Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich.
Kruszynka Kokota ładnie się pilnuje w ogródku bez smyczki, ale niestety jest niemiła dla dziecka. Warczy ostrzegawczo, a nawet złapała małą zębami za rączkę i to wszystko siedząc przy mnie i będąc pod nadzorem. Atakuje jak kobra, nagle - więc mała w ogóle nie może do niej podchodzić. Oprócz tego jeśli dziecko chce przejść obok niej zwyczajnie bez zwracania uwagi na psa, to pies też mono warczy i dopiero jak ja zareaguję to się uspokaja.

Posted

mestudio napisał(a):
Witamy wszystkich.
Kruszynka Kokota ładnie się pilnuje w ogródku bez smyczki, ale niestety jest niemiła dla dziecka. Warczy ostrzegawczo, a nawet złapała małą zębami za rączkę i to wszystko siedząc przy mnie i będąc pod nadzorem. Atakuje jak kobra, nagle - więc mała w ogóle nie może do niej podchodzić. Oprócz tego jeśli dziecko chce przejść obok niej zwyczajnie bez zwracania uwagi na psa, to pies też mono warczy i dopiero jak ja zareaguję to się uspokaja.

myślisz, że jest zazdrosna o Ciebie, czy to demony z Jej przeszłości???

Posted

Jest zazdrosna - najwyraźniej wybrała Ewę - tak se dumam. Ovo też spała na moich ciuchach,
i mimo że kocha stado, ja jestem najważniejsza. Nareszcie ktoś mnie pokochał :evil_lol:
Ale jeszcze w sprawie imienia: nie pisałam nad ranem ;) ale dla mnie sunia jest Atak.
Ewa w jakimś poście opisując zdjęcie nie dała spacji i napisała "atak" - rewelacja - rzekłam :)

Posted

mestudio napisał(a):
Na mnie nie dziobie szczęką wiec nie jest to wyłączność.

Ale patrząc na dzieci sam nie raz bym kłapnął gdybym mógł.....

TZmestudio

O!To! To!
że też nie kłapałam - teraz za późno .... odkłapią i co ?
odkłapane :(

Posted

Ale TZ te teksty to nie do naszej Lenki, bo ona jest bardzo pilnowana i ładnie traktuje zwierzaki, wręcz przeuroczo.

Kokota to już taki wredny typ, nie wydam jej do domu z dzieciaczkami. Ale musi szybko umyka bo za dużo nas teraz.

Kokota bez smyczy.

Posted

mestudio napisał(a):
Dziś znowu ugryzła małą.
Taki pies w ogóle tu nie powinien być. Mam nadzieję, że ktoś szybko zadzwoni z ogłoszeń.

Kokota, mała franca jesteś i tyle - Dziecko dziabać ?!!? Feee !!!!

Posted

Internet tu kiepsko dziala, jak wroce do domu w sobote, to odswieze jej ogloszenia i napisze, ze mala moze mieszkac z psami i kotami, ale nie z malymi dziecmi. Dobrze?

Posted

Mattilu napisał(a):
Internet tu kiepsko dziala, jak wroce do domu w sobote, to odswieze jej ogloszenia i napisze, ze mala moze mieszkac z psami i kotami, ale nie z malymi dziecmi. Dobrze?

Lepiej nie pisać bo nikt nie zadzwoni, nie wcisnę jej aby upchnąć bo zawsze szczerze rozmawiam o zachowaniach piesków - dlatego panna Fąfel jest u nas 3 lata.
Sama wykluczę domy z dziećmi do pewnego wieku.