Nutusia Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Na kolejny mój bazarek książkowy serdecznie zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249980-Ca%C5%82a-Polska-czyta-dla-piesk%C3%B3w-%29-dla-Nurii-i-Filonka-do-13-01?p=21726608#post21726608 Quote
inka33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Nutusiu, ja już wiem (tzn. po zdjęciach Amigi sobie uświadomiłam), dlaczemu nie możesz wyadoptować Alutki - bo jest ruda! :p konfirm13 napisał(a):Jeżyk Jerzyk Przecudowny I jak mądrze patrzy :). A Lili - i jej miny - niesamowite. Dzięki :). Było na czym oko zawiesić - i igły i kły ;) :eek2: Jessssu, oko zaieszać na igłach i kłach.... :mdleje: eloise napisał(a):Ania na widok zdjęć Lili- a dlaczeli Lili jest taka fiśnieta jak ja?? ;) Ania jest też bąkersem...? :eviltong: Quote
Gosiapk Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 inka33 napisał(a):Nutusiu, ja już wiem (tzn. po zdjęciach Amigi sobie uświadomiłam), dlaczemu nie możesz wyadoptować Alutki - bo jest ruda! :p (...) Ruda, znaczy wrednia i dlatego jej nikt nie chce? ;) Quote
inka33 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Gosiapk napisał(a):Ruda, znaczy wrednia i dlatego jej nikt nie chce? ;) To też :diabloti:, ale mi szło o to, że za bardzo pasuje kolorystycznie do Nutusiowego stada. :p Quote
Nutusia Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 O nie, nie, nie - Alutka jest BRĄZOWA!!!!!! ;) Quote
Gosiapk Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 inka33 napisał(a):To też :diabloti:, ale mi szło o to, że za bardzo pasuje kolorystycznie do Nutusiowego stada. :p Ineczko, Ty chyba Nutusi ruinę wróżysz. :) Quote
Nutusia Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 No właśnie - tak mi źle życzyć i to z nowym rokiem! Amiga świadkiem, że z Alutką letko nie jest... Wyprawcie Fionkę do DS, to Ci A. podrzucę na miejski tymczas ;) Wyzwanie akurat dla Ciebie, bo Ty twarda jesteś i konsekwentna, a ja... szkoda gadać :( Quote
Poker Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Alutka wyraźnie korzenie zapuściła u Nutusiu.trzeba je jakoś podciąć :razz: Quote
inka33 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nutusia napisał(a):O nie, nie, nie - Alutka jest BRĄZOWA!!!!!! Widać na kolorach się nie znasz... albo masz też brązową bokserkę. :p Nutusia napisał(a):No właśnie - tak mi źle życzyć i to z nowym rokiem! Amiga świadkiem, że z Alutką letko nie jest... Wyprawcie Fionkę do DS, to Ci A. podrzucę na miejski tymczas ;) Wyzwanie akurat dla Ciebie, bo Ty twarda jesteś i konsekwentna, a ja... szkoda gadać :( Tia... w kolejce na tymczasowy tyczas już jest Greyka... ;) ...choć obawiam się, że zgody na nogawkowego podgryzacza jednak od rodzinki nie dostanę (po Kajtunie...) :shake: A jeszcze wcześniej się zaklepywała strachulec z warkotaniem Myszka obraczusiowa... ale jakoś nic z tego nie wynikło. :niewiem: Jak do (istnienia) tej kolejki jeszcze dodać, że córa mi się buntuje i ...chociaż przerwy m-cznej sobie życzy, to... :roll: Poza tym - ja twarda?! ja konsekwentna?! Chyba mnie z kimś pomyliłaś... :( Tzn. zadatki może jakieś wykazuję, ale cierpliwości do konsekwencji mam jednak za mało... :oops: Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 No tak... Greykę z Alutką byś na tymczas wzięła, to już NIGDY W ŻYCIU by Ci się Rodzina na żadnego psa nie zgodziła ;) A Myszka Obraczusiowa jest do adopcji?... Był problem alergii dziecka, ale ucichło na wątku. A co do kolorów, to chyba można uznać, że rudy jest odcieniem brązowego lub na odwrót. Jednak kolor Lili baaaaaardzo się różni od koloru Alutki. To już prędzej Kreśkę można pod tę Alutkową rudość podciągnąć :) I tak masz lepiej z cierpliwością ko konsekwencją, bo masz jej mało, a ja... WCALE :( Amiga świadkiem jak ostatnio się Kreśce dostało za kradziejstwo, za co się na mnie... obraziła (!) i musiałam ją przepraszać i ciasteczkiem wątróbkowym przekabacać, żeby do domu wróciła... Quote
