Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Anka za tydzień ma rodzić... nie wiem czy zdecydowałaby sie przyjąć kolejnego psa.[/QUOTE]

Za tydzień to ja już planuje być z Julkiem w domu :)

Dzisiaj podjadę do kudłacza .

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja tak sobie myślę, że to cudo znajdzie dom zaraz po fryzjerze - może warto wrzucić go do jakiegoś hotelu, nawet pod Warszawą, bo pobędzie tam dosłownie kilka dni, a tutaj do mnie kawał drogi i kupa kasy pójdzie na sam transport.
Szkoda, że Anja nie może z Julkiem poczekać :evil_lol:

Tu na Gumtree znalazłam trochę:
http://www.gumtree.pl/fp-hotel+dla+ps%C3%B3w/mazowieckie-warszawa/l3200001?isSearchForm=true

Posted

Jakaś pani na FB interesuje się kudłaczem. Ma dzwonić do Ocelota. Jest w stanie wziąc go za tydzień. Wczoraj jakaś inna babeczka (ale blisko W-wy) oferowała dt, gdyby Tarnobrzeg nie wyszedł. Może przytrzymac go u p. Ewy przez tydzień , zamiast rzeczywiście targać do tego Tarnobrzegu ?

Posted (edited)

psa nie mamy gdzie przetrzymać, więc i czipa nie sprawdzimy.
nikt z fb do mnie nie dzwonił. Ani o DT ani o DS
[h=5]Na dzień dzisiejszy sytuacja psiaka wygląda bez zmian.
Transportu nie mamy. Tymczasowego lokum w okolicach też nie.
pewnie, że dobrze by było, żeby znalazł się dt bliżej, ale cisza na razie.[/h]

Edited by ocelot
Posted

[quote name='malagos']Anka, dbaj o siebie, nie szarżuj!![/QUOTE]

Nadrabiam 3 miesiące leżenia w łóżku :)

[quote name='Marlena:)']A ja tak sobie myślę, że to cudo znajdzie dom zaraz po fryzjerze - może warto wrzucić go do jakiegoś hotelu, nawet pod Warszawą, bo pobędzie tam dosłownie kilka dni, a tutaj do mnie kawał drogi i kupa kasy pójdzie na sam transport.
Szkoda, że Anja nie może z Julkiem poczekać :evil_lol:

Tu na Gumtree znalazłam trochę:
[URL]http://www.gumtree.pl/fp-hotel+dla+psów/mazowieckie-warszawa/l3200001?isSearchForm=true[/URL][/QUOTE]

Oj i nie może i już nie chce , czekam bardzo aż się zacznie , bo już zaczyna wielki brzuch dokuczać .

[quote name='Livka']śliczny psiak :loveu:
porzucony czy zaginiony ... ?
a wiemy już czy to chłopczyk czy dziewczynka ?[/QUOTE]

Psiak jest wspaniały , na moje oko waży max 25 kg , ma ogrom futra i sprawia wrażenie dużego , ale do olbrzyma mu sporo brakuje , ma koło roku , zachowuje się jak głupiutki dzieciak jeszcze :) Na pewno chłopak :)

Posted

Może to głupio zabrzmi, ale może wrzucimy go na gumtree i tablicę? Może ktoś zdecyduje się go zabrać z tego lasu na już i na stałe? A może komuś zginął?
Kurcze, bo rzeczywiście zniknie, a nikt z nas się nie dowie dlaczego i gdzie :shake:

Posted

Chciałam zaprosić na bazarek bez CW , nie dla Niedźwiadka , ale dla reszty naszych podopiecznych :
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-kawa-herbata-bi%C5%BCuteria-r%C4%99kodzie%C5%82o-prawie-wszystko-bez-CW-do-12-8?p=21166057#post21166057"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246014-kawa-herbata-bi%C5%BCuteria-r%C4%99kodzie%C5%82o-prawie-wszystko-bez-CW-do-12-8?p=21166057#post21166057[/URL]

Konto dzisiaj jeszcze porozsyłam .

Posted

Poczytałam wątek.

Napiszcie gdzie psiak trafił (chodzi mi o miejscowość), jak sie zachowuje, czy to pies czy sunia ?

Poproszę o konto, to wpłacę jednorazowo.

Posted

[quote name='MALWA']Poczytałam wątek.

Napiszcie gdzie psiak trafił (chodzi mi o miejscowość), jak sie zachowuje, czy to pies czy sunia ?

Poproszę o konto, to wpłacę jednorazowo.[/QUOTE]

Psiak jutro trafi do DT pod Tomaszowem Maz .To pies ,jeśli chodzi o zachowanie to pewnie więcej będzie wiadomo po kilku dniach , na razie wiemy ,że to dzieciak głupiutki i tak się zachowuje .

Posted

[quote name='Anja2201']Psiak jutro trafi do DT pod Tomaszowem Maz .To pies ,jeśli chodzi o zachowanie to pewnie więcej będzie wiadomo po kilku dniach , na razie wiemy ,że to dzieciak głupiutki i tak się zachowuje .[/QUOTE]

Aniu, czy niedźwiadek jedzie do Ciebie ?

Posted

[quote name='MALWA']Aniu, czy niedźwiadek jedzie do Ciebie ?[/QUOTE]

Nie , jedzie do DT , ja prowadzę hotel , ale teraz przyjmuję tylko starsze spokojne psy nie wymagające długich spacerów ze względu na zbliżający się poród .