kcd Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Mattilu napisał(a):Ja rowniez Jolu zycze Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia. Dokładnie! Są rzeczy ważne i te najważniejsze! Trzemaj się ciepło i dużo zdrowia Tacie. Quote
mari23 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 kcd napisał(a):Dokładnie! Są rzeczy ważne i te najważniejsze! Trzymaj się ciepło i dużo zdrowia Tacie. i ja zdrowia życzę, a Tobie, Jolu dużo siły i wszystkiego, co dobre ! Quote
jola_li Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Nutusia napisał(a):Jolu, są rzeczy ważne i ważniejsze. Zdrowia Tacie życzę i wytrwałości Tobie. Mattilu napisał(a):Ja rowniez Jolu zycze Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia. kcd napisał(a):Dokładnie! Są rzeczy ważne i te najważniejsze! Trzemaj się ciepło i dużo zdrowia Tacie. mari23 napisał(a):i ja zdrowia życzę, a Tobie, Jolu dużo siły i wszystkiego, co dobre ! Bardzo serdecznie Wam dziękuję... Mari zrobiła przelew za kolejny miesiąc Filonkowy (przy czym ja w zeszłym miesiącu przelałam jeszcze na stare konto fundacyjne, a Jej podałam już nowe (to z facebooka) - to informacja dla Ostatniejszansy :)). Quote
Nutusia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Stan konta za mały, by zapłacić za lipiec :( Trzeba dumać... Quote
jola_li Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Mattilu napisał(a):ja przesle 20 zl w polowie miesiaca. Wielkie dzięki :)! Ja też coś dorzucę. Quote
mari23 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 jola_li napisał(a):Bardzo serdecznie Wam dziękuję... Mari zrobiła przelew za kolejny miesiąc Filonkowy (przy czym ja w zeszłym miesiącu przelałam jeszcze na stare konto fundacyjne, a Jej podałam już nowe (to z facebooka) - to informacja dla Ostatniejszansy :)). przelew poszedł wczoraj :) a na konto wpłynęło "wyrównanie": Jola_li wpłaciła dla Moruska 16 złotych Quote
Ziutka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Nutusia napisał(a):Stan konta za mały, by zapłacić za lipiec :( Trzeba dumać... I ja się dorzuce, tylko poprosze jak coś PW z przypomnieniem ;) Skleroza nie boli, ehh Quote
jola_li Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Ziutka napisał(a):I ja się dorzuce, tylko poprosze jak coś PW z przypomnieniem ;) Skleroza nie boli, ehh Oj, nie boli, nie boli ;)... Bardzo Ci dziękuję - i Filonek też :)! A na konto Filonka dotarło 10 zł od mdk8 :bigcool: Pięknie dziękujemy:Rose::Rose::Rose: Quote
jola_li Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Ziutka napisał(a):A ile brakuje do kwoty za hotel ? Za czerwiec już zapłacone, a za lipiec to dopiero będziemy płacić 29-ego i wtedy będzie wiadomo ;). A teraz UWAGA ;): rozmawiałam z p. Martą (opiekunką) - Filonek jest dołączony do grupy kilkunastu psów :)!!! I żyje :)! I one też :)! Problem jest tylko z jednym - muszą być na zmianę w klatce :(... No i niestety, to Filuś jest tu czarnym charakterkiem... Ale i tak - JEST POSTĘP :)!!! Quote
Nutusia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 O matko, jakie SUPER wiadomości! Tak jak myślałam, tylko strach go paraliżuje, że nie może być "normalny". Za dużo przeszła ta biedna psina... :( Ale jest dzielny, robi postępy i jeszcze będzie z niego pies dla ludzi :) Quote
Mattilu Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Oby teaz bylo juz tylko lepiej, trzymam kciuki! Quote
jola_li Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Tak sobie myślę, może znowu zacząć ogłaszać Filonka (również poza akcją Kdc)? Jak sądzicie? Quote
jola_li Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 jola_li napisał(a):Tak sobie myślę, może znowu zacząć ogłaszać Filonka (również poza akcją Kdc)? Jak sądzicie? Hmmm ;)?... Quote
jola_li Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 kcd napisał(a):KCD jest za :-) To na razie mamy 2:0 ;). W poniedziałek podliczymy głosy i podejmiemy decyzję :). Quote
kcd Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 jola_li napisał(a):To na razie mamy 2:0 ;). W poniedziałek podliczymy głosy i podejmiemy decyzję :). :-) :-) :-) Quote
Nutusia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Ja też jestem ZA! Można napisać w ogłoszeniu, że szukamy domu, również tymczasowego... Quote
Mattilu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 A ja sie wstrzymywalam, bo mam mieszane uczucia, ale moze rzeczywiscie... Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 No ale przecież skoro było tak: to jednak jest szansa, że znowu będzie! A im szybciej, tym lepiej. Przecież to jest zdjęcie wcale nie z Filonowego domu, ale z chwilowego domu u Pączka - bądź co bądź dla Filonka obcego człowieka. Czyli jednak potrafił zaufać. I moje zdanie jest takie, że on się nie odnajduje w dużej grupie psów, w warunkach przytuliskowych, choć doskonale wiemy, że wszyscy tam się starają jak mogą. Ale spokoju, uwagi i domowych warunków nie są w stanie mu zapewnić. Jak to mówią - jest ryzyko, jest zabawa... Ja bym ogłaszała... W końcu to nas przecież do niczego nie zobowiązuje. Quote
jola_li Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Jak wrócę do żywych po przedwczorajszym zatruciu, to pogadamy :). Quote
Nutusia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Wracaj prędziutko... Polecam wódkę z pieprzem ;) Quote
Recommended Posts