malagos Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Jednym słowem, słodkie kochane zwierzaczki :) Quote
Mattilu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Gosiapk']Ło matko i córko! Co oni Lesiowi zrobili!!! No wlasnie!!! Zastanawialam sie, co to za jakas nowa bida u Nutusi, a to biedny Lesio! :crazyeye: :mad: Quote
jola_li Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Nutusia napisał(a):Ale najczęściej Alutka łobuzuje kradziejsko z samego rana w weekend, gdy ona już gotowa na kolejny dzień, a wszyscy w domu śpią. No i wtedy, jeśli drzwi tarasowe są otwarte, wynosi w krzaki wszystko, co znajdzie. Oj tam, od razu kradnie - ona ma po prostu inną koncepcję domowych porządków niż Ty :)! Chce pomóc, a tu zamiast wdzięczności psy - że tak powiem - na niej wieszają ;). Ot - ludzka wdzięczność :shake:... Quote
Mattilu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mowisz, ze ona te rzeczy po prostu chce przewietrzyc? Quote
jola_li Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mattilu napisał(a):Mowisz, ze ona te rzeczy po prostu chce przewietrzyc? Całkiem możliwe ;). Albo przeluźnić trochę szafy. Albo zrobić w domu miejsce dla kolejnego tymczasa ;). Jedno jest pewne - stara się jak może ;)! Quote
inka33 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Nutusia napisał(a):Zadbali, by w jako takim nieskołtunionym stanie wiosny doczekał ;) :) A co, czesadła nie mata...? :cool3: Quote
Gosiapk Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jakże się cieszę, że wszystkie koleżanki tak dobrze rozumieją Alutkę i cierpią z Lesiem. Ale ta niedobra Nutusia ... :eviltong: Quote
Mattilu Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Gosiapk napisał(a):jakże się cieszę, że wszystkie koleżanki tak dobrze rozumieją Alutkę i cierpią z Lesiem. Ale ta niedobra Nutusia ... :eviltong: Oj niedobra, niedobra, tak wylysic Lesia... Quote
Mazowszanka13 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Zajrzyjcie proszę na bazarek cegiełkowy dla staruszki wyrwanej z Dymin :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/246916-U%C5%9Bmiech-dla-Babci-psiej-emerytki-do-30-09-do-20-00 Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Czesadeł mamy, a mamy, tylko jeszcze żadne Lesiowi nie przypasowało, a mi jeszcze rączki mogą się przydać ;) Pan fryzjer ryzyku utraty albo podziurawienia rączek ma wpisane w ryzyko zawodowe, a ja?... :) No tak - zła jestem ja, nie kradziejka Alutka, to chyba nie ma sensu pisać, że sporo z tych wyniesionych do wywietrzenia rzeczy zyskało również dziurki po psich zębach (rozumiem, że też w celu wietrzenia podczas noszenia!!!!) Quote
Mattilu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 No widzisz, jak sobie sama wszystko potrafisz dobrze wytlumaczyc ;) Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Prawda?... :) Na wyprzedaż letniej kolekcji zapraszamy!!! Link w podpisie ;) Quote
Gosiapk Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ale ta Alutka dba o Was... wywietrzniki w majtaskach :D Quote
jola_li Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Nutusia napisał(a):No tak - zła jestem ja, nie kradziejka Alutka, to chyba nie ma sensu pisać, że sporo z tych wyniesionych do wywietrzenia rzeczy zyskało również dziurki po psich zębach (rozumiem, że też w celu wietrzenia podczas noszenia!!!!) No, Alutka, to ja tu za obrońcę z urzędu robię dokonując ekwilibrystyki intelektualnej, a Ty robisz durszlak z portek, hę ;)?... Miało być uniewinnienie, a teraz najwyżej możesz liczyć na łagodny wymiar kary (jak się dadzą przekonać, że to z powodu trudnego dzieciństwa) ;)... Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Nutusia napisał(a):Prawda?... :) Na wyprzedaż letniej kolekcji zapraszamy!!! Link w podpisie ;) Tej z wywietrznikami...?!?!?! :cool3: Quote
Nutusia Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Ta jest zarezerwowana tylko dla wybrańców :) Nie każdy może sobie na nią pozwolić ;) Quote
konfirm13 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Witam Alutkę i resztę ferajny nutusiowej :) Quote
Nutusia Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Witamy Ciocię Konfirm :) Zapomniałam napisać, że zakupiłam kolejne 3 kg karmy Brit junior dla Ali za 28 zł (wpisuję w rozliczenie). To już chyba ostatni raz, bo wg książeczki, w październiku skończy rok. Mam nadzieję, że na adult przerzuci się już w nowym domu... Quote
inka33 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Nutusia napisał(a):Ta jest zarezerwowana tylko dla wybrańców :) Nie każdy może sobie na nią pozwolić ;) Dla "wybra(kowa)ńcow" to są ażurowe podkoszulki i ażurowe buciki szmaciane... :evil_lol: Wiesz, jakbyś bazarek na Alutke zrobiła z jej ręko... tfu! zębodzieła, to... kto wie... :lol: Quote
Ziutka Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Zaglądam co tam u chuderlaczka słychować ;) Quote
Gosiapk Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 inka33 napisał(a):Dla "wybra(kowa)ńcow" to są ażurowe podkoszulki i ażurowe buciki szmaciane... :evil_lol: Wiesz, jakbyś bazarek na Alutke zrobiła z jej ręko... tfu! zębodzieła, to... kto wie... :lol: Dobrze gada, dać jej piwa ;) Quote
Nutusia Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Mogę zacząć odkładać "dzieła" na bazarek. Ktoś zainteresowany dokumentnie poległym posłankiem? Tak mniej więcej w kilkudziesięciu częściach?... Quote
konfirm13 Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Chuderlaczek, ale waleczny :). Nie da sobie w kaszę dmuchać............ posłankom. Quote
Ellig Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Zagladam do Al i widze ,ze z niej to jest rozrabiaka ;) Quote
Recommended Posts