Macia Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Cudowne zdjęcia, naprawdę się suni trafiło. Wspaniałe uczucie patrzeć na zadowoloną Olinkę leżącą na łóżku. Quote
inka33 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 http://images52.fotosik.pl/175/10d7f9fc6d556211.jpg Cudniasta Olisia biało-szponiasta! :loveu: Spokojna, szczęśliwa! :multi: U siebie. :loveu: Quote
Ellig Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Oli jest bardzo kochana i szczęśliwa ze swoją wspaniala Rodziną:) Quote
Guest yolaantaa Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Powiedziała wam to??...Leży sobie taka zamyślona,a może tęskni za poprzednią,za swoimi czworonożnymi przyjaciółmi też:roll: Quote
Ewa Marta Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='yolaantaa']Powiedziała wam to??...Leży sobie taka zamyślona,a może tęskni za poprzednią,za swoimi czworonożnymi przyjaciółmi też:roll:[/QUOTE] A może by tak wzięłaby się Pani za coś pożytecznego, zamiast stukać bez sensu w klawiaturę? Wszystkie posty, które Pani pisze na tym forum, to narzekanie, ocenianie ludzi i rozsiewanie złej atmosfery... Proponuję zająć się czymś naprawdę potrzebnym. Uratować jakiegoś psiaczka, zająć się szukaniem mu wspaniałego domu, a nie tylko szukać dziury w całym i dokopywać ludziom. Dlaczego wiemy, że Oli jest szczęśliwa? Bo mamy stały kontakt z domkiem. Wiemy dokładnie, jak Oli się zachowuje, jak przychodzi na przytulanie do swojej Pani, jak cieszy się z jej powrotu do domu... Pani jest w kontakcie z nami i z Anią. Idąc Pani tokiem myślenia żadnego psiaka nie możnaby było wyadoptować, bo potem będzie leżeć zamyślony i co wtedy? Proszę się zastanowić po co Pani jest na tym forum. Bo mnie się wydaje, że tylko po to, żeby dowalić, żeby posiać zamęt... Nie życzę sobie takich wpisów na wątku naszych podopiecznych. Są niesprawiedliwe, głupie i pokazują, że tylko to potrafi Pani robić - dowalać. Nie mam czasu na takie operacje, ale zajrzałam do Pani postów na innych wątkach. Przyznam, że zwyczajnie żal mi Pani, bo wyobrażam sobie zgorzkniałą osobę, która szuka gdzie może pomącić, żeby poczuć się lepiej... My tu mącicieli nie potrzebujemy. Quote
Guest yolaantaa Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Żałosna to jest interpretacja tego co napisałam,bo była to forma żartu,a nie próba "dowalenia" jak to napisałaś kobieto,a pomagałam i pomagam wiecej zwierzętom niż Ty zanim się jeszcze urodziłaś.... Quote
Ellig Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 (edited) :tree1::x-mas: Edited December 14, 2013 by Ellig Quote
Ellig Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 :tree1: [FONT=comic sans ms]Radosnych Świąt Bożego Narodzenia.[/FONT] Quote
Mattilu Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Fajnie wiedziec, ze Oli nie jest prezentem gwiazdkowym, tylko czlonkiem rodziny :) Quote
Gusiaczek Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Nie tylko z okazji świąt życzę wszystkim Ogonkom takich domków :) Quote
Ellig Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 BAZAREK- zapraszamy! http://www.dogomania.pl/forum/threads/249581-B%C5%82yskawiczny-bi%C5%BCuteryjny-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczny-do-18-grudnia! Quote
Ewa Marta Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Mattilu']Fajnie wiedziec, ze Oli nie jest prezentem gwiazdkowym, tylko czlonkiem rodziny :)[/QUOTE] To prawda:-) A ile ten członek rodziny dostał prezentów na zdjęciu Eluni:-) Siedzi sobie księżniczka przed stertą paczuszek;-) Widziałam się wczoraj z Panią Beatą. Państwo kochają Olisię bardzo:-) Tyle ciepłych słów o niej wczoraj usłyszałam... Potem spotkałyśmy znajome Pani Beaty, które jak się okazuje były na bieżąco w temacie postępów Olisi, każdego jej uśmiechu i radosnego poszczekiwania i pilnowania drzwi, kiedy słyszy domofon. Mała spryciara doskonale wie, jak brzmi otwieranie drzwi domofonem przez wracającego Pana i czeka już na niego:-) Ma swoje rytuały pieszczot. Nadstawia się tak, że zawsze kolejność i sposób głaskania jest taki sam. Państwo myśleli o adopcji kotka, z którym Olisia mogłaby się zaprzyjaźnić i bawić, ale nasz zaufany behawiorysta, z którym Państwo współpracują powiedział, że jeszcze troszkę trzeba zaczekać. Nie lubi zdjęć, ale to akurat mało który pies lubi. Olisia nigdy nie chciala pozować i jak jej robiłam zdjęcia, zawsze była na nich smutna. Na szczęście na żywo coraz częściej pyszczek jest uśmiechniety i ogonek podniesiony do góry. Trafiła się jej wspaniała Rodzina, co nas z Elunią bardzo cieszy:-) Psiaki będące u Ani dostały w prezencie puszeczki Rocco i kabanoski:-) Zawiozę je im w środę. Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok: [/FONT][FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają... [/FONT] Quote
Ewa Marta Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) Dawno tutaj nie pisałam, a dostałam wspaniałe wiadomości o Olisi od Pani Beaty jakiś czas temu:-) Olisia coraz bardziej socjalizuje się ze swoja Rodziną. Wybiega zadowolona do przedpokoju, kiedy jest czas spaceru i czeka aż Pani Beata nałoży jej obrożę i smycz. Od niedawna wybiega też do męża Pani. Dobrze reaguje na gości w domu, na spacerach ogonek jest zawsze podniesiony. Lubi psy, śnieg i powłoczki na poduszki, które konsumuje:-). Zdaniem Pani Beaty jest bardzo kochana:-) Doskonale radzi sobie ze smaczkami ukrytymi w kongu. Bardzo jestem szczęśliwa, że trafiła do tak spokojnej i cierpliwej Rodzinki. Ona nigdy nie była do końca otwarta. Kto wie, jakie demony z przeszłości w niej drzemią:-( Najważniejsze, że ufa swoim ludziom i że coraz większą radość sprawia jej bycie z nimi:-) Edited January 31, 2014 by Ewa Marta Quote
Mattilu Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 A beda jakies zdjecia Oli? Prooooooosze :) Quote
Ewa Marta Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='Mattilu']A beda jakies zdjecia Oli? Prooooooosze :)[/QUOTE] Spróbujemy jakieś załatwić;-) Quote
Ellig Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 Olisia ma wielkie szczęście ,ze ma taka cudowną Rodzinkę :) Quote
Ellig Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Dostałysmy od pani Beaty piękne zdjecia i wiadomosci o Olisi, na razie wklejam zdjecia. Śliczna, kochana psinka :) Quote
Ellig Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 [quote name='Nutusia']Spokój, urok, finezja i elegancja :)[/QUOTE] [quote name='inka33']Księżniczka Olimpia! :loveu:[/QUOTE] Prawda,ze jest cudna!:) Quote
Recommended Posts