jola_li Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='kejciu']Z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246171-koniec!!!!!rozliczam-!ZAPROSZENIOWY-BAZAREK-do-18-08-Dla-Fundacji-Rottka-i-Filonka mamy 63,50zł dla Filonka Doszło :)!!! Wielkie dzięki - zapisuję :)! Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 i z kolejnego bazarku 107,50zł http://www.dogomania.pl/forum/threads/245790-koniec-rozliczam-Harlequinowy-i-nie-tylko-dla-Morusa-20-08 przelewam :) Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Super! Czyli jest kaska na kolejny miesiąc :) Niestety, zapewne zleci nie wiadomo kiedy, więc nasza radość nie będzie długa... Dlatego już się montuje kolejny bazarro - dam znać jak otworzę ;) Quote
Kejciu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ano czas leci strasznie....a z ogłoszeń zero odzewu ?:( Quote
jola_li Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 kejciu napisał(a):ano czas leci strasznie....a z ogłoszeń zero odzewu ?:( Ano zero :(... Za to przelew już dotarł :bigcool: DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jola_li Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Dzisiaj znowu było sporo chętnych wolontariuszy, więc nie udało mi się zabrać do Filonka. Szkoda, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam, ale też wspaniale, że są zaangażowani pomocnicy, którzy pracują z psami w schronisku :). Quote
Nutusia Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 A my tymczasem wreszcie zmontowałyśmy bazarek, z którego 50% dochodu przeznaczamy na Filusia - serdecznie zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/thread...1#post21260831 Quote
ostatniaszansa Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 nie przepada za facetami :) niby cos mamrocze pod nosem, ale jak widzi,że inne psy podchodzą na głaski on tez się zbliża. Cała grupa chodzi na spacery na duża łąkę . Ewa Quote
Nutusia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Mamrocze, bo musi sam siebie przekonać, że jednak warto ;) Dzielny jesteś bardzo, Filonku i TAK TRZYMAJ! Quote
jola_li Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 [quote name='ostatniaszansa']nie przepada za facetami :) Widocznie mu podpadli :). Z facetami nigdy nie wiadomo ;). niby cos mamrocze pod nosem, ale jak widzi,że inne psy podchodzą na głaski on tez się zbliża. A to już jest ogromny postęp! Jak sobie przypomnę to miotające się ze strachu stworzonko, to każdy jego krok w kierunku człowieka wydaje mi się cudem. Cała grupa chodzi na spacery na duża łąkę . Ewa On się tam tak naprawdę otwiera i - radośnieje :)! Quote
Kejciu Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Zaglądam do Filonka - zarobiona ale pamiętam :) Quote
mdk8 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 kochani potrzebny transport Warszawa-Poznań dla psa z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246527-Sympatyczny-ale-starszy-Rudi-wyw%C3%B3z-do-R-Jest-miejsce-potrzebny-transport!!!?p=21291056#post21291056 Quote
jola_li Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 To jest Filonek-Bezogonek: to jest piątka: a to będzie – mam nadzieję :) – Filonkowy Klub Piątkowy: Bo Filonek nie dość, że nie ma ogonka, to nie ma też kasy :( … I szuka Takich, co mają :). A konkretnie takich, co mają o 5 zł miesięcznie za dużo i chcą przystąpić do Klubu :). Jedynego na świecie. Elitarnego. Filonkowego. Zapraszamy :). Pomożemy Wam unieść ciężar zbędnej piątki wpisując Was na listę Miesięcznych Piątkowych Deklaratorów :). Oby nie na długo. Tylko do czasu aż Filonek znajdzie Największy Skarb na Ziemi – swój własny DOM. Na początek ja – jako skarbnik ze szczególnymi uprawnieniami ;) – poproszę podwójną kartę klubową. i tym samym deklaruję 10 zł/miesięcznie :). (A zaproszenia do Klubu zacznę rozsyłać wieczorem albo dopiero jutro, bo nie wiem czy dziś się wyrobię). Quote
jola_li Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 [quote name='Mattilu']Deklaruje 10 zl miesiecznie. Z wielkim podziękowaniem od Prezesa :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Mattilu Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='jola_li'] Z wielkim podziękowaniem od Prezesa :bigcool::bigcool::bigcool: Ale ladna legitymacja! Dziekuje :) A przelew juz poszedl. Quote
Kejciu Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 a moze bazarek na którym można kupić członkostwo w Klubie???? Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Kasia - miszczunio bazarkowania :) Działaj ;) Quote
Kejciu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Kasia - miszczunio bazarkowania :) Działaj ;)[/QUOTE] Niestety czasowo nie pociągnę :( podrzuciłam tym razem jedynie pomysł - od rana leżę w łożku i choroba mnie rozkłada chyba.... :( może ktoś się podejmie? Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ja niestety, z roznych wzgledow, nie ogarnelabym bazarku:shake: Quote
Ellig Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Zagladam do klubu Fionkowego, niestety kasy niet.... Quote
jola_li Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [quote name='kejciu']Jaki on jest śliczny - podkradam zdjęcia do ogłoszeń jakie robię [/QUOTE] Kejciu, zrobiłam – odnowiłam – Filonkowi ogłoszenia na gumtree, tablicy, morusku i przygarnij zwierzaka. Będę je regularnie raz w tygodniu kasowała i wstawiała nowe. Czy Ty jakieś zrobiłaś (pytam, żeby ewentualnie nie dublować) na stronach ogłoszeniowych, czy na fb (ja tam nie mam dostępu)? [quote name='Mattilu']Ale ladna legitymacja! Dziekuje :) A przelew juz poszedl.[/QUOTE] Wielkie dzięki, Mattilu :)! [quote name='kejciu']a moze bazarek na którym można kupić członkostwo w Klubie????[/QUOTE] Na razie jutro będę wysyłać zaproszenia do Klubu :). Bazarek planuję (i jakoś nie mogę go zrealizować :() Maniusiowy, bo chłopak jest mocno na minusie. Quote
Recommended Posts