Tola Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='MagdaNS']Przerażające jest to, co się z psami dzieje - zwłaszcza w wakacje. Mieszkam na wsi pod Nowym Sączem - od początku "sezonu" mamy już trzech we wsi wyrzuconych z samochodów, jednego dokarmiamy wspólnie z sąsiadką, bo się u niej "zadomowił". To jest przerażające i brak słów - a my jesteśmy jedną z dziesiątek wsi wokół Nowego Sącza. Schroniska dla psów nie ma. Wójt naszej gminy chce wybudować nowoczesne, z prawdziwego zdarzenia, ale ościenne gminy z Sączem na czele, nie są zainteresowane współpracą. Fafiku, życzymy Ci żebyś jak najszybciej znalazł dobry dom, tak jak nasz Redzik Redzik, którego adoptowala MagdaNS został znaleziony w tej samej miejscowosci co teraz FAFIK. Oby Twoje życzenia spełniły się jak najszybciej:) Quote
Martika&Aischa Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 ależ on grzeczny :) córcia urocza :lol: Quote
Poker Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Dwa śliczne maluchy :loveu: Czy już wpłacać i na jakie konto.Wyjeżdżam jutro i nie będę miała przez tydzień możliwości robienia przelewów. Quote
rita60 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='Tola']Faficzek - jak pięknie spaceruje z Hanią:loveu: Bardzo dziękuję eloise za deklarację comiesięcznej wpłaty dla Fafisia:loveu: - zaznaczam w 1 poście. Skleciłam nowy tekścik do ogłoszeń - wrzucam również do 1 postu. Mozna go dobrowolnie zmieniać, urozmaicać;) Jakby ktos chciał pomóc w ogłoszeniach - bardzo proszę:lol:[/QUOTE] Obiecałam małemu pakiecik,zaraz poszukam bazarku i jedziemy... Quote
Ulka18 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Dziekuje za zaproszenie :D piekny ten piesek jest, cudny i oryginalny...mam nadzieje,ze ta jego uroda przyniesie mu kolejke chetnych do adopcji. Quote
rita60 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Nie mogę znaleźć bazarku ogłoszeniowego...może wam jakiś wpadł w oko. Quote
mari23 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='Tola']Fafis jest w hoteliku od wczoraj od póznego wieczora. Decyzja zapadła tak szybko, bo wczoraj postanowił, ze już sam nie zostanie na wsi no i biegł za autem... Odwieżliśmy go, a on znowu nie dał nam odjechać. Nie mogłam go tam tak zostawić; i tak serce pękalo mi za każdym razem, gdy odjeżdzałam. Właściwie to fafik zadecydował za mnie i zmusił mnie do zaryzykowania - mam nadzieję, ze się uda.[/QUOTE] on jest nie tylko śliczny, ale i bardzo, bardzo mądry !!!!!! wbrew wszelkiemu rozsądkowi dołożę i ja stałą deklarację - ale niewiele.... 10 złotych chociaż Quote
Tola Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='Poker']Dwa śliczne maluchy :loveu: Czy już wpłacać i na jakie konto.Wyjeżdżam jutro i nie będę miała przez tydzień możliwości robienia przelewów. Już podaję; wrzucam tez na 1 stronę: Hotelik u Murki Katarzyna Mróz Krzemień Drugi 111 23-304 Dzwola Alior Bank 66 2490 0005 0000 4500 9421 4126 nick z dogo + "dla Fafika" [quote name='mari23']on jest nie tylko śliczny, ale i bardzo, bardzo mądry !!!!!! wbrew wszelkiemu rozsądkowi dołożę i ja stałą deklarację - ale niewiele.... 10 złotych chociaż Bardzo dziękuję Quote
terra Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Odwiedzam Fafika. Tekst w moich ogłoszeniach zmodyfikowałam i dodałam zdjęcia na stojąco. Bazarek dla Faficzka też wydziergam :) Quote
