edek Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Nilsson']Gryś jest zarezerwowany i nikomu bez naszej zgody go nie wydają.[/QUOTE] Uff to dobrze !!! Quote
Zofija Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Błagam o pomoc dla pieska z cieszyńskiego schroniska!!! Myślę, ze tu każda godzina się liczy. Już założyłam kilka wątków gdzie kilka dni to był wyrok-TM... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246105-Mały-kudłacz-TORON-w-bardzo-złym-stanie-BŁAGAM-O-DT!!!-Może-nie-przeżyć…?p=21179023#post21179023[/URL] Quote
stzw Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 To ja może oficjalnie przeproszę za zamieszanie. Miejsce było dla psa monika55. Monika się nie odzywała więc uznałam, że pewnie sprawa jest nieaktualna - to był zagipsowany szczeniak po wypadku i schroniskowy wet wydał na niego wyrok - eutanazja. Jednak wczoraj późnym wieczorem monika55 dojechała z małym, chudym, śmierdzącym, połatanym i pogipsowanym czymś. Niestety, nie miałam telefonu do yolanovi i nie mogłam jej zawiadomić. A chwilę później rodzice oznajmili, że przywożą rano swoje dwa psy, bo wyjeżdzają na tydzień (wesołe jest życie emerytów..). To nie sztuka nazbierać psów jak grzybów w lesie i upchnąć je po klatkach. Chciałabym, żeby Gryś miał swoje miejsce, budę, miskę i zabawki. I żebym się nie musiała zastanawiać czy go jakiś pies nie pogryzie - nie znam Grysia, moje psy go nie znają i różnie może być. A jeden z psów od rodziców ( na marginesie zaadoptowany od nas) potrafi być niemiły dla obcych. Postaram się też znaleźć Grysiowi jakiś transport za tydzień. Quote
MALWA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Skor wyszło jak wyszło, to Gryś ma szansę na zebranie jeszcze jakiś pieniędzy.............. Quote
Nadziejka Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Grysiuniu odwiedzam i mocno trzymam kciuki za ciebie:modla::thumbs::glaszcze: Quote
yolanovi Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 Ewa dziękuję za kciuki i za odwiedzinki. Będzie dobrze :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 I ja zaglądam do Grysia pełna dobrych myśli... Już niedługo chłopaku, a zobaczysz, że życie może wyglądać inaczej:):):)!!! Quote
ajw Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 I ja się przywitam;) Grysiu jeszcze kilka dni... jesteśmy z tobą kochany Quote
paula_t Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Najważniejsze, że Grysia nigdzie bez zgody dziewczyn nie wydadzą, że jeszcze chwila i będzie poza schroniskiem. Szkoda, że musi jeszcze siedzieć w kojcu tych parę dni, ale tutaj zadziałała po prostu siła wyższa. Grysiu, wytrzymaj jeszcze kilka dni:( Quote
Nette Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 Przyszłam z wątku Kalinki, ale na razie mogę tylko podnieść :-( Wierzę jednak, że teraz czeka go lepsze życie! Quote
yolanovi Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Dzięki , że jestście. Grysiek czeka, a my czekamy już bardzo niecierpliwie na Gryśka Quote
yolanovi Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Melduje, że fanty odebrane dla Grysia ;)[/QUOTE] Wielkie dzięki dziewczynki :) Quote
Mysza2 Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='Nilsson']Słuchajcie,ten temat z psiakami w Nadirze wyskoczył niespodziewanie.Grysiowi nic nie jest ,tylko tyle ,ze na spacerki nie chodzi,on nawet przytył.Kojec i tak ma lepszy bo w cieniu.Nie ma co rwać włosów z głowy,te kilka dni nic nie zmieni .Co do hoteliku to współpracujemy od lat i nie ma żadnych problemów.[/QUOTE] Aniu, miło było Cię poznać:) Też bardzo żałujemy że nie mogłyśmy zabrać Grysia, ale tydzień to nie koniec świata, będzie dobrze:) Quote
MALWA Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Melduje, że fanty odebrane dla Grysia ;)[/QUOTE] A to pewnie będzie kolejny bazarek ? Quote
AgusiaP Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='MALWA']A to pewnie będzie kolejny bazarek ?[/QUOTE] Pewnie, że będzie ;) ale dopiero w następnym tygodniu ;) Quote
yolanovi Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Pewnie, że będzie ;) ale dopiero w następnym tygodniu ;)[/QUOTE] Dziewczyny, z tego co Ania mówiła to częśc tych fantów ma obfoconych, więc jak jej podeślecie e-mail to fotki przylecą :) Quote
AgusiaP Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='yolanovi']Dziewczyny, z tego co Ania mówiła to częśc tych fantów ma obfoconych, więc jak jej podeślecie e-mail to fotki przylecą :)[/QUOTE] To ja poczekam na te zdjęcia ;) jak będę je miała zrobię resztę i opisy :) a Elunia po urlopie wystawi bazarek ;) Jolenko jak możesz prześlij mi je na maila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
yolanovi Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Agusia, podesłałam Twojego maila Ani (Nilsson) bo to ona ma te foty, a nie ja :) Quote
Till Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 fajnie, że Grys ma watek, to dla niego szansa na dom Quote
AgusiaP Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 [quote name='yolanovi']Agusia, podesłałam Twojego maila Ani (Nilsson) bo to ona ma te foty, a nie ja :)[/QUOTE] Tak wiem ;) miałam na myśli, ze jak Tobie wyśle to Ty prześlesz mnie :) Quote
yolanovi Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 [quote name='AgusiaP']Tak wiem ;) miałam na myśli, ze jak Tobie wyśle to Ty prześlesz mnie :)[/QUOTE] A co se będziemy posyłać jedna drugiej ;) Ania Ci wyśle bezposrednio :) Quote
Recommended Posts