mestudio Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 asiuniab napisał(a):Kokota, u Was też tak leje dziś cały dzień?? Nie, u nas słońce i siedzimy w ogrodzie. Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Też mam teraz taki trochę przymusowy nabytek - spore, wredne i tylko przerażone nie jest - przeraża za to naszą Gapcię :( Kokota, a Ty się wykokosisz w końcu na swoje? Chyba najwyższy czas! ;) Quote
mestudio Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Kokota wredota agresorka pospolita, atakuje jak szalona jednego z naszych kotów, oprócz tego ma jakiś amok na widok Lady, Fąfla i Fuksa - duże psy ją przerażają więc z zaciekłością do nich startuje. Spacery odbywamy więc turami żeby wariatka nie narobiła sobie problemów. Duże psy ją ignorują, ale ja tam żadnemu nie wierzę. Nikt nie dzwoni, Kokota nie w typie poszukujących. Quote
Nutusia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ja bym zaryzykowała stwierdzenie, że to poszukujący nie są w typie Kokoty, skoro nie dostrzegają jej urody, wdzięku i "wredoty" :) Quote
Aimez_moi Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Zagladam do Kokotki malej.....:) Ale widze, ze malenstwi niezle sobie radzi.....:):) Quote
mestudio Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Kokota dalej jest wredna dla psiaków i kotów, wykorzystuje każdą okazję aby się poszczerzyć, powarczeć albo rzucić się z zębami. Wpada w jazgot niekontrolowany na widok dużych psów - Fuks, Fąfel, Lady. Musi być w domu jedynaczką bo zniechęci szybko do siebie właściciela. Quote
mestudio Posted May 19, 2013 Author Posted May 19, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ladniusia ta wredotka jest......:) Ellig napisał(a):Prawdziwa z niej "kokota", śliczna:) Przypomnę mimochodem: jest do wzięcia od już.... :-D TZmestudio Quote
Mattilu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 mestudio napisał(a):Przypomnę mimochodem: jest do wzięcia od już.... :-D TZmestudio MY o tym pamietamy, tylko te ludzie z potencjalnych domkow - nie:shake: Quote
Aimez_moi Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Mattilu napisał(a):MY o tym pamietamy, tylko te ludzie z potencjalnych domkow - nie:shake: Dokladnie tak....:) Quote
mestudio Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Kokota to dziwny pies... Wieczorem opiszę więcej (chwilowo jestem chmielowy i kiepsko składają mi się literki). Podobnej do niej jeszcze nie mieliśmy dotychczas. TZmestudio Quote
Mattilu Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 To ja czekam, az literki wskocza na wlasciwe miejsca i sie zloza w relacje o dziwnym psie :) Quote
Gusiaczek Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='mestudio']Kokota to dziwny pies... Wieczorem opiszę więcej (chwilowo jestem chmielowy i kiepsko składają mi się literki). Podobnej do niej jeszcze nie mieliśmy dotychczas. TZmestudio Namawiał, namawiał i .... namówił :evil_lol: Quote
mestudio Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Kokota to coś jak pies o mentalności kota. Wskakuje na stos drewna jak nasze koty i stamtąd obserwuje nas. Jak siedzi z nami na kanapie wchodzi na kolana i dąży do tego aby mieć ryjek w odległości 1,5 cm od naszego. I nie po to ady wylizaś, tylko wąchać. Minutę, dwie, trzy, siedem.... Zawsze z dala od zbiegowiska psów.... I emocjonalnie związana z jednym człowiekiem. Ta więź jest bardzo mocna jak u kotów.... Inaczej nie potrafię tego opisać.... TZmestudio Quote
Gusiaczek Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 mestudio napisał(a):Kokota to coś jak pies o mentalności kota. Wskakuje na stos drewna jak nasze koty i stamtąd obserwuje nas. Jak siedzi z nami na kanapie wchodzi na kolana i dąży do tego aby mieć ryjek w odległości 1,5 cm od naszego. I nie po to ady wylizaś, tylko wąchać. Minutę, dwie, trzy, siedem.... Zawsze z dala od zbiegowiska psów.... I emocjonalnie związana z jednym człowiekiem. Ta więź jest bardzo mocna jak u kotów.... Inaczej nie potrafię tego opisać.... TZmestudio Zatem totalny MIX .... Quote
malagos Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 To do pary do mojego kota, który zachowuje się jak pies: nie miauczy, nie wskakuje nigdzie, śpi z psami, przychodzi na jedzenie do kuchni z psami....... Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ślepa komenda jestem - właśnie zauważyłam banerek, dziękuję:) Nie chcę kasować tych, które mam, a kolejny nie zmieści się ... Nic to, ważne, że u Was jest Quote
mestudio Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 (edited) Wredna małpa Koko - zachowania naturalne..... Tak Koko reaguje na duże psy - Fuksa, Fąfla, Lady. One na nią nie zwracają uwagi, a ona daje z siebie wszystko. Dopiero porządnie ofuknięta odpuszcza. http://www.youtube.com/watch?v=dvCCkkix5oY&feature=youtu.be W domu zaś jak kobra atakuje zwierzaki, które ośmielą się zbliżyć do mnie... Dlatego powinna być jedynaczką w nowym domku :-). Edited May 22, 2013 by mestudio Quote
Nutusia Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Kobra - też dobre i pasujące imię dla wredoty ;) Quote
Recommended Posts