Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E tam ;)

Już po wecie. Rany wyglądają bardzo ładnie. Wszystko na dobrej drodze :) Zaraz łapię Promke i jej psioche przemyję bo podśmierduje. Przepiorę jej też kubraczek bo mi Monika drugi na wymiane przywiozła :)

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niech już idzie ta Promka do domu bo zasiedziały się panienki PP. 28 dni to stanowczo więcej niż każdy pies.
A Premke nauczy sie żyć bez Promki i będzie fajny pies. Myślę że spora doza strachliwości jej zostanie, ale dla takiego uroku ludzie zrobią wiele ;)

Posted

Dzoewczynki pojadły i teraz szaleją w wyśmienitych humorach :) Aż mi przykro że będą osobno. Ale razem jakoś ich nikt nie chce :( Chociaż w sumie żadna krzywda im nie będzie. Oj nie kumam tych ludzi. Patrzeć na dwa szalejące psy- bezcenne. Nie wiedzą co tracą.

Posted

też uważam, że jeden czy dwa psy- to żadna różnica..no jedynie taka, że się sobą zajmują jak człowiek ma mniej czasu;)
też uważam, że panny już powinny w świat wybywać! domku- przybywaj:)

Posted

Moje panienki są bardzo fajne :) Już wiedzą ze koty sąsiadki to "swoje" koty a te obce to wróg :) Premka dzisiaj przegoniła kota obcego które rzucał sie na kota sąsiadki :) Dzielna dziewczynka :)
Promka już kotów nie gania.

Posted

Leje jak z cebra. Wczoraj poprałam kubraczki, podmyłam doopinki a dzisiaj? Masakra. Mam jeden na zmiane a to niskopodłogowce. Do tego zaczyna swędzieć gojenie sie i interesują sie ranami. Muszą być w kubraczkach. A jak wychodzą na dwór to zaraz brzunie mokre.
Aby było nie dość tego po drugiej stronie drzwi jest niufka na którą panny PP ( jako że są u siebie i Obca przyszła) drą ryja. Ona im odpowiada. Zaraz oszaleję. Jak krzyknęłam na towarzystwo to Promka posikała się pod siebie. Nie wolno podnosić głosu.... No to siedzę w wariatkowie i słucham cieńkiego i grubego dziamania. Przetrzymam je czy zwariuję? Oto jest pytanie.

Posted

Miałam fajny tel o Promocje. Maila tez o obie do suni yorka. Ale to odpada bo obie by zaszczuły malutką alboo jak jest ostra to byłaby wojna z Promką. Premka do innej suni może isć ;)

Posted

no a maila nadal nie mam :niewiem: niechże ci ludzie przestaną się zastanawiać tylko do konkretów przechodzą! z Sajanem to samo - myślą i d-pa - od myślenia to głowa boli :diabloti:

Posted

trzymam kciuki! oby Promci się udało i do nowego domku jak najszybciej powędrowała...a wtedy może Premka do yorczusi;)

a co u Fraszki? cieczka już sie kończy? jak sobie maleństwo radzi??

Posted

no tak..jeszcze pewnie ją trzyma, maleństwo;)
fajnie, że będa nowe zdjęcia! juz się nie moge doczekać:)
a czy jest jakieś zainterespwnie sunią? jakaś szansa na DS?

Posted

Z tego co wiem to są państwo chętni na Fraszke :)
Tylko te moje bez echa.
Gadziny dzisiaj mi spać nie dały bo co niufka się ruszyła za drzwiami to ryje darły. A jak zeszłam w końcu na dół aby je opieprzyc to mnie rozbroiły ciesząć się jak durne na mój widok :evil_lol: I tyle było reprymendy ;)

Posted

[quote name='kiyoshi']no tak..jeszcze pewnie ją trzyma, maleństwo;)
fajnie, że będa nowe zdjęcia! juz się nie moge doczekać:)
a czy jest jakieś zainterespwnie sunią? jakaś szansa na DS?[/QUOTE]

no wczoraj miałam nawet ciekawy telefon o nią, młodzi ludzie z Wawki, ale zobaczymy, będziemy sprawdzać - ona też musi mieć wyjątkowy dom, jak wszystkie nasze skarby :) a nie spieszy się jeszcze bo do sterylki trochę czasu

Posted

[quote name='malawaszka']no wczoraj miałam nawet ciekawy telefