Ellig Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Isadora7']Oli trzymam kciuki i wierzę, ze w tym domu będzie dobrze.[/QUOTE] Tez mocno trzymam kciuki!:) Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 To teraz czekamy na zdjecia z domki :) Quote
Ellig Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Mattilu']To teraz czekamy na zdjecia z domki :)[/QUOTE] Monika, przecież dzisiejsze zdjecia z domku Oli sa w poscie wyzej. Quote
Mattilu Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Post byl na poprzedniej stronie i go nie zauwazylam :oops: Ciesze sie bardzo, ze Oli staje sie coraz bardziej ufna :) Quote
Ewa Marta Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Dorzucę jeszcze 4 zdjęcia z domku Oli:-) Sunia dała się pogłaskać córce Państwa. Dzisiaj domagała się drapania stojąc przy kanapie. Lubi spać koło fotela, coraz częściej przebywa w dużym pokoju, nie tylko w sypialni, która jest jej azylem:-) Quote
Ellig Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Mattilu']Post byl na poprzedniej stronie i go nie zauwazylam :oops: Ciesze sie bardzo, ze Oli staje sie coraz bardziej ufna :)[/QUOTE] Wiesz to jest tak ,ze kazdy z nas widzi taka ilosc postow jaka sobie wybierze w ustawieniach, dlatego ja go widzialam a Ty nie , przepraszam nie pomyslalam o tym :) Quote
Ellig Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Sloneczko kochane, mam nadzieje ,ze Panstwo bedą Ci zdejmowac juz te szelki w domu. http://www.iv.pl/images/49555985398508338250.jpg Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Szelki już są zdjęte. Pani Beata nie chciała suni denerwować zdejmowaniem, nakładaniem itp. Jednak dużo lepiej jest pozwolić Oli na relaks i rozluźnienie bez nich:-) Quote
Ellig Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Wiadomość i zdjęcia od pani Beaty:"....Olisia jest słodziakiem i pieszczochem, z dnia na dzień coraz większym. Wczoraj zaliczyłam oprócz domagania się łapką drapania, lizanie po rękach, które jest chyba wyraźną oznaką adaptacji. Wszystkie te gesty cieszą nas ogromnie...." Quote
Ewa Marta Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Oli dużo swobodniej chodzi na spacery na flexi. Dzisiaj rozmawiałyśmy z Panią Beatą o jej postępach, o coraz częstszym szukaniu kontaktu z człowiekiem:-) Olisia przechodzi wszystkie etapy socjalizacji, jakie przechodziła z Anią. Jestem więc pewna, że lada moment pokocha też Panią Beatę jak Anulkę:-) Quote
Gusiaczek Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Witaj Oliś :) cieszę się ogromnie, że oswajasz się z nowym życiem. Będzie dobrze, Kochana :) Quote
inka33 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Olinko, ta Twoja łapinka z niepewności podniesiona zawsze mnie rozczula... :bigcry: Gdybyś tak mogła kiedyś zapomnieś całkowicie o strachu... :modla: Quote
Ellig Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Cioteczko nie martw się, Oli podnosi lapke jak czuje nowy zapach, trop :) Quote
Ewa Marta Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Jutro Oli odwiedzi zaufany behawiorysta:-) Piotr niejednemu zwierzakowi pomógl pokonać lęki. Państwo bardzo chcą właściwie postępować z Olisią, żeby wspólnie mogli być szczęśliwi. Trzymamy kciuki:-) Quote
inka33 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Ellig']Cioteczko nie martw się, Oli podnosi lapke jak czuje nowy zapach, trop :)[/QUOTE] A, to w porządku. :) Quote
Ewa Marta Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Olisia miała dzisiaj wizytę Pana Piotra - behawiorysty:-) Pokazał Państwu, jak postępować z Olisią, żeby czuła się pewniej. Powiedział, że jest bardzo ciekawa światai niedługo stanie się wielkim przytulakiem:-). Pod koniec wizyty Olisia wskakiwała na kanapę pomiędzy Panią Beatę, a Piotra:-). Piotr podpowiedział też, jakie Oli powinna nosić szelki, żeby była bezpieczna i czula się dobrze. Ja mogę dodać tylko, że jestem bardzo szczęśliwa, że domek Oli chce pracować z nią, żeby szybciej i łagodniej oswoiła się z nowym otoczeniem:-) Quote
Ellig Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Ja za to podziekuje Piotrowi na ktorego zawsze mogę liczyc i z ktorym konsultowalam wzajemne zachowania Panstwa i Oli w nowym domku. Spacery itd. Oli jest sunia bardzo ciekawa swiata, dobrą, kochna sunią. Quote
Gusiaczek Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Olisiu, wspaniałe wiadomości :) Powodzenia Quote
Mattilu Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Jednym slowem lepiej Oli trafic nie mogla :) Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Dostałam dzisiaj kolejną super wiadomość;-) Po zastosowaniu metod zaproponowanych przez Piotra Oli chętnie wskakuje na kanapę obok Pani, a nawet Pana:-) Dzisiaj po raz pierwszy zaszczekała na odgłos otwoeranych drzwi i Pani Beata mogła się przekonać że Olisia potrafi wydawać głos;-) Od powrotu Pani z pracy Oli nie opuszcza dużego pokoju, gdzie są razem. Bardzo mnie to wszystko cieszy, bo Oli jest cudowną sunią, która potrzebowała cierpliwości i ludzi takich, jakich ma:-) Quote
Ellig Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='Gusiaczek']Olisiu, wspaniałe wiadomości :) Powodzenia[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Jednym slowem lepiej Oli trafic nie mogla :)[/QUOTE] [quote name='inka33']Świetne wiadomości! :multi:[/QUOTE] Bardzo cieszymy sie z ukladania sobie dobrych,wspolnych relacji p. Beaty, Jej Męza i Oli :) Uwazamy,ze to jest idealna Rodzinka dla Oli:) Quote
Recommended Posts