Gusiaczek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Witam się i ja, DzieńDoberek :) Linka też spała na moich ciuchach już jej przeszło ;) Quote
mestudio Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Witamy wszystkich. Kruszynka Kokota ładnie się pilnuje w ogródku bez smyczki, ale niestety jest niemiła dla dziecka. Warczy ostrzegawczo, a nawet złapała małą zębami za rączkę i to wszystko siedząc przy mnie i będąc pod nadzorem. Atakuje jak kobra, nagle - więc mała w ogóle nie może do niej podchodzić. Oprócz tego jeśli dziecko chce przejść obok niej zwyczajnie bez zwracania uwagi na psa, to pies też mono warczy i dopiero jak ja zareaguję to się uspokaja. Quote
Poker Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Może trzeba jędzę udobruchać smaczkami z rączki Serduszka. To macie sytuację jak my z Frygą i wnuczkami.:diabloti: Quote
asiuniab Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 mestudio napisał(a):Witamy wszystkich. Kruszynka Kokota ładnie się pilnuje w ogródku bez smyczki, ale niestety jest niemiła dla dziecka. Warczy ostrzegawczo, a nawet złapała małą zębami za rączkę i to wszystko siedząc przy mnie i będąc pod nadzorem. Atakuje jak kobra, nagle - więc mała w ogóle nie może do niej podchodzić. Oprócz tego jeśli dziecko chce przejść obok niej zwyczajnie bez zwracania uwagi na psa, to pies też mono warczy i dopiero jak ja zareaguję to się uspokaja. myślisz, że jest zazdrosna o Ciebie, czy to demony z Jej przeszłości??? Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Jest zazdrosna - najwyraźniej wybrała Ewę - tak se dumam. Ovo też spała na moich ciuchach, i mimo że kocha stado, ja jestem najważniejsza. Nareszcie ktoś mnie pokochał :evil_lol: Ale jeszcze w sprawie imienia: nie pisałam nad ranem ;) ale dla mnie sunia jest Atak. Ewa w jakimś poście opisując zdjęcie nie dała spacji i napisała "atak" - rewelacja - rzekłam :) Quote
mestudio Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Na mnie nie dziobie szczęką wiec nie jest to wyłączność. Ale patrząc na dzieci sam nie raz bym kłapnął gdybym mógł..... TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 mestudio napisał(a):Na mnie nie dziobie szczęką wiec nie jest to wyłączność. Ale patrząc na dzieci sam nie raz bym kłapnął gdybym mógł..... TZmestudio O!To! To! że też nie kłapałam - teraz za późno .... odkłapią i co ? odkłapane :( Quote
mestudio Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 Ale TZ te teksty to nie do naszej Lenki, bo ona jest bardzo pilnowana i ładnie traktuje zwierzaki, wręcz przeuroczo. Kokota to już taki wredny typ, nie wydam jej do domu z dzieciaczkami. Ale musi szybko umyka bo za dużo nas teraz. Kokota bez smyczy. Quote
mestudio Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Dziś znowu ugryzła małą. Taki pies w ogóle tu nie powinien być. Mam nadzieję, że ktoś szybko zadzwoni z ogłoszeń. Quote
Gusiaczek Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 mestudio napisał(a):Dziś znowu ugryzła małą. Taki pies w ogóle tu nie powinien być. Mam nadzieję, że ktoś szybko zadzwoni z ogłoszeń. Kokota, mała franca jesteś i tyle - Dziecko dziabać ?!!? Feee !!!! Quote
Nutusia Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Mała wredziocha... Takiego aniołka zębami traktować, też coś! Quote
Mattilu Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Internet tu kiepsko dziala, jak wroce do domu w sobote, to odswieze jej ogloszenia i napisze, ze mala moze mieszkac z psami i kotami, ale nie z malymi dziecmi. Dobrze? Quote
mestudio Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Mattilu napisał(a):Internet tu kiepsko dziala, jak wroce do domu w sobote, to odswieze jej ogloszenia i napisze, ze mala moze mieszkac z psami i kotami, ale nie z malymi dziecmi. Dobrze? Lepiej nie pisać bo nikt nie zadzwoni, nie wcisnę jej aby upchnąć bo zawsze szczerze rozmawiam o zachowaniach piesków - dlatego panna Fąfel jest u nas 3 lata. Sama wykluczę domy z dziećmi do pewnego wieku. Quote
mestudio Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Mattilu napisał(a):Dobrze, Ty tu rzadzisz i sie znasz:) Dobrze, że przynajmniej tu mogę porządzić:-). Quote
Ellig Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Kokota zdjecia masz sliczne ale zachowujesz sie nie ladnie, oj , nie ladnie! Nie wolno dziabac Sloneczka! Quote
Mattilu Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 mestudio napisał(a):Dobrze, że przynajmniej tu mogę porządzić:-). Pewnie, gdzies trzeba :) Jak tam nasz Czarny Charakter? Quote
mestudio Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Mattilu napisał(a):Hej! Jest tu kto? Tylko zabłąkane dusze i nawiedzona prowadząca wątek:-). Quote
Mazowszanka13 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 mestudio napisał(a):Tylko zabłąkane dusze i nawiedzona prowadząca wątek:-). No może nie tylko :) Quote
Poker Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Mazowszanka napisał(a):No może nie tylko :) No właśnie Quote
Recommended Posts