Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super! Czyli jest kaska na kolejny miesiąc :)
Niestety, zapewne zleci nie wiadomo kiedy, więc nasza radość nie będzie długa... Dlatego już się montuje kolejny bazarro - dam znać jak otworzę ;)

Posted

Dzisiaj znowu było sporo chętnych wolontariuszy, więc nie udało mi się zabrać do Filonka. Szkoda, bo w przyszłym tygodniu wyjeżdżam, ale też wspaniale, że są zaangażowani pomocnicy, którzy pracują z psami w schronisku :).

Posted

[quote name='ostatniaszansa']nie przepada za facetami :)
Widocznie mu podpadli :). Z facetami nigdy nie wiadomo ;).

niby cos mamrocze pod nosem, ale jak widzi,że inne psy podchodzą na głaski on tez się zbliża.

A to już jest ogromny postęp!
Jak sobie przypomnę to miotające się ze strachu stworzonko, to każdy jego krok w kierunku człowieka wydaje mi się cudem.

Cała grupa chodzi na spacery na duża łąkę . Ewa

On się tam tak naprawdę otwiera i - radośnieje :)!

Posted

To jest Filonek-Bezogonek:

to jest piątka:

a to będzie – mam nadzieję :) – Filonkowy Klub Piątkowy:

Bo Filonek nie dość, że nie ma ogonka, to nie ma też kasy :( …
I szuka Takich, co mają :).
A konkretnie takich, co mają o 5 zł miesięcznie za dużo i chcą przystąpić do Klubu :).
Jedynego na świecie.
Elitarnego.
Filonkowego.

Zapraszamy :).
Pomożemy Wam unieść ciężar zbędnej piątki wpisując Was na listę Miesięcznych Piątkowych Deklaratorów :).
Oby nie na długo. Tylko do czasu aż Filonek znajdzie Największy Skarb na Ziemi – swój własny DOM.

Na początek ja – jako skarbnik ze szczególnymi uprawnieniami ;) – poproszę podwójną kartę klubową.

i tym samym deklaruję 10 zł/miesięcznie :).

(A zaproszenia do Klubu zacznę rozsyłać wieczorem albo dopiero jutro, bo nie wiem czy dziś się wyrobię).

Posted

[quote name='Nutusia']Kasia - miszczunio bazarkowania :) Działaj ;)[/QUOTE]

Niestety czasowo nie pociągnę :(
podrzuciłam tym razem jedynie pomysł - od rana leżę w łożku i choroba mnie rozkłada chyba.... :(
może ktoś się podejmie?

Posted

[quote name='kejciu']Jaki on jest śliczny - podkradam zdjęcia do ogłoszeń jakie robię [/QUOTE]
Kejciu, zrobiłam – odnowiłam – Filonkowi ogłoszenia na gumtree, tablicy, morusku i przygarnij zwierzaka. Będę je regularnie raz w tygodniu kasowała i wstawiała nowe.
Czy Ty jakieś zrobiłaś (pytam, żeby ewentualnie nie dublować) na stronach ogłoszeniowych, czy na fb (ja tam nie mam dostępu)?

[quote name='Mattilu']Ale ladna legitymacja! Dziekuje :) A przelew juz poszedl.[/QUOTE]
Wielkie dzięki, Mattilu :)!

[quote name='kejciu']a moze bazarek na którym można kupić członkostwo w Klubie????[/QUOTE]
Na razie jutro będę wysyłać zaproszenia do Klubu :).
Bazarek planuję (i jakoś nie mogę go zrealizować :() Maniusiowy, bo chłopak jest mocno na minusie.