Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorzucę jeszcze 4 zdjęcia z domku Oli:-) Sunia dała się pogłaskać córce Państwa. Dzisiaj domagała się drapania stojąc przy kanapie. Lubi spać koło fotela, coraz częściej przebywa w dużym pokoju, nie tylko w sypialni, która jest jej azylem:-)

Posted

[quote name='Mattilu']Post byl na poprzedniej stronie i go nie zauwazylam :oops:
Ciesze sie bardzo, ze Oli staje sie coraz bardziej ufna :)[/QUOTE]
Wiesz to jest tak ,ze kazdy z nas widzi taka ilosc postow jaka sobie wybierze w ustawieniach, dlatego ja go widzialam a Ty nie , przepraszam nie pomyslalam o tym :)

Posted

Wiadomość i zdjęcia od pani Beaty:"....Olisia jest słodziakiem i pieszczochem, z dnia na dzień coraz większym. Wczoraj zaliczyłam oprócz domagania się łapką drapania, lizanie po rękach, które jest chyba wyraźną oznaką adaptacji. Wszystkie te gesty cieszą nas ogromnie...."

Posted

Oli dużo swobodniej chodzi na spacery na flexi. Dzisiaj rozmawiałyśmy z Panią Beatą o jej postępach, o coraz częstszym szukaniu kontaktu z człowiekiem:-) Olisia przechodzi wszystkie etapy socjalizacji, jakie przechodziła z Anią. Jestem więc pewna, że lada moment pokocha też Panią Beatę jak Anulkę:-)

Posted

Jutro Oli odwiedzi zaufany behawiorysta:-) Piotr niejednemu zwierzakowi pomógl pokonać lęki. Państwo bardzo chcą właściwie postępować z Olisią, żeby wspólnie mogli być szczęśliwi. Trzymamy kciuki:-)

Posted

Olisia miała dzisiaj wizytę Pana Piotra - behawiorysty:-) Pokazał Państwu, jak postępować z Olisią, żeby czuła się pewniej. Powiedział, że jest bardzo ciekawa światai niedługo stanie się wielkim przytulakiem:-). Pod koniec wizyty Olisia wskakiwała na kanapę pomiędzy Panią Beatę, a Piotra:-). Piotr podpowiedział też, jakie Oli powinna nosić szelki, żeby była bezpieczna i czula się dobrze.
Ja mogę dodać tylko, że jestem bardzo szczęśliwa, że domek Oli chce pracować z nią, żeby szybciej i łagodniej oswoiła się z nowym otoczeniem:-)

Posted

Ja za to podziekuje Piotrowi na ktorego zawsze mogę liczyc i z ktorym konsultowalam wzajemne zachowania Panstwa i Oli w nowym domku. Spacery itd.
Oli jest sunia bardzo ciekawa swiata, dobrą, kochna sunią.

Posted

Dostałam dzisiaj kolejną super wiadomość;-)

Po zastosowaniu metod zaproponowanych przez Piotra Oli chętnie wskakuje na kanapę obok Pani, a nawet Pana:-) Dzisiaj po raz pierwszy zaszczekała na odgłos otwoeranych drzwi i Pani Beata mogła się przekonać że Olisia potrafi wydawać głos;-)
Od powrotu Pani z pracy Oli nie opuszcza dużego pokoju, gdzie są razem. Bardzo mnie to wszystko cieszy, bo Oli jest cudowną sunią, która potrzebowała cierpliwości i ludzi takich, jakich ma:-)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Olisiu, wspaniałe wiadomości :)
Powodzenia[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']Jednym slowem lepiej Oli trafic nie mogla :)[/QUOTE]

[quote name='inka33']Świetne wiadomości! :multi:[/QUOTE]

Bardzo cieszymy sie z ukladania sobie dobrych,wspolnych relacji p. Beaty, Jej Męza i Oli :)
Uwazamy,ze to jest idealna Rodzinka dla Oli:)