Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To my dziękujemy za przemiłe spotkanie :) A psiaki za fantastyczną rozrywkę! Tak szczęśliwej Liluni daaaaaaawno nie widziałam. Co ją tak uszczęśliwiło - niebawem pokażemy na fotkach ;)
Dywan jak z Paryża już tyle razy został "ochrzczony", że kolejna kałuża nie robi na nim wrażenia ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecałam wstawić Nutusiowe zdjątka i choć mój komp się buntował wyjątkowo to jednak mi się coś udało wymodzić.
Na początek - mimo że po Świętach to jednak pewnie Wszystkim pocieknie ślinka:-)- urodzinowy torcik Nutusi

I harce i swawole

Posted

Nutusia napisał(a):
Tort jak tort, ale tortowe figurki to mistrzostwo świata! :)
A dziś, jak się uda dogadać z Amigowym laptopikiem, będą fotki Je(ż)ego ;)

LIczy się całość - tort + dekor . A ten ostatni, faktycznie - przesłodki :).
Na obiecane foty czekam z niecierpliwością :)

Posted

konfirm13 napisał(a):
LIczy się całość - tort + dekor . A ten ostatni, faktycznie - przesłodki :).
Na obiecane foty czekam z niecierpliwością :)

tort + dekor = super wykon

Posted

Tort przecudnej urody ,a Nutusia na nim ze swoimi zwierzaczkami rewelacyjna.:multi:
Oprócz urodzinowych dołączamy życzenia

oraz duuuuuuużo

Dziunia z pańciostwem, Dolarkiem,Pokerkiem i Kulką.

Posted (edited)

Lilusia jest po prostu rewelacyjna :)!
Miny i pozycje trzeba zbierać do kolekcji :)!

Nutusię i całe stadko ściskam noworocznie z najserdeczniejszymi życzeniami :)!

Edited by jola_li
Posted

Gosiapk napisał(a):
A ja się Lili trochę boję :) Nie tego, że ugryzie! Ale jak skoczy na człowieka z tej radości w pędzie to siedzisz na de w błocie :D

Oj siedzisz, siedzisz. A jak nie będziesz umiała robić uników, to i zęby możesz stracić :-)

Posted

Bardzo dziękujemy za życzenia i odwiedziny :) Nam ucieka dzień za dniem w przemiłym towarzystwie... Usiłujemy z Amigą bazarek wymodzić, ale ciężko i długo nam idzie :(

Posted

AMIGA napisał(a):
Oj siedzisz, siedzisz. A jak nie będziesz umiała robić uników, to i zęby możesz stracić :-)

U nas utrata zębów - niekoniecznie, ale połamanie nóg, wstrząs mózgu i inne atrakcje po zderzeniu z rozpędzoną do nieprzytomności Bliss Kochającą Bieganie - niewykluczone. Trzeba baardzo uważać i mieć oczy dookoła głowy ;)

Posted

AMIGA napisał(a):

:) Masz rację, w końcu koszt prania spodni nie umywa się do kosztu implantów :D

Posted

Wczoraj byliśmy w teatrze. Piesy zostały w domu same na niespełna 3 godziny... Chyba czeka nas jakieś przemeblowanie, bo przeczytały bardzo skrupulatnie katalog IKEA ;)