Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]14 luty 2014[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images54.fotosik.pl/246/31120c54b3978b70.jpg[/IMG]

• 1 month later...
Posted

Dostałyśmy z Ewunią, piękny, pełen ciepła i wrażliwości list od Pani Olisi oraz zdjęcia, pozdrawiamy bardzo serdecznie.

Posted

Jedno jest pewne - Oli jest w swoim domku bardzo kochana, ale trudno jest zrobić jej radosne zdjęcie, bo bardzo nie lubi aparatu fotograficznego. Słonko kochane zżyło się już zarówno z Panią jak i z Panem, ale zdecydowanie bardziej kocha Panią Beatę:-) Jesteśmy z Elą bardzo szczęśliwe, że trafiła do domu pełnego spokoju, miłości i wyrozumiałości dla niej:-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='inka33']Patrzac na nią nie można się nie wzruszyć...

Olisiu...! :loveu:

Własnie dostałysmy z Ewunią od Pani B. kolejne bardzo wzruszajace zdjecie Olisi.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam bardzo serdecznie, dostałysmy od Pani Beaty piekne zdjecia Olisi i wiadomość:)

...przesyłam dziś zdjęcia Olisi lekko poruszone, ale za to z uniesionym do góry ogonkiem. Wreszcie udało mi się uchwycić tę ważną oznakę Olisiowego zadomowienia się na Mokotowie. Mała szybko przemieszcza się, więc nie było to zadanie łatwe. Puszczam Oli ze smyczy na klatce, a sunia grzecznie i spokojnie wchodzi po schodach. Zatrzymuje się po drodze, czeka na mnie. Obdarowuję ją wtedy pochwałą i buziakiem, a po wejściu do mieszkania czeka grzecznie w przedpokoju na zdjęcie obroży i odpięcie smyczy. Staje sama, nie muszę jej nawet o to prosić. Tak właśnie pokonujemy kolejne kroki w naszym wspólnym życiu :)

• 1 month later...
Posted

Dostałam cudowne zdjecia Olisi z nad morza .

"Serdecznie pozdrawiamy z naszego pierwszego wspolnego z Olisia pobytu w Chałupach. Olisia jest grzeczna i idealna w podrózy samochodem."

• 4 weeks later...
Posted

"..pozdrawiamy z naszego drugiego pobytu w Chałupach :)Przesyłam kolejną porcję wakacyjnych zdjęć Olisi. Może nawet jestem już nudna, ale maluch jest naszym oczkiem w głowie i wdzięcznym obiektem do fotografowania. Wspólne wyjazdy z panem zintegrowały sunię i ochoczo udaje się ona po pieszczoty do pana właśnie."