Mattilu Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 A fotki moich upadłych mężczyzn gdzie, skoro tu o Lilusi się rozprawia? ;-) Quote
jola_li Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Mattilu napisał(a):A fotki moich upadłych mężczyzn gdzie, skoro tu o Lilusi się rozprawia? ;-) No właśnie, ja też pytam - GDZIE :mad:??? Quote
Gosiapk Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nutusia napisał(a):(...) Amiga świadkiem jak ostatnio się Kreśce dostało za kradziejstwo, za co się na mnie... obraziła (!) i musiałam ją przepraszać i ciasteczkiem wątróbkowym przekabacać, żeby do domu wróciła... Doigrałaś się ;) Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Będą, będą... Amiga musi teraz troszkę popracować po tych mazowieckich wczasach ;) Quote
Mazowszanka13 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jestem za tym, aby inka33 po wyzbyciu się Fiony trochę czasu zostawiła sobie na reklamacje :roll: Quote
Nutusia Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Oczywista oczywistość. Mój wpis był raczej z gatunku... marnych żartów desperata ;) Quote
inka33 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Mazowszanka2 napisał(a):Jestem za tym, aby inka33 po wyzbyciu się Fiony trochę czasu zostawiła sobie na reklamacje :roll: Spokojnie, spokojnie - tak od razu i tak nie dam się zapchać. :p Quote
Gosiapk Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 inka33 napisał(a):Spokojnie, spokojnie - tak od razu i tak nie dam się zapchać. :p A Kajtun znalazł DS? :o Quote
inka33 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Gosiapk napisał(a):A Kajtun znalazł DS? :o Nie... :shake: :bigcry: Ale jaki on ma związek z dt u mnie...? :hmmmm: Quote
Gosiapk Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 inka33 napisał(a):Nie... :shake: :bigcry: Ale jaki on ma związek z dt u mnie...? :hmmmm: Bo zbierasz dla niego pieniądze. Quote
inka33 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Gosiapk napisał(a):Bo zbierasz dla niego pieniądze. Kajtun jest moim zwrotem z adopcji... :( :( :( Quote
Mattilu Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 inka33 napisał(a):Kajtun jest moim zwrotem z adopcji... :( :( :( Inka kochana, przeciez Ty cuda czynisz dla Kajtuna :calus: A z DSami do tej pory byla ogolna posucha, ale teraz to sie NA PEWNO odmieni, bo Ziutka wrocila do akcji :diabloti: Quote
Gosiapk Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 inka33 napisał(a):Kajtun jest moim zwrotem z adopcji... :( :( :( Rozumiem. To przykre. Mattilu napisał(a):Inka kochana, przeciez Ty cuda czynisz dla Kajtuna :calus: A z DSami do tej pory byla ogolna posucha, ale teraz to sie NA PEWNO odmieni, bo Ziutka wrocila do akcji :diabloti: Przeczytałam: Ziutka wróciła z adopcji. :roflt: Quote
Ziutka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nutusia napisał(a): A Myszka Obraczusiowa jest do adopcji?... Był problem alergii dziecka, ale ucichło na wątku. Nie, nie jest do adopcji :) Narazie sytuacja opanowana, zobaczymy jak dalej ;) Gosiapk napisał(a): Przeczytałam: Ziutka wróciła z adopcji. :roflt: Noooo - chcesz mnie ? Quote
Recommended Posts