Pysia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Jak chodzę z rodziców Perełką to się rozglądam. Tutaj nawet nie mam kiedy a wiesz Elu że ja na uboczu z daleka od drogi. Od Premii mam wiesci nowe. Panna miała kryzys strachowy, ale ciut jej przeszło. Jeszcze długa droga przed nią zanim otworzy się. Tam nie ma innych psów jak u mnie aby poszło szybko. Ale mimo wszystko ją kochają tylko martwią się i tyle. Normalka. Do Promocji zadzwonię dzisiaj i zapytam. W nawale zajęć nie miałam nawet na to sekundy. Edited June 14, 2013 by Pysia Quote
Pysia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Odwrotnie ;) Dzwoniłam do Promocji. Calutka rodzina zakochana po uszy w niej. I wygląda na to, że z dala od Premki Promocja ma sie lepiej. Nie podsikuje i zaczyna dostawać goopawek w radosnej zabawie :) Tak tak- to ta poważna Promocja :) Jak napisałam- państwo są zachwyceni nią i zauroczeni. Oni, ich rodzice i wszyscy znajomi. To TEN pies który u nich miał zamieszkać. Sunia nawet nie zostaje sama w domu bo kilka minut od nich mieszkają rodzice. Tata na emeryturze i sam nalega aby zawsze Promka do nich przychodziła. Mieli psa 15 lat i teraz znowu człowiek się cieszy psiakiem jak dziecko :) Tak że Promka ma dwie rodziny które ją kochaja mocno. Tutaj przestałam się już martwić po rozmowie :) trzeba było słyszeć ten zachwyt w głosie nad nią :) Normalnie koniec świata :) Quote
kiyoshi Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 wspaniałe wieści- nie mogło być inaczej:) promcia jest cudna:) Quote
malawaszka Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 no to czas na Fraszkę w końcu :lol: wygląda cudnie jak malutki niedźwiadek :lol: domek czeka, JOAPG zrobi wizytę Quote
AnkaG Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 No ładniutka sunieczka :) A jakie ma kukuryku :) I wesola na fotach :) Quote
Mysza2 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Twoje zdjęcia malawaszko jak zwykle kładą na kolana:) To oby to był ten domek:) A kiedy wizyta? Quote
AgusiaP Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dziewczyna śliczna :) trzymam kciuki za wizytę ;) Quote
kiyoshi Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Fraszka jest cuuudooowna!! ciesze się, że domek na nią czeka i że wizyta już wkrótce:) rozumiem więc, że cieczka się skończyła;) Quote
kiyoshi Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 danyww napisał(a):Jak wypadła wizyta PA ? Będzie domek? :cool3: o to samo chciałam spytać;) Quote
malawaszka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 jeszcze nie było wizyty, jak będzie to na pewno dam znać :) Quote
farmerka63 Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 A taki cukieras premio i promocjo-podobny siedzi w pilskim schronie . Marta wyśledziła toto :( Quote
kiyoshi Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 oo rany...to rzeczywiście bliźniaczka naszych dziewczyn... co z nią :( Quote
farmerka63 Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Zapytam Martę - autorkę zdjęcia, bo nawet nie wiem, jakiej płci to kudłate stworzonko. Quote
malawaszka Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 chyba suczka o ile to o tej mi Marta pisała wizyta dla Fraszki w poniedziałek :kciuki: a u Premki i Promki wszystko dobrze - rozmawiałam z Pysią i obie sunie trafiły bardzo dobrze i rozkochały swoje Rodziny w sobie bardzo - już się nie boją tak jak na początku, już się zadomowiły kochane myszki :loveu: Quote
kiyoshi Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 dzięki za te informacje:) pozostaje więc trzymac kciuki za poniedziałek- domek musi być wspaniały:) wkrótce wątek zakończy się happy endem:D bardzo sie ciesze Quote
malawaszka Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 No i już po wizycie - wielkie dzięki JOAPG :loveu: :Rose: Domek na Fraszkę czeka i co ważne też - świat jest mały i JOAPG zna rodziców przyszłego pańcia Fraszki :cool3: :multi: także za około tydzień sterylka i fruuuuu Quote
Recommended Posts