Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagdaNS']Przerażające jest to, co się z psami dzieje - zwłaszcza w wakacje. Mieszkam na wsi pod Nowym Sączem - od początku "sezonu" mamy już trzech we wsi wyrzuconych z samochodów, jednego dokarmiamy wspólnie z sąsiadką, bo się u niej "zadomowił". To jest przerażające i brak słów - a my jesteśmy jedną z dziesiątek wsi wokół Nowego Sącza. Schroniska dla psów nie ma. Wójt naszej gminy chce wybudować nowoczesne, z prawdziwego zdarzenia, ale ościenne gminy z Sączem na czele, nie są zainteresowane współpracą.
Fafiku, życzymy Ci żebyś jak najszybciej znalazł dobry dom, tak jak nasz Redzik

Redzik, którego adoptowala MagdaNS został znaleziony w tej samej miejscowosci co teraz FAFIK.
Oby Twoje życzenia spełniły się jak najszybciej:)

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwa śliczne maluchy :loveu:
Czy już wpłacać i na jakie konto.Wyjeżdżam jutro i nie będę miała przez tydzień możliwości robienia przelewów.

Posted

[quote name='Tola']Faficzek - jak pięknie spaceruje z Hanią:loveu:

Bardzo dziękuję eloise za deklarację comiesięcznej wpłaty dla Fafisia:loveu: - zaznaczam w 1 poście.

Skleciłam nowy tekścik do ogłoszeń - wrzucam również do 1 postu.
Mozna go dobrowolnie zmieniać, urozmaicać;)
Jakby ktos chciał pomóc w ogłoszeniach - bardzo proszę:lol:[/QUOTE]
Obiecałam małemu pakiecik,zaraz poszukam bazarku i jedziemy...

Posted

[quote name='Tola']Fafis jest w hoteliku od wczoraj od póznego wieczora.
Decyzja zapadła tak szybko, bo wczoraj postanowił, ze już sam nie zostanie na wsi no i biegł za autem...
Odwieżliśmy go, a on znowu nie dał nam odjechać.
Nie mogłam go tam tak zostawić; i tak serce pękalo mi za każdym razem, gdy odjeżdzałam.
Właściwie to fafik zadecydował za mnie i zmusił mnie do zaryzykowania - mam nadzieję, ze się uda.[/QUOTE]

on jest nie tylko śliczny, ale i bardzo, bardzo mądry !!!!!!
wbrew wszelkiemu rozsądkowi dołożę i ja stałą deklarację - ale niewiele.... 10 złotych chociaż

Posted

[quote name='Poker']Dwa śliczne maluchy :loveu:
Czy już wpłacać i na jakie konto.Wyjeżdżam jutro i nie będę miała przez tydzień możliwości robienia przelewów.

Już podaję; wrzucam tez na 1 stronę:

Hotelik u Murki
Katarzyna Mróz
Krzemień Drugi 111
23-304 Dzwola
Alior Bank
66 2490 0005 0000 4500 9421 4126

nick z dogo + "dla Fafika"

[quote name='mari23']on jest nie tylko śliczny, ale i bardzo, bardzo mądry !!!!!!
wbrew wszelkiemu rozsądkowi dołożę i ja stałą deklarację - ale niewiele.... 10 złotych chociaż

Bardzo dziękuję

Posted

Odwiedzam Fafika.
Tekst w moich ogłoszeniach zmodyfikowałam i dodałam zdjęcia na stojąco.
Bazarek dla Faficzka też wydziergam :)

Posted

[quote name='Poker']2 dyszki poleciały

[quote name='terra']Odwiedzam Fafika.
Tekst w moich ogłoszeniach zmodyfikowałam i dodałam zdjęcia na stojąco.
Bazarek dla Faficzka też wydziergam

Bardzo dziękuję:)
Wczoraj dzwoniła pierwsza osoba w sprawie Fafika - z Lublina, ale jak wspomniałam o wizycie - zrezygnowała.

Posted

[quote name='Tola']Bardzo dziękuję:)
Wczoraj dzwoniła pierwsza osoba w sprawie Fafika - z Lublina, ale jak wspomniałam o wizycie - zrezygnowała.[/QUOTE]

niech się w nos pocałuje. Kiedy planujecie go ciachnąć?

Posted

Właśnie wróciłam z wczasów. Cieszę się, że Fafik ma swój wątek. Spróbuję pomóc bazarkiem i też zrobię trochę ogłoszeń. Dziś już padam, ale jutro poczytam wątek Fafika i pomyślę nad fantami.

Posted

[quote name='Poker']niech się w nos pocałuje. Kiedy planujecie go ciachnąć?

Myślę, ze gdzies ok 15 sierpnia; jestem z Murką w kontakcie.

[quote name='terra']Bazarek w połowie dla Fafika:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/245767-Próbki-kremów-woda-perfumowana-i-inne-cuda-dla-Faficzka-i-Lusi?p=21133621#post21133621

zapraszam na zakupy oraz do podnoszenie bazarku
[quote name='Havanka']Właśnie wróciłam z wczasów. Cieszę się, że Fafik ma swój wątek. Sprób
uję pomóc bazarkiem i też zrobię trochę ogłoszeń. Dziś już padam, ale jutro poczytam wątek Fafika i pomyślę nad fantami.
[quote name='ewa gonzales']Zagladam do slicznosci:iloveyou::iloveyou: dyszke wplacilam dziś , pozdrawiam ogromnie i sciskam sciskam za Fafulenka:loveu:
Dziękuję wszystkim w imieniu Fafika:loveu:

Posted

Fafiurek biega już swobodnie po ogrodzie, świetnie dogadał się z psami domowymi, nie szuka guza.
Bardzo lubi być na ogrodzie, już nawet poczuwa się do szczekania na sąsiadkę za płotem :)

Kastracja to myślę, że nawet może być wcześniej niż 15 sierpnia, nawet gdzieś koło 10-tego.

Posted

Kochani, przepraszam, że tak na wątku Faficzka, ale od roku Djuk jest w hotelu, nie może znaleźć domu, a my nie możemy wyrobić na hotelowanie :shake:
Może ktoś z Waszych znajomych akurat pokocha Djukacza, albo macie pomysł co jeszcze można zrobić..
Tutaj ogłoszenie Djuka:
http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/bialoleka/pies-polnocy-oddam-pilnie-506814535

i Facebook:
https://www.facebook.com/events/294912223946244/?fref=ts