…?p=21179023#post21179023[/URL]

Posted

To ja może oficjalnie przeproszę za zamieszanie.
Miejsce było dla psa monika55. Monika się nie odzywała więc uznałam, że pewnie sprawa jest nieaktualna - to był zagipsowany szczeniak po wypadku i schroniskowy wet wydał na niego wyrok - eutanazja. Jednak wczoraj późnym wieczorem monika55 dojechała z małym, chudym, śmierdzącym, połatanym i pogipsowanym czymś. Niestety, nie miałam telefonu do yolanovi i nie mogłam jej zawiadomić. A chwilę później rodzice oznajmili, że przywożą rano swoje dwa psy, bo wyjeżdzają na tydzień (wesołe jest życie emerytów..).
To nie sztuka nazbierać psów jak grzybów w lesie i upchnąć je po klatkach. Chciałabym, żeby Gryś miał swoje miejsce, budę, miskę i zabawki. I żebym się nie musiała zastanawiać czy go jakiś pies nie pogryzie - nie znam Grysia, moje psy go nie znają i różnie może być. A jeden z psów od rodziców ( na marginesie zaadoptowany od nas) potrafi być niemiły dla obcych.
Postaram się też znaleźć Grysiowi jakiś transport za tydzień.

Posted

Najważniejsze, że Grysia nigdzie bez zgody dziewczyn nie wydadzą, że jeszcze chwila i będzie poza schroniskiem. Szkoda, że musi jeszcze siedzieć w kojcu tych parę dni, ale tutaj zadziałała po prostu siła wyższa. Grysiu, wytrzymaj jeszcze kilka dni:(

Posted

[quote name='Nilsson']Słuchajcie,ten temat z psiakami w Nadirze wyskoczył niespodziewanie.Grysiowi nic nie jest ,tylko tyle ,ze na spacerki nie chodzi,on nawet przytył.Kojec i tak ma lepszy bo w cieniu.Nie ma co rwać włosów z głowy,te kilka dni nic nie zmieni .Co do hoteliku to współpracujemy od lat i nie ma żadnych problemów.[/QUOTE]
Aniu, miło było Cię poznać:)
Też bardzo żałujemy że nie mogłyśmy zabrać Grysia, ale tydzień to nie koniec świata, będzie dobrze:)

Posted

[quote name='AgusiaP']Pewnie, że będzie ;) ale dopiero w następnym tygodniu ;)[/QUOTE]
Dziewczyny, z tego co Ania mówiła to częśc tych fantów ma obfoconych, więc jak jej podeślecie e-mail to fotki przylecą :)

Posted

[quote name='yolanovi']Dziewczyny, z tego co Ania mówiła to częśc tych fantów ma obfoconych, więc jak jej podeślecie e-mail to fotki przylecą :)[/QUOTE]

To ja poczekam na te zdjęcia ;) jak będę je miała zrobię resztę i opisy :) a Elunia po urlopie wystawi bazarek ;)

Jolenko jak możesz prześlij mi je na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='yolanovi']Agusia, podesłałam Twojego maila Ani (Nilsson) bo to ona ma te foty, a nie ja :)[/QUOTE]

Tak wiem ;) miałam na myśli, ze jak Tobie wyśle to Ty prześlesz mnie :)

Posted

[quote name='AgusiaP']Tak wiem ;) miałam na myśli, ze jak Tobie wyśle to Ty prześlesz mnie :)[/QUOTE]

A co se będziemy posyłać jedna drugiej ;) Ania Ci wyśle bezposrednio :)