Nutusia Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 To my dziękujemy za przemiłe spotkanie :) A psiaki za fantastyczną rozrywkę! Tak szczęśliwej Liluni daaaaaaawno nie widziałam. Co ją tak uszczęśliwiło - niebawem pokażemy na fotkach ;) Dywan jak z Paryża już tyle razy został "ochrzczony", że kolejna kałuża nie robi na nim wrażenia ;) Quote
AMIGA Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Obiecałam wstawić Nutusiowe zdjątka i choć mój komp się buntował wyjątkowo to jednak mi się coś udało wymodzić. Na początek - mimo że po Świętach to jednak pewnie Wszystkim pocieknie ślinka:-)- urodzinowy torcik Nutusi I harce i swawole Quote
AMIGA Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 (edited) I tylko zestaw przy Alutce się zmienia :-) A tu się cały zestaw zmienił :-) Edited December 30, 2013 by AMIGA Quote
konfirm13 Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Nie wiem, co śliczniejsze - tort - czy - psy? Chyba....... ex aequo :) Quote
Nutusia Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Tort jak tort, ale tortowe figurki to mistrzostwo świata! :) A dziś, jak się uda dogadać z Amigowym laptopikiem, będą fotki Je(ż)ego ;) Quote
konfirm13 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Nutusia napisał(a):Tort jak tort, ale tortowe figurki to mistrzostwo świata! :) A dziś, jak się uda dogadać z Amigowym laptopikiem, będą fotki Je(ż)ego ;) LIczy się całość - tort + dekor . A ten ostatni, faktycznie - przesłodki :). Na obiecane foty czekam z niecierpliwością :) Quote
malagos Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 konfirm13 napisał(a):LIczy się całość - tort + dekor . A ten ostatni, faktycznie - przesłodki :). Na obiecane foty czekam z niecierpliwością :) tort + dekor = super wykon Quote
Gosiapk Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 malagos napisał(a):tort + dekor = super wykon :roflt: niezłym tekściorem pojechałaś :) Quote
Poker Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Tort przecudnej urody ,a Nutusia na nim ze swoimi zwierzaczkami rewelacyjna.:multi: Oprócz urodzinowych dołączamy życzenia oraz duuuuuuużo Dziunia z pańciostwem, Dolarkiem,Pokerkiem i Kulką. Quote
AMIGA Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Mattilu napisał(a):...a jez Jerzy jest cudny! Obiecany Pan Jeż Jerzy I na deser mina Liluchny (bezcenne je robi :-) ) Quote
konfirm13 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Jeżyk Jerzyk Przecudowny I jak mądrze patrzy :). A Lili - i jej miny - niesamowite. Dzięki :). Było na czym oko zawiesić - i igły i kły ;) Quote
eloise Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Ania na widok zdjęć Lili- a dlaczeli Lili jest taka fiśnieta jak ja?? ;) Quote
jola_li Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Lilusia jest po prostu rewelacyjna :)! Miny i pozycje trzeba zbierać do kolekcji :)! Nutusię i całe stadko ściskam noworocznie z najserdeczniejszymi życzeniami :)! Edited January 2, 2014 by jola_li Quote
Gosiapk Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 A ja się Lili trochę boję :) Nie tego, że ugryzie! Ale jak skoczy na człowieka z tej radości w pędzie to siedzisz na de w błocie :D Quote
AMIGA Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Gosiapk napisał(a):A ja się Lili trochę boję :) Nie tego, że ugryzie! Ale jak skoczy na człowieka z tej radości w pędzie to siedzisz na de w błocie :D Oj siedzisz, siedzisz. A jak nie będziesz umiała robić uników, to i zęby możesz stracić :-) Quote
Nutusia Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Bardzo dziękujemy za życzenia i odwiedziny :) Nam ucieka dzień za dniem w przemiłym towarzystwie... Usiłujemy z Amigą bazarek wymodzić, ale ciężko i długo nam idzie :( Quote
konfirm13 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 AMIGA napisał(a):Oj siedzisz, siedzisz. A jak nie będziesz umiała robić uników, to i zęby możesz stracić :-) U nas utrata zębów - niekoniecznie, ale połamanie nóg, wstrząs mózgu i inne atrakcje po zderzeniu z rozpędzoną do nieprzytomności Bliss Kochającą Bieganie - niewykluczone. Trzeba baardzo uważać i mieć oczy dookoła głowy ;) Quote
Nutusia Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Bazarek wymodzony :) Zapraszam serdecznie - link w mojej sygnaturze ;) Quote
Gosiapk Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 AMIGA napisał(a):Oj siedzisz, siedzisz. A jak nie będziesz umiała robić uników, to i zęby możesz stracić :-) :) Masz rację, w końcu koszt prania spodni nie umywa się do kosztu implantów :D Quote
Nutusia Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Wczoraj byliśmy w teatrze. Piesy zostały w domu same na niespełna 3 godziny... Chyba czeka nas jakieś przemeblowanie, bo przeczytały bardzo skrupulatnie katalog IKEA ;) Quote
Recommended Posts