Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu, ja już wiem (tzn. po zdjęciach Amigi sobie uświadomiłam), dlaczemu nie możesz wyadoptować Alutki - bo jest ruda! :p

konfirm13 napisał(a):
Jeżyk Jerzyk Przecudowny I jak mądrze patrzy :). A Lili - i jej miny - niesamowite.
Dzięki :). Było na czym oko zawiesić - i igły i kły ;)

:eek2: Jessssu, oko zaieszać na igłach i kłach.... :mdleje:

eloise napisał(a):
Ania na widok zdjęć Lili- a dlaczeli Lili jest taka fiśnieta jak ja?? ;)

Ania jest też bąkersem...? :eviltong:

Posted

inka33 napisał(a):
Nutusiu, ja już wiem (tzn. po zdjęciach Amigi sobie uświadomiłam), dlaczemu nie możesz wyadoptować Alutki - bo jest ruda! :p
(...)

Ruda, znaczy wrednia i dlatego jej nikt nie chce? ;)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ruda, znaczy wrednia i dlatego jej nikt nie chce? ;)

To też :diabloti:, ale mi szło o to, że za bardzo pasuje kolorystycznie do Nutusiowego stada. :p

Posted

No właśnie - tak mi źle życzyć i to z nowym rokiem! Amiga świadkiem, że z Alutką letko nie jest... Wyprawcie Fionkę do DS, to Ci A. podrzucę na miejski tymczas ;) Wyzwanie akurat dla Ciebie, bo Ty twarda jesteś i konsekwentna, a ja... szkoda gadać :(

Posted

Nutusia napisał(a):
O nie, nie, nie - Alutka jest BRĄZOWA!!!!!!

Widać na kolorach się nie znasz... albo masz też brązową bokserkę. :p

Nutusia napisał(a):
No właśnie - tak mi źle życzyć i to z nowym rokiem! Amiga świadkiem, że z Alutką letko nie jest... Wyprawcie Fionkę do DS, to Ci A. podrzucę na miejski tymczas ;) Wyzwanie akurat dla Ciebie, bo Ty twarda jesteś i konsekwentna, a ja... szkoda gadać :(

Tia... w kolejce na tymczasowy tyczas już jest Greyka... ;)
...choć obawiam się, że zgody na nogawkowego podgryzacza jednak od rodzinki nie dostanę (po Kajtunie...) :shake:
A jeszcze wcześniej się zaklepywała strachulec z warkotaniem Myszka obraczusiowa... ale jakoś nic z tego nie wynikło. :niewiem:

Jak do (istnienia) tej kolejki jeszcze dodać, że córa mi się buntuje i ...chociaż przerwy m-cznej sobie życzy, to... :roll:

Poza tym - ja twarda?! ja konsekwentna?! Chyba mnie z kimś pomyliłaś... :(
Tzn. zadatki może jakieś wykazuję, ale cierpliwości do konsekwencji mam jednak za mało... :oops:

Posted

No tak... Greykę z Alutką byś na tymczas wzięła, to już NIGDY W ŻYCIU by Ci się Rodzina na żadnego psa nie zgodziła ;)
A Myszka Obraczusiowa jest do adopcji?... Był problem alergii dziecka, ale ucichło na wątku.
A co do kolorów, to chyba można uznać, że rudy jest odcieniem brązowego lub na odwrót. Jednak kolor Lili baaaaaardzo się różni od koloru Alutki. To już prędzej Kreśkę można pod tę Alutkową rudość podciągnąć :)
I tak masz lepiej z cierpliwością ko konsekwencją, bo masz jej mało, a ja... WCALE :( Amiga świadkiem jak ostatnio się Kreśce dostało za kradziejstwo, za co się na mnie... obraziła (!) i musiałam ją przepraszać i ciasteczkiem wątróbkowym przekabacać, żeby do domu wróciła...

Posted

Nutusia napisał(a):
(...) Amiga świadkiem jak ostatnio się Kreśce dostało za kradziejstwo, za co się na mnie... obraziła (!) i musiałam ją przepraszać i ciasteczkiem wątróbkowym przekabacać, żeby do domu wróciła...

Doigrałaś się ;)

Posted

Mazowszanka2 napisał(a):
Jestem za tym, aby inka33 po wyzbyciu się Fiony trochę czasu zostawiła sobie na reklamacje :roll:

Spokojnie, spokojnie - tak od razu i tak nie dam się zapchać. :p

Posted

inka33 napisał(a):
Kajtun jest moim zwrotem z adopcji... :( :( :(

Inka kochana, przeciez Ty cuda czynisz dla Kajtuna :calus:

A z DSami do tej pory byla ogolna posucha, ale teraz to sie NA PEWNO odmieni, bo Ziutka wrocila do akcji :diabloti:

Posted

inka33 napisał(a):
Kajtun jest moim zwrotem z adopcji... :( :( :(
Rozumiem. To przykre.

Mattilu napisał(a):
Inka kochana, przeciez Ty cuda czynisz dla Kajtuna :calus:

A z DSami do tej pory byla ogolna posucha, ale teraz to sie NA PEWNO odmieni, bo Ziutka wrocila do akcji :diabloti:

Przeczytałam: Ziutka wróciła z adopcji. :roflt:

Posted

Nutusia napisał(a):

A Myszka Obraczusiowa jest do adopcji?... Był problem alergii dziecka, ale ucichło na wątku.

Nie, nie jest do adopcji :) Narazie sytuacja opanowana, zobaczymy jak dalej ;)

Gosiapk napisał(a):

Przeczytałam: Ziutka wróciła z adopcji. :roflt:

Noooo - chcesz mnie ?