Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Ale najczęściej Alutka łobuzuje kradziejsko z samego rana w weekend, gdy ona już gotowa na kolejny dzień, a wszyscy w domu śpią. No i wtedy, jeśli drzwi tarasowe są otwarte, wynosi w krzaki wszystko, co znajdzie.

Oj tam, od razu kradnie - ona ma po prostu inną koncepcję domowych porządków niż Ty :)!
Chce pomóc, a tu zamiast wdzięczności psy - że tak powiem - na niej wieszają ;).
Ot - ludzka wdzięczność :shake:...

Posted

Mattilu napisał(a):
Mowisz, ze ona te rzeczy po prostu chce przewietrzyc?

Całkiem możliwe ;).
Albo przeluźnić trochę szafy.
Albo zrobić w domu miejsce dla kolejnego tymczasa ;).

Jedno jest pewne - stara się jak może ;)!

Posted

Gosiapk napisał(a):
jakże się cieszę, że wszystkie koleżanki tak dobrze rozumieją Alutkę i cierpią z Lesiem. Ale ta niedobra Nutusia ... :eviltong:

Oj niedobra, niedobra, tak wylysic Lesia...

Posted

Czesadeł mamy, a mamy, tylko jeszcze żadne Lesiowi nie przypasowało, a mi jeszcze rączki mogą się przydać ;) Pan fryzjer ryzyku utraty albo podziurawienia rączek ma wpisane w ryzyko zawodowe, a ja?... :)

No tak - zła jestem ja, nie kradziejka Alutka, to chyba nie ma sensu pisać, że sporo z tych wyniesionych do wywietrzenia rzeczy zyskało również dziurki po psich zębach (rozumiem, że też w celu wietrzenia podczas noszenia!!!!)

Posted

Nutusia napisał(a):
No tak - zła jestem ja, nie kradziejka Alutka, to chyba nie ma sensu pisać, że sporo z tych wyniesionych do wywietrzenia rzeczy zyskało również dziurki po psich zębach (rozumiem, że też w celu wietrzenia podczas noszenia!!!!)

No, Alutka, to ja tu za obrońcę z urzędu robię dokonując ekwilibrystyki intelektualnej, a Ty robisz durszlak z portek, hę ;)?... Miało być uniewinnienie, a teraz najwyżej możesz liczyć na łagodny wymiar kary (jak się dadzą przekonać, że to z powodu trudnego dzieciństwa) ;)...

Posted

Witamy Ciocię Konfirm :)

Zapomniałam napisać, że zakupiłam kolejne 3 kg karmy Brit junior dla Ali za 28 zł (wpisuję w rozliczenie). To już chyba ostatni raz, bo wg książeczki, w październiku skończy rok. Mam nadzieję, że na adult przerzuci się już w nowym domu...

Posted

Nutusia napisał(a):
Ta jest zarezerwowana tylko dla wybrańców :) Nie każdy może sobie na nią pozwolić ;)

Dla "wybra(kowa)ńcow" to są ażurowe podkoszulki i ażurowe buciki szmaciane... :evil_lol:

Wiesz, jakbyś bazarek na Alutke zrobiła z jej ręko... tfu! zębodzieła, to... kto wie... :lol:

Posted

inka33 napisał(a):
Dla "wybra(kowa)ńcow" to są ażurowe podkoszulki i ażurowe buciki szmaciane... :evil_lol:

Wiesz, jakbyś bazarek na Alutke zrobiła z jej ręko... tfu! zębodzieła, to... kto wie... :lol:
Dobrze gada, dać jej piwa ;)