Pysia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='malawaszka']musisz koniecznie zaopatrzyć się w jakieś jamniki :megagrin:[/QUOTE] Grabisz sobie kobieto :cool3::mad: Premka właśnie połknęła oko z pluszaka. Nie zdarzyłam jej zabrać. Ja osiwieję przez te psy! Quote
Margi Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 To dla tego wycinam wszystkie oczy z pluszaków. Pewnie wyjdzie drugim końcem Premkowym. Quote
Pysia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja też wycinam, ale zostawiłam kilku jak dziecko się nudzi. Daję przy mnie i zabieram oczy jak wygryzie. Nie zdarzyłam raz wrrr. Nic chyba jej nie jest dzisiaj hahaha. Zreszta zjadła mi już plastikową lampke kilka dni temu i też jej nic nie było a lampka mała nie była... Jutro przyjadą poznać Promocje. Premke schowam ;) No i miałam dzisiaj bardzo fajny tel kolejny o Promocje. A że państwo mieszkaja w domku swoim i bardzo fajnie pani brzmiała to zostawiam ich na czwartek. W środę wizyta p/a Promocji w Siemianowicach i zobaczymy jak wypadnie. Jak na plus, to Promocja w piątek zmyka do swojego domku, a w czwartek przedstawie państwu Premie ;) Zobaczymy. Kciuki trzeba trzymać! Kuna no.... Premie? O matko! Moją lalunie Premjunie niuniunie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! No ale ... Naprawdę pani cudnie mówiła o swojej jamniczce która żyła 15 lat. O tym jak jej zjadała wiele lat najdroższe buty itd. Zero gniewu o to tylko śmiech taki...no... Wiecie jaki ;) I to ze jamniczka miała swoje leki od dziecka i im to nie przeszkadzało itd. Naprawde mówiła z wiedzą o psach wiekszą niż przecietnie dzwoniący ludzie. Premie tylko do takiego domku bym dała jeżeli okazałby sie na wizycie p/a rzeczywiscie taki..... Quote
kiyoshi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 wow...Pysiu, to co piszesz brzmi rzeczywiście bardzo obiecująco:) oby Promusia pojechała w piątek:) ale wspaniałe wiadomości:loveu: Quote
wilczy zew Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Pysia']I jakieś wielkie dwie nornice zalęgły mi sie w ogrodzie. Nie wiecie jak je wytępić? :mad:[/QUOTE] weź od Malawaszki jakieś sznauce :D Quote
Pysia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Wygląda na to, ze wezme gdyby PP poszły do domów....starego, schorowane go niufa! I pójdę z torbami.... Ale w olkuskiej mordowni go nie zostawię! I będę blagała o wsparcie bo to nie maluni psiaczek tylko kawał psa. I to raczej starego i w bardzo złym stanie :( Nie wiem czy się wszystko uda. Zwariowałam. Zobaczę. Zdurniałam i już. Niech mu ktoś przede mną pomoże aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
kiyoshi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Pysia']Wygląda na to, ze wezme gdyby PP poszły do domów....starego, schorowane go niufa! I pójdę z torbami.... Ale w olkuskiej mordowni go nie zostawię! I będę blagała o wsparcie bo to nie maluni psiaczek tylko kawał psa. I to raczej starego i w bardzo złym stanie :( Nie wiem czy się wszystko uda. Zwariowałam. Zobaczę. Zdurniałam i już. Niech mu ktoś przede mną pomoże aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![/QUOTE] w takim razie mam wielką nadzieje, że pANNY NA DNIACH wybędą.. staruszek...i z Olkusza..ojoj:( :( Quote
Pysia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Na razie nie wiem... Teraz NIE powinnam brać żadnego psa nawet ważącego 1 kg. Nie wiem... Zobaczę co będę mogła dla niego zrobić. Idę spać bo wstaję o 4 rano jutro. Bleah. Quote
AnkaG Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Zaglądamy i czekamy na rozwój akcji i PP i niufa :) Quote
ania0112 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Kolejne super wieści! trzymam kciuki za PP ich domki! Quote
AgusiaP Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mocno trzymam kciuki za te domki dla dziewczynek :) Quote
malawaszka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 chc ktos husky? przybłąkał się do mnie Quote
