Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mattilu napisał(a):
Moze chcecie, zebym ja oglosila? Ziutka mnie nauczyla, to moge sprobowac. Tylko takst ogloszenia podpowiedzcie.

A pewnie, że chcemy. :loveu:
Jutro coś napiszę w miarę mądrego.

Posted

Dobra, kombinuję bez myślenia.

Kruszynka, mini sunia wysterylizowana szuka domku.

Kruszynka to około 3-letnia sunia, która błąkała się na wsi. Została zawieziona do przytuliska, a z niego trafiła do domu tymczasowego aby nie trafić do przepełnionego schroniska.
Sunia jest bardzo malutka, waży zaledwie 5 kg. Jest niziutka, ma króciutkie łapki i tułów w typie jamnika. Sunia jest wysterylizowana, zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, odrobaczona i zabezpieczona przeciwko pasożytom skóry. Sunia jest bardzo grzeczna, w domu nie sprawia żadnych problemów. Grzecznie zostaje sama, zachowuje czystość. Bardzo lubi ludzi, często wskakuje na kanapę aby wtulić się w człowieka. W nocy grzecznie śpi w swoim legowisku.
Kruszynka szuka domku.

Pieska nie wydam do budy ani do kojca.
Przed wydaniem nowy domek odwiedza wolontariuszka. Podpisujemy też umowę o dobrym traktowaniu pieska.
kontakt 507-271-588
[email protected]

Posted

[quote name='Mattilu']Mala ogloszona:
http://tablica.pl/oferta/kruszynka-mini-sunia-szuka-domku-ID2Mgeh.html

http://www.morusek.pl/ogloszenie/165224/Kruszynka---mini-sunia-szuka-domu/

http://www.olx.pl/posting_success.php

i jeszcze na gumtree i alegratka, tylko musze aktywowac.

Wyroznilam jej Tablice na miesiac.

Sciskamy kciuki.

Moniko pięknie Ci dziękuję:-). Czekam teraz na telefony. Taki Okruszek musi znaleźć domek.

[quote name='Ellig']Śliczna malizna

https://lh5.googleusercontent.com/-KS5s2grRgSM/UXwjwtf69OI/AAAAAAAANGY/DCOZIjH48ek/s640/l3%20038.jpg

Tak, śliczna i bardzo malutka, boczki trzeba trochę podpaść, ale ma ogromny apetyt więc nadrobi.

Posted

Ziutka napisał(a):
Moniś... i jak Ci się podoba robienie ogłoszeń ? :)
Proste ?

Jak się uczy człek od miszcza;)

Tylko gumtree mnie denerwuje bo jest mało przejrzyste i nic tam nie mogę znaleźć. Moim zdaniem najlepsza jest Tablica. Najchętniej powyróżniałabym ogłoszenia wszędzie, ale to za dużo kasy :shake:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jestem u malej Wredoty...... mnie pasuje do Niej Krecia......:)
Taka mala i czarna ......

Witamy serdecznie kolejnego gościa:-). Mała wredota zamieniła się w kochaną kruszynę. Jest przeuroczo grzeczna i zapatrzona we mnie.

Posted

Jest przedziwnym psiakiem, takiego jeszcze nie miałam. Siedzi przy mnie na kanapie i wpatruje się mi w oczy jakby chciała coś powiedzieć. Bardzo często tak robi, dosłownie zbliża pyszczek i patrzy wprost w oczy, o co chce zapytać?
Jest niezwykle delikatna.

Posted

Tak to jest, gdy się psu daje dobry przykład, że imię przestaje do niej pasować, zanim się je nada (oczywiście piszę o Wredocie, Czarnej Mambie i tym podobnych "inwektywach") ;)

Posted

mestudio napisał(a):
Jest przedziwnym psiakiem, takiego jeszcze nie miałam. Siedzi przy mnie na kanapie i wpatruje się mi w oczy jakby chciała coś powiedzieć. Bardzo często tak robi, dosłownie zbliża pyszczek i patrzy wprost w oczy, o co chce zapytać?
Jest niezwykle delikatna.

To jasne ! Chce zapytać czy to już koniec jej tułaczki i czy może zostać u Ciebie.
I co tu odpowiedzieć ?

Posted

Mazowszanka napisał(a):
To jasne ! Chce zapytać czy to już koniec jej tułaczki i czy może zostać u Ciebie.
I co tu odpowiedzieć ?

Zgadzam sie w 100%, ze tak wlasnie mysli.......

Posted

Dzwoniła z ogłoszeń bardzo dziwna osoba - jakaś pani z Otwocka, która chciała towarzysza dla przygarniętego w lutym psa, życzyła sobie abym jej psa przywiozła dziś, za to nie życzyła sobie podać danych do wizyty pa, ani danych fundacji, z której ma niby obecnego u niej psa. W końcu odłożyła słuchawkę....

Kokota na wydaniu, spacerujemy się dziś bez umiaru.

Posted

Nie oddawaj slicznej Koko dziwnej pani ani zadnym innym dziwnym ludziom. Poprosimy o telefony od osob niedziwnych.
Wysliczniala u Ciebie - ile znaczy spokoj ducha...

A dziecko wrocilo? jak Koko do dziecka podchodzi?