Tola Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 [quote name='Poker']2 dyszki poleciały [quote name='terra']Odwiedzam Fafika. Tekst w moich ogłoszeniach zmodyfikowałam i dodałam zdjęcia na stojąco. Bazarek dla Faficzka też wydziergam Bardzo dziękuję:) Wczoraj dzwoniła pierwsza osoba w sprawie Fafika - z Lublina, ale jak wspomniałam o wizycie - zrezygnowała. Quote
Poker Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 [quote name='Tola']Bardzo dziękuję:) Wczoraj dzwoniła pierwsza osoba w sprawie Fafika - z Lublina, ale jak wspomniałam o wizycie - zrezygnowała.[/QUOTE] niech się w nos pocałuje. Kiedy planujecie go ciachnąć? Quote
terra Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Bazarek w połowie dla Fafika: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245767-Pr%C3%B3bki-krem%C3%B3w-woda-perfumowana-i-inne-cuda-dla-Faficzka-i-Lusi?p=21133621#post21133621 zapraszam na zakupy oraz do podnoszenie bazarku Quote
Havanka Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Właśnie wróciłam z wczasów. Cieszę się, że Fafik ma swój wątek. Spróbuję pomóc bazarkiem i też zrobię trochę ogłoszeń. Dziś już padam, ale jutro poczytam wątek Fafika i pomyślę nad fantami. Quote
Nadziejka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Zagladam do slicznosci:iloveyou::iloveyou: dyszke wplacilam dziś , pozdrawiam ogromnie i sciskam sciskam za Fafulenka:loveu: Quote
Tola Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='Poker']niech się w nos pocałuje. Kiedy planujecie go ciachnąć? Myślę, ze gdzies ok 15 sierpnia; jestem z Murką w kontakcie. [quote name='terra']Bazarek w połowie dla Fafika: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245767-Próbki-kremów-woda-perfumowana-i-inne-cuda-dla-Faficzka-i-Lusi?p=21133621#post21133621 zapraszam na zakupy oraz do podnoszenie bazarku [quote name='Havanka']Właśnie wróciłam z wczasów. Cieszę się, że Fafik ma swój wątek. Sprób uję pomóc bazarkiem i też zrobię trochę ogłoszeń. Dziś już padam, ale jutro poczytam wątek Fafika i pomyślę nad fantami. [quote name='ewa gonzales']Zagladam do slicznosci:iloveyou::iloveyou: dyszke wplacilam dziś , pozdrawiam ogromnie i sciskam sciskam za Fafulenka:loveu: Dziękuję wszystkim w imieniu Fafika:loveu: Quote
Murka Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Fafiurek biega już swobodnie po ogrodzie, świetnie dogadał się z psami domowymi, nie szuka guza. Bardzo lubi być na ogrodzie, już nawet poczuwa się do szczekania na sąsiadkę za płotem :) Kastracja to myślę, że nawet może być wcześniej niż 15 sierpnia, nawet gdzieś koło 10-tego. Quote
Marlena:) Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Kochani, przepraszam, że tak na wątku Faficzka, ale od roku Djuk jest w hotelu, nie może znaleźć domu, a my nie możemy wyrobić na hotelowanie :shake: Może ktoś z Waszych znajomych akurat pokocha Djukacza, albo macie pomysł co jeszcze można zrobić.. Tutaj ogłoszenie Djuka: http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/bialoleka/pies-polnocy-oddam-pilnie-506814535 i Facebook: https://www.facebook.com/events/294912223946244/?fref=ts Quote
terra Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Mądrala z tego Faficzka, wie jak się zachować w różnych sytuacjach :) Quote
piescofajnyjest Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 zagladam do Fafinia:) jak sie pieknie zadomowil u Murki;) Quote
ewu Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Fajnie ,że cudeńko już bezpieczne. Spytajcie Kastora , zawsze pomaga w opłaceniu kastracji. Quote
Recommended Posts