Pysia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ludzie byli, zakochali się. Chyba z wzajemnością bo Promka miała gdzieś moje chęci pokazania im jej strachu związanego z wyjściem z domu. Wychodziła za nimi normalnie :crazyeye: Bardzo fajni młodzi ludzie. Spokojni- tacy jakich Promce trzeba :) Jutro wizyta p/a u nich. Mam nadzieje ze wypadnie pomyślnie bo naprawdę fajne człeki ;) I w piątek jak będzie ok zabieraja ją. Yyyyyyyyyyyyy... No. A Premii zdjęcia wysłałam tym którzy mają ją poznać. Opowiadałam o jej strachach itd. O jej charakterze. Wszystko na tak. A dzisiaj po zdjęciach wysłanych dostałam maila że już ją kochaja i mam ją GŁĘBOKO schować. Napisali to tak jak ja- dużymi literami :) No więc czekamy na jutrzejszą wizyte p/a , potem na wizyte domku z Katowic dla Premki i na wizyte u nich w domu. I obie mogą sobie isć. Zaboli podwójnie.... Quote
malawaszka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 SUPER!! Trzymam kciuki za wizytę i za spotkanie z Premką!!!! Quote
kiyoshi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 wspaniałe wiadomości Pysiu..:loveu: a co do huszczaka...pewnie komuś zaginął- piękny pies! widziałam sporo ogłoszeń o zaginionych huskych... pewno właściciel tęskni za nim:( Quote
malawaszka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kiyoshi']a co do huszczaka...pewnie komuś zaginął- piękny pies! widziałam sporo ogłoszeń o zaginionych huskych... pewno właściciel tęskni za nim:([/QUOTE] no nie wiem czy tęskni i czy szuka bo znalazłam ogłoszenie, że ten pies już się od połowy maja błąkał w miejscowości 8 km ode mnie... a przejrzałam różne ogłoszenia i nie widzę, żeby go ktoś szukał... strasznie dużo jest huskych w schroniskach i wszędzie... Quote
kiyoshi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 z tym też masz racje:( ludzie są różni...ja zawsze próbuje wierzyć, że ktoś szuka... w sumie- husky mógł pokonać długa drogę nim znalazł się u Ciebie, może jest z innego województwa?? ps. ZNÓW MAM WIELKĄ PROŚBĘ DO WAS! W PRZYTULISKU W KTÓRYM BYŁA FRASZKA I PREMKI POJAWIŁ SIĘ DOŚĆ MŁODY, PIĘKNY YORK!! NIE MAM SUMIENIA GO OGŁASZAĆ, BO NIGDY NIE WIADOMO GDZIE TRAFI TAKI CENNY PIES... MOŻE ZNACIE KOGOS KTO CHCIAŁBY ADOPTOWAĆ YORKA? ALBO JAKĄŚ FUNDACJE OD TEJ RASY, ZEBY POMOGLA SPRAWDZIC MU DOMEK... SZKODA PSIAKA- JEST PIEKNY, A WARIATOW NIE BRAKUJE... (OGLOSZEN ZEBY GO KTOS SZUKAL TEZ W NECIE NIE MA:( ) Quote
Pysia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dawaj yorka. Wyadoptuje sie go szybko :evil_lol: Takie podreczne psy mają wziecie.... A to pies czy suczka? Bo ja tylko suczki..... Quote
malawaszka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 kyoshi napisz do mikropsów może mają chętnych na yorki bo mają teraz na DT yorczkę Quote
kiyoshi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 nic nie wiem, ani czy pies ani czy suka...mam tylko 1 zdjęcie, ale to york na 100%, i wygląda na dość młodego, na razie nie ma go na stronie gminy, chyba jest w tym przytulisku od jakiegoś tygodnia... do Ciebie Pysiu chętnie bym go podrzuciła;) ale znów transport....jak by to zorganizować? że znajdzie domek migiem to wiem;) tylko zalezy mi, żeby to był DOM dla psa- a nie pseudo lub poszukiwacze zabawki:( zaraz napisze do mikropsów- dzięki za dobry pomysł malawaszka edit.prz okazji---- zaglądnijcie do nowofunlanda, któremu chce pomóc MALWA http://www.dogomania.pl/forum/threads/244062-Nowofunland-z-punktu-przetrzyma%C5%84-w-ma%C5%82opolsce-prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BC?p=20931158#post20931158 Quote
Gabi79 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Zaglądam do ślicznotek i trzymam kciuki za domki:lol: Quote
kiyoshi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='malawaszka']kyoshi napisz do mikropsów może mają chętnych na yorki bo mają teraz na DT yorczkę[/QUOTE] malawaszko...napisałam na watku mikropsów...a może mogłabyś mi podać jakąs osobę bezpośrednio do której mogłabym się zwrócić?? tak mi szkods tego malucha...w budzie...eh:( Quote
malawaszka Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='kiyoshi']malawaszko...napisałam na watku mikropsów...a może mogłabyś mi podać jakąs osobę bezpośrednio do której mogłabym się zwrócić?? tak mi szkods tego malucha...w budzie...eh:( https://www.facebook.com/anna.mikropsy https://www.facebook.com/mikropsy Quote
Recommended Posts