Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jak chodzę z rodziców Perełką to się rozglądam. Tutaj nawet nie mam kiedy a wiesz Elu że ja na uboczu z daleka od drogi.

Od Premii mam wiesci nowe. Panna miała kryzys strachowy, ale ciut jej przeszło. Jeszcze długa droga przed nią zanim otworzy się. Tam nie ma innych psów jak u mnie aby poszło szybko. Ale mimo wszystko ją kochają tylko martwią się i tyle. Normalka.

Do Promocji zadzwonię dzisiaj i zapytam. W nawale zajęć nie miałam nawet na to sekundy.

Edited by Pysia
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odwrotnie ;)

Dzwoniłam do Promocji. Calutka rodzina zakochana po uszy w niej. I wygląda na to, że z dala od Premki Promocja ma sie lepiej. Nie podsikuje i zaczyna dostawać goopawek w radosnej zabawie :) Tak tak- to ta poważna Promocja :)
Jak napisałam- państwo są zachwyceni nią i zauroczeni. Oni, ich rodzice i wszyscy znajomi. To TEN pies który u nich miał zamieszkać. Sunia nawet nie zostaje sama w domu bo kilka minut od nich mieszkają rodzice. Tata na emeryturze i sam nalega aby zawsze Promka do nich przychodziła. Mieli psa 15 lat i teraz znowu człowiek się cieszy psiakiem jak dziecko :) Tak że Promka ma dwie rodziny które ją kochaja mocno. Tutaj przestałam się już martwić po rozmowie :) trzeba było słyszeć ten zachwyt w głosie nad nią :) Normalnie koniec świata :)

Posted

chyba suczka o ile to o tej mi Marta pisała

wizyta dla Fraszki w poniedziałek :kciuki:

a u Premki i Promki wszystko dobrze - rozmawiałam z Pysią i obie sunie trafiły bardzo dobrze i rozkochały swoje Rodziny w sobie bardzo - już się nie boją tak jak na początku, już się zadomowiły kochane myszki :loveu:

Posted

dzięki za te informacje:)
pozostaje więc trzymac kciuki za poniedziałek- domek musi być wspaniały:)
wkrótce wątek zakończy się happy endem:D
bardzo sie ciesze

Posted

No i już po wizycie - wielkie dzięki JOAPG :loveu: :Rose: Domek na Fraszkę czeka i co ważne też - świat jest mały i JOAPG zna rodziców przyszłego pańcia Fraszki :cool3: :multi: także za około tydzień sterylka i fruuuuu