Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=comic sans ms]Dziś Nutusi ileś-lecie,
wszak już Wszyscy o tym wiecie!
Więc życzymy dziś Nutusi:
szybko domku dla Alusi,
zdrowia, siły i radości,
naprawienia wszystkich kości,
pięknych wrażeń na premierach
sztuk Szekspira i Moliera,
w których osobiste Dziecię
gra w "Świętoszku" lub "Hamlecie"
i codziennych dobrych dni ---
serdecznie życzymy Ci!!![/FONT]

:BIG::tort::bday::cunao::drink1::laola:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu, to tylko liczba, co za różnica co tam jest. Najważniejsze, że Ty się nie zmieniasz. Jesteś tą samą osobą, z mnóstwem osobistego wdzięku i dobroci, co wczoraj.

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo, bardzo dziękuję - ZA WSZYSTKO :) Ale fakt - od wczoraj jakoś niewiele się zmieniło. No cóż, poczekam do... wieczora ;)

Jeszcze sie załapałam ;). Też nie potrafię splatać wdzięcznych rymów, ale Kochanej Nutusi, życzę wszystkiego najlepszego.
A Osobisty Tomek, też się do życzeń przyłącza

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo, bardzo dziękuję - ZA WSZYSTKO :) Ale fakt - od wczoraj jakoś niewiele się zmieniło. No cóż, poczekam do... wieczora ;)[/QUOTE]

A nóż, widelec, dzisiaj wygrasz te 10milionów w lotto i wszystko się zmieni :)

Posted

Dziękuję pięknie za życzenia :) Od piesków dostałam wczoraj w prezencie jaki-taki porządek w domu (przynajmniej niczego nie zniszczyły, z wyłączeniem swojej zabawki, a smrodek pokupowy udało się wywietrzyć zanim dotarli goście ;)). A wśród prezentów od ludzi znalazł się niezwykły tort ... Został uwieczniony na zdjęciu - mam nadzieję, że wyszło i jak tylko zgram, poproszę Kasię o wstawienie.
Tort w kształcie serca, jakby "zapakowany" w różowe nie wiem co (lukier?). Pośrodku tortu figurka rodzaju żeńskiego z blond włosami, na jej kolanach kot, obok drugi i dwa pieski - jeden leży i przypomina boksera (ale jest w kropki!), drugi siedzi, a z boku na tort wspina się... jamnik! CUDO! Byli chętni na skonsumowanie figurek, ale NIE DAŁAM! Spróbuję je jakoś "zakonserwować" i zostawić sobie na pamiątkę :)

Alutka zachowywała się w miarę przyzwoicie. Wyszczekała się na dworze, bo nie chciała wejść ze wszystkimi. Gdy ją wpuściłam już nie szczekała. Nawet dawała się pogłaskać od czasu do czasu i był moment, że wskoczyła na kanapę. Niestety, potem spod ławy szczekała na dziecko i chwilami jakby je chciała uszczypnąć, choć zupełnie nie zwracało na nią uwagi i bawiło się z Lili. Czy to była chęć zwrócenia na siebie uwagi czy też inny zamysł - nie wiem. Ona jednak jest bardzo mało przewidywalna...

Kreska wczoraj odmówiła kolacji (co jej się czasem zdarza), ale dziś nie tknęła również śniadania, choć ją "zanęciłam" kroplą śmietanki. Zachowuje się normalnie, jest wesoła, biega, bawi się. Zobaczymy wieczorem czy to była tylko krótka przedświąteczna kuracja odchudzająca czy też jutro czeka nas wizyta u Doktora nie tylko po to, by złożyć życzenia świąteczne...

Posted

Nutusia mi stracha dzisiaj napędziła - dzwoniłam w południe bo martwiłam się Kreską - nie odebrała, wieczorem też nie ... i ja w stresie już miałam do Sławka dzwonić ale Nutusia oddzwoniła :) nie słyszała telefonu :D
A ja już czarne myśli że coś z Kreską...

Wszystko jest ok :) zdrowiutka jak rybka :) uff....kamień z serca....:sweetCyb:

Posted

Mało casu, kruca bomba! ;) Jutro jak sobie goście pojadą, przysiądzie się na spokojnie, coś się poczyta, coś się pozgrywa i w ogóle :)

Przez ostatnie dni - nic tylko ciągle oczy dookoła głowy trzeba było mieć, bo tyle dobra pachnącego i kuszącego wszędzie, a złodziejaszków ci u nas dostatek... :) Taka Alutka to nawet pustą torebką po mące nie pogardzi ;)

Posted

Kochani Wszyscy - spokojnych i radosnych Świąt życzymy całą naszą... niech się skupię... DZIESIĄTKĄ (nawet Jeży się wczoraj obudził - ciekawe czy dziś przemówi ;))

Posted (edited)

[FONT=times new roman]W te "wiosenne" Święta, ciepłe i bez śniegu,
zatrzymajmy wszyscy się na chwilę w biegu.
Złączeni sercami, co dla piesków biją,
wspólnie się radujmy każdą dobrą chwilą,
każdym dobrym domem i Dobrym Człowiekiem,
który nad psią bidą chce podjąć opiekę.
Życzmy nam wzajemnie – serdecznie i szczerze –
życzliwości codziennej, w którą szczerze wierzę.
Życzmy sobie nadziei, że razem się uda,
z wytrwałym uporem nowe czynić cuda.
Życzmy sobie zdrowia, zapału i siły
i by nasze smutki tylko drobne były![/FONT]

kkkkkkkkk

Edited by jola_li