Martika&Aischa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='yolanovi']Słuchajcie ludziki, [B]Gryś[/B] [B]może przyjeżdżac do Katowic, do stzw choćby dzisiaj :multi:[/B] Co robimy? Wyciągamy biedaka z tymi finansami jakie są (na pierwszy miesiąc już jest)? o resztę powalczymy jak już będzie w hoteliku? prosze o rady doświadczonych bardziej ode mnie.[/QUOTE] Jolu oczywiście że wyciągamy !!!!!!!! Damy radę !!!!!!!!!! Quote
paula_t Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 No i przeczytałam;) Może jak założy się mu fb, to stamtąd jeszcze jakieś deklaracje spłyną. Na dogo coraz ciężej z deklaracjami, bo i większość zadeklarowana po uszy, ale fb naprawdę potrafi uratować ;) Ja jakby coś jestem zawsze chętna do robienia ogłoszeń :D Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='AgusiaP']jejku super :multi::multi::multi: Jolu ja bym go zawoziła ;) chociaż wiem, że jak psiak już bezpieczny to dużo trudniej zebrać deklaracje...[/QUOTE] Jest dokładnie tego samego zdania co Agusia - czyli tak źle i tak niedobrze... Jednak w tym wszystkim najważniejszy jest przecież Gryś, prawda?! Czym prędzej trzeba zrobić wydarzenie na fb - tam naprawdę można liczyć na dużą pomoc!!!!!!!!!!!! Quote
Klementynkaa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 obiecałam Joli, że wieczorkiem zrobię GRYSIOWI FB i zrobię :) tylko muszę przeżyć spacer fizjologiczny z moimi piesami... w tej temperaturze nie jest to proste! Jolu kiedy po niego jedziesz? Quote
Marycha35 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Ale tu pycha działacie , ruch jak w ulu:) A Gryś już na walizach :) BRAWO!!! Quote
zozola77 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 ale super, ze jest tak blisko miejsce dla Grysia...:multi: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [SIZE=3][B]Zrobiłam Grysiowi wydarzenie na fb: [URL]https://www.facebook.com/events/483820091712641/[/URL][/B][/SIZE] będę sukcesywnie edytować i dołączać nowe fotki:) i Wy dołączajcie i zapraszajcie znajomych:) Joluś - szefowo, zapraszam do administrowania eventu Grysia Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Bernadka, ogromnie dziekuję za wydarzenie, już tam jestem, zapraszam ludzi, udostępniłam Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Klementynkaa']obiecałam Joli, że wieczorkiem zrobię GRYSIOWI FB i zrobię :) tylko muszę przeżyć spacer fizjologiczny z moimi piesami... w tej temperaturze nie jest to proste! Jolu kiedy po niego jedziesz?[/QUOTE] Ja mogę tylo w weekend. Musze się poumawiać z dziewczynami z Cieszyna i z hotelikiem. Kto pojechałby ze mną?? Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Jolu oczywiście że wyciągamy !!!!!!!! Damy radę !!!!!!!!!![/QUOTE] No to wyciągamy:) Justynka trzymam za słowo ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='yolanovi']Bernadka, ogromnie dziekuję za wydarzenie, już tam jestem, zapraszam ludzi, udostępniłam[/QUOTE] Nie ma za co Joluś, oby tylko ludzie pomogli!!! To dla Grysia:loveu: Quote
ewu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Jest dokładnie tego samego zdania co Agusia - czyli tak źle i tak niedobrze... Jednak w tym wszystkim najważniejszy jest przecież Gryś, prawda?! Czym prędzej trzeba zrobić wydarzenie na fb - tam naprawdę można liczyć na dużą pomoc!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dzisiaj dowiedziałyśmy się ,że Monti , który miał jechać do ds zniknął w Radysach... Okazało się,że został adoptowany , dziewczyny dotarły do Pani , która go wzięła.Ile razy jednak ślad ginie... Zawsze lepiej zabrać pieska jak najszybciej... Quote
Sarunia-Niunia Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='ewu']Dzisiaj dowiedziałyśmy się ,że Monti , który miał jechać do ds zniknął w Radysach... Okazało się,że został adoptowany , dziewczyny dotarły do Pani , która go wzięła.Ile razy jednak ślad ginie... Nie robiłabym takiej matematyki, wzięłabym go jak najszybciej...[/QUOTE] Dlatego nie kalkulujemy, tylko najpewniej już w ten weekend Jolka pojedzie po Grysia!!!!!!!!!!!!! Quote
ajw Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Przychodzę z wątku Amorka, nie wiedziałam, że Gryś ma już swój wątek. Jak tylko coś wyskrobię, przeleję grosik dla chłopaka;) Quote
ewu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Dlatego nie kalkulujemy, tylko najpewniej już w ten weekend Jolka pojedzie po Grysia!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Super:):):):) Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='paula_t']No i przeczytałam;) Może jak założy się mu fb, to stamtąd jeszcze jakieś deklaracje spłyną. Na dogo coraz ciężej z deklaracjami, bo i większość zadeklarowana po uszy, ale fb naprawdę potrafi uratować ;) [B]Ja jakby coś jestem zawsze chętna do robienia ogłoszeń[/B] :D[/QUOTE] Paula, z ogłoszeń na pewno skorzystamy :) Dziękuję Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='ajw']Przychodzę z wątku Amorka, nie wiedziałam, że Gryś ma już swój wątek. Jak tylko coś wyskrobię, przeleję grosik dla chłopaka;)[/QUOTE] Ajw jakbyś chciała konto do wpłat dla Grysia to wyczyść skrzynkę ;) Quote
ajw Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='yolanovi']Ajw jakbyś chciała konto do wpłat dla Grysia to wyczyść skrzynkę ;)[/QUOTE] Skrzynka opróżniona, postaram się coś przesłać ale dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Joluś u mnie jak w banku :evil_lol: jak mówię że damy radę to damy !!!:fadein::fadein::fadein: W życiu Cię nie zostawimy samej :) co to to NIE !!! :nono: Ponieważ nikt się nie sprzeciwił na wątku naszego Fredzika już przelewam cały jego spadek dla kochanego Grysia :loveu: a i o bazarku pomyślimy dla chłopaka ;) Quote
yolanovi Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='ajw']Skrzynka opróżniona, postaram się coś przesłać ale dopiero w przyszłym tygodniu.[/QUOTE] Konto poleciało :) Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Joluś pieniążki poleciały :) jak dolecą potwierdź proszę na wątku naszego kochanego szczęściarza Fredzika ;) Dziękuję :) Quote
MALWA Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dziewczyny, czyli gdzie dokładnie trafi GRYŚ ? Quote
Recommended Posts