Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='yolanovi']Słuchajcie ludziki, [B]Gryś[/B] [B]może przyjeżdżac do Katowic, do stzw choćby dzisiaj :multi:[/B] Co robimy? Wyciągamy biedaka z tymi finansami jakie są (na pierwszy miesiąc już jest)? o resztę powalczymy jak już będzie w hoteliku? prosze o rady doświadczonych bardziej ode mnie.[/QUOTE]

Jolu oczywiście że wyciągamy !!!!!!!! Damy radę !!!!!!!!!!

Posted

No i przeczytałam;)
Może jak założy się mu fb, to stamtąd jeszcze jakieś deklaracje spłyną. Na dogo coraz ciężej z deklaracjami, bo i większość zadeklarowana po uszy, ale fb naprawdę potrafi uratować ;)
Ja jakby coś jestem zawsze chętna do robienia ogłoszeń :D

Posted

[quote name='AgusiaP']jejku super :multi::multi::multi:
Jolu ja bym go zawoziła ;) chociaż wiem, że jak psiak już bezpieczny to dużo trudniej zebrać deklaracje...[/QUOTE]

Jest dokładnie tego samego zdania co Agusia - czyli tak źle i tak niedobrze...
Jednak w tym wszystkim najważniejszy jest przecież Gryś, prawda?!
Czym prędzej trzeba zrobić wydarzenie na fb - tam naprawdę można liczyć na dużą pomoc!!!!!!!!!!!!

Posted

[SIZE=3][B]Zrobiłam Grysiowi wydarzenie na fb:
[URL]https://www.facebook.com/events/483820091712641/[/URL][/B][/SIZE]
będę sukcesywnie edytować i dołączać nowe fotki:) i Wy dołączajcie i zapraszajcie znajomych:)
Joluś - szefowo, zapraszam do administrowania eventu Grysia

Posted

[quote name='Klementynkaa']obiecałam Joli, że wieczorkiem zrobię GRYSIOWI FB i zrobię :) tylko muszę przeżyć spacer fizjologiczny z moimi piesami... w tej temperaturze nie jest to proste!
Jolu kiedy po niego jedziesz?[/QUOTE]
Ja mogę tylo w weekend. Musze się poumawiać z dziewczynami z Cieszyna i z hotelikiem. Kto pojechałby ze mną??

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jolu oczywiście że wyciągamy !!!!!!!! Damy radę !!!!!!!!!![/QUOTE]
No to wyciągamy:) Justynka trzymam za słowo ;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Jest dokładnie tego samego zdania co Agusia - czyli tak źle i tak niedobrze...
Jednak w tym wszystkim najważniejszy jest przecież Gryś, prawda?!
Czym prędzej trzeba zrobić wydarzenie na fb - tam naprawdę można liczyć na dużą pomoc!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Dzisiaj dowiedziałyśmy się ,że Monti , który miał jechać do ds zniknął w Radysach...
Okazało się,że został adoptowany , dziewczyny dotarły do Pani , która go wzięła.Ile razy jednak ślad ginie...
Zawsze lepiej zabrać pieska jak najszybciej...

Posted

[quote name='ewu']Dzisiaj dowiedziałyśmy się ,że Monti , który miał jechać do ds zniknął w Radysach...
Okazało się,że został adoptowany , dziewczyny dotarły do Pani , która go wzięła.Ile razy jednak ślad ginie...
Nie robiłabym takiej matematyki, wzięłabym go jak najszybciej...[/QUOTE]

Dlatego nie kalkulujemy, tylko najpewniej już w ten weekend Jolka pojedzie po Grysia!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przychodzę z wątku Amorka, nie wiedziałam, że Gryś ma już swój wątek.
Jak tylko coś wyskrobię, przeleję grosik dla chłopaka;)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Dlatego nie kalkulujemy, tylko najpewniej już w ten weekend Jolka pojedzie po Grysia!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Super:):):):)

Posted

[quote name='paula_t']No i przeczytałam;)
Może jak założy się mu fb, to stamtąd jeszcze jakieś deklaracje spłyną. Na dogo coraz ciężej z deklaracjami, bo i większość zadeklarowana po uszy, ale fb naprawdę potrafi uratować ;)
[B]Ja jakby coś jestem zawsze chętna do robienia ogłoszeń[/B] :D[/QUOTE]
Paula, z ogłoszeń na pewno skorzystamy :) Dziękuję

Posted

[quote name='ajw']Przychodzę z wątku Amorka, nie wiedziałam, że Gryś ma już swój wątek.
Jak tylko coś wyskrobię, przeleję grosik dla chłopaka;)[/QUOTE]
Ajw jakbyś chciała konto do wpłat dla Grysia to wyczyść skrzynkę ;)

Posted

[quote name='yolanovi']Ajw jakbyś chciała konto do wpłat dla Grysia to wyczyść skrzynkę ;)[/QUOTE]

Skrzynka opróżniona, postaram się coś przesłać ale dopiero w przyszłym tygodniu.

Posted

Joluś u mnie jak w banku :evil_lol: jak mówię że damy radę to damy !!!:fadein::fadein::fadein: W życiu Cię nie zostawimy samej :) co to to NIE !!! :nono: Ponieważ nikt się nie sprzeciwił na wątku naszego Fredzika już przelewam cały jego spadek dla kochanego Grysia :loveu: a i o bazarku pomyślimy dla chłopaka ;)