MikAga Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Destinku-Tinku! cioteczka pamięta o Tobie-chłopaczku,chyba się troszkę zasiedziałeś u Aneczki!Mykaj do domku. Czochraczki i buziak w mokry nosek,pa. Quote
WiosnaA Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Dziś Destinuś miał dwie miłe niespodzianki! Prezent od cioci MikAga - 50zł :calus: Prezent od cioci zachary z osobistą dostawą do domu- dwie różowe piłeczki!!:calus:.Destinuś przeszczęśliwy! :). Z całego serca Kochanym Ciociom Dziękujemy!!! Ja z kolei dziś miałam mniej miłą niespodziankę po wizycie u weta. Leczeniu końca nie widać :shake:,ponieważ badanie wykazało zakażenie dróg moczowych i bierzemy Furaginum. Serduszko dokładnie raz jeszcze osłuchane i wszystko ok. Waga na dziś-10kg,dwa tygodnie temu też było 10kg.Pani doktor powiedziała,że nie jest zachudzony,ale przytyć powinien i skłania się, że Tinulek nie przyswaja dobrze pokarmu,pomimo,że wyniki złe nie są.Dostaliśmy Amylan i przyjmujemy przez trzy tygodnie,później kontrola.Jedzenie/karma (Josera festival) na razie ma zostać tak jak dotychczas. Witaminki Destinuś musi przyjmować,ale tubka pasty Calo pet wychodzi trochę drogo (około 50zł) więc mamy witaminy Pet-Line Fun(100szt) za 17,56zł. Omegan jeszcze mam. P.doktor dała Drontal plus dla Destinka,ponieważ cały domowy zwierzyniec ma jutro odrobaczanie. Wyniki moczu Destinka i karta inf. z dzisiejszej wizyty, P.doktor Destinka liczy ulgowo, jako bezdomniaczka,dziś zapłaciłam za wszystko 88,10zł. Quote
WiosnaA Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 [quote name='MikAga']Destinku-Tinku! cioteczka pamięta o Tobie-chłopaczku,chyba się troszkę zasiedziałeś u Aneczki!Mykaj do domku. Czochraczki i buziak w mokry nosek,pa. Najserdeczniej dziękujemy za pamięć Agnieszko!!!:calus:To dla nas ogromna pomoc!! Destinuś się zasiedział i jakieś chorubska mi tylko wymyśla:shake:.Trójkę staruszków mam teraz i wszystkie chore.Leżak od kilku dni z zapaleniem tchawicy i oskrzeli,ale na szczęście już troszkę z nim jest lepiej. Muszę prosić kochane ciocie o pomoc dla Destinka.Bez Was nie dam rady jego utrzymać mając swoich czwórkę w tym chorą sunię na lekach i diecie.Destinkowi za jakiś czas trzeba będzie powtórzyć badania.On uwielbia kosteczki ,uszka wędzone,aż trzęsie się jak je widzi.Kupuję,ale za wiele teraz nie mogę pozwolić.Nawet bazarku nie mam jak zrobić w sytuacji jakiej jestem obecnie :-(:-(. Nikt więcej nie dzwonił z ogłoszeń,a domek Tinulkowi bardzo,bardzo potrzebny. Naniosłam wpływy-wydatki do postu rozliczeniowego, Stan konta DESTINO na dzień 23.10.13r: minus -49,36zł Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Ogromnie dziękujemy ciociom za prezenty!!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
kolejna kobietka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Prosiłam na fb o pomoc, ale na razie cisza :sad: spróbuję ponownie... Quote
wiosenka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Jak już będzie po lekach polecam dodawanie żurawiny do karmy. W jaki sposób miał pobierany mocz? Bo szczerze mówiąc to bardzo łatwo o białko. Pozdrawiam ciepło. Quote
kolejna kobietka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Cioteczki podajcie mi prosze konto do wplat Ani. Quote
WiosnaA Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='wiosenka']Jak już będzie po lekach polecam dodawanie żurawiny do karmy. W jaki sposób miał pobierany mocz? Bo szczerze mówiąc to bardzo łatwo o białko. Pozdrawiam ciepło. P.doktor dała nam "nerkę" i przed gabinetem Destinuś zrobił siku. Żurawinki są pyszne,psiakom nie próbowałam dawać,ciekawe czy mu posmakuje.Banana ,surową marchewkę Destinuś bardzo lubi. [quote name='kolejna kobietka']Cioteczki podajcie mi prosze konto do wplat Ani. Wysłałam pw.Dziękuję ogromnie kolejna kobietko, że pilnujesz wydarzenia i dbasz o Destinka!! Quote
WiosnaA Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Otrzymałam wpłatę od Barbary Marii G. z Szubina -20zł....najserdeczniej dziękujemy!!!:Rose: Kolejna kobietko,to chyba Pani z FB, nie wiem czy tu mam podawać nazwisko? Zmęczony po zabawie....piłeczki już umyte,ale może jeszcze się uda kilka rzutów wyprosić zanim będą schowane ;). Amikowi musiałam kupić taką samą piłkę jak przyniosła ciocia zachary. .. .. Edited October 27, 2013 by WiosnaA Quote
wiosenka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Jak on taki nakręcony na piłeczki to nie dziwne, że nie może przytyć ;). Quote
kolejna kobietka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Tak, to Basia G. z fb :) (będzie to stała do odwołania), ja umieszczę w rozliczeniu nazwisko w skrócie tak jak ty. Quote
kolejna kobietka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 wiosenka napisał(a):Jak on taki nakręcony na piłeczki to nie dziwne, że nie może przytyć ;). No właśnie :lol: Quote
kolejna kobietka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Podnoszę Destinka, może ktoś nowy zajrzy :cool3: Quote
kolejna kobietka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Kolejne ogłoszenia w sieci, mam jednak wrażenie, że moje ogłoszenia nie przynoszą żadnego skutku :sad: jeżeli ktoś ma większe moce przerobowe to prosimy o pomoc, ja częściej i więcej, niż co 2 tygodnie i 25 portali, niestety nie dam rady. Quote
MikAga Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Może wykupić Destinkowi pakiet ogłoszeń na bazarku? Piękne fotki chłopaków-po Destinku w ogóle nie widać,że mu coś dolega. Quote
zachary Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Naocznie widziałam w zeszłym tygodniu...Destinek ma tyle energii, jakby był nakręcony:evil_lol: i miał rok, dwa najwyżej... Quote
toyota Posted October 29, 2013 Author Posted October 29, 2013 (edited) Dzisiaj dzwoniła miła pani w sprawie Dżamala, opowiedziałam jej o Destinku, pani się nie zniechęciła jego wiekiem (powiedziałam, że ma 8 lat). Przesłałam pani na maila najładniejsze zdjęcia Tinusia i nr telefonu Ani. Czekamy czy będzie ciąg dalszy ;). Pani niestety jest z centralnej Polski i przeraziła się raczej odległością, ale myślę, że po dobrym sprawdzeniu domku, moglibyśmy zorganizować transport, tak w każdym razie pani powiedziałam ;). Najbardziej istotny dla pani był pozytywny stosunek do kotów. Rozmowa nie była zbyt wnikliwa, bo prowadziłam jak zwykle samochód, więc nie bardzo mogłam się skupić, ale odniosłam pozytywne wrażenie. Edited October 30, 2013 by toyota Quote
kolejna kobietka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 MikAga napisał(a):Może wykupić Destinkowi pakiet ogłoszeń na bazarku? Piękne fotki chłopaków-po Destinku w ogóle nie widać,że mu coś dolega. Oj tak, jakbyś mogła, bardzo by się przydały :) Quote
kolejna kobietka Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Trzymam kciuki, oby był ciąg dalszy :thumbs: Quote
WiosnaA Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Nikt do mnie nie dzwonił niestety :-(. [quote name='kolejna kobietka']Kolejne ogłoszenia w sieci, mam jednak wrażenie, że moje ogłoszenia nie przynoszą żadnego skutku :sad: jeżeli ktoś ma większe moce przerobowe to prosimy o pomoc, ja częściej i więcej, niż co 2 tygodnie i 25 portali, niestety nie dam rady. U Dżamalka miałaś lekką rękę;). Kolejna kobietko, ogłoszenia rób może na mazowieckie-Warszawę?....tam pomimo ,że ogłoszeń jest dużo,to chyba odzew większy niż na podlasiu...tak mi się wydaje. [quote name='MikAga']Może wykupić Destinkowi pakiet ogłoszeń na bazarku? Piękne fotki chłopaków-po Destinku w ogóle nie widać,że mu coś dolega. Zupełnie nie widać....dziś paluszek skaleczył, aż krew poleciała,nawet uwagi nie zwracał.Oczywiście goniąc za piłką,pewnie zaczepił za krzaczek/drzewko. [quote name='zachary']Naocznie widziałam w zeszłym tygodniu...Destinek ma tyle energii, jakby był nakręcony:evil_lol: i miał rok, dwa najwyżej... W rzeczy samej :razz:....za piłką leci jak szalony,bez opamiętania :shake:...przeszkody na drodze zwinnie omija lub przeskakuje, np.Ajris czy Amika :roll:. Liczy się tylko by szybciej złapać,szybciej przynieść.Nic go wtedy nie interesuje co dzieje się obok, na nic nie zwraca uwagi, nawet mając pęto kiełbasy (lubi) nikt go nie odciągnie jak jest w trakcie zabawy...jest "wyłączony" i cały skupiony tylko na piłce.Nie pozwalam długo tak biegać,ograniczam mocno , ale już też myślałam,że może on spala tak dużo energii,nawet przy tych krótkich zabawach.W ciągu dnia sporo śpi,odpoczywa,ale też lata z Amikiem po domu,wszędzie ich pełno.Ogólnie nasz Dziadek jest sto razy szybszy od mojego Amika (3 lata) :razz:. Z drugiej strony nie mają teraz tak długich spacerów za miasto. [quote name='kolejna kobietka']Podnoszę Destinka, może ktoś nowy zajrzy :cool3: Toyota,napisz może w pierwszym poście kilka słów o Destinku,że to dziadeczek po schronisku i dałam mu dt z Waszą pomocą na weta,karmę.Nie ma info i ludzie może myślą ,że jest w całości na moim utrzymaniu,a ja sama nie poradzę.Może ktoś wesprze naszego Tinulka. Jakby przytył trochę,to i o kastracji trzeba będzie pomyśleć. Quote
kolejna kobietka Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ok, to następne zrobię na mazowieckie-Warszawę :fadein: Quote
WiosnaA Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 (edited) Muszę zmienić sobie banerek,bo ten u kolejnej kobietki i toyoty jest prześliczny. edit. Toyota,Twój nie jest podlinkowany. Edited October 31, 2013 by WiosnaA Quote
kolejna kobietka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Dziękuję :) jak będziesz chciała dodać inny tekst to daj znać :) Quote
kolejna kobietka Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Na tablica.pl zmieniłam Destinkowi na Warszawę, może mógłby ktoś zasponsorować wyróżnienie ogłoszenia? bardzo prosimy, na pewno wtedy byłyby większe szanse, na tydzień to koszt 9,99 zł, na miesiąc 24,99 zł. Quote
Recommended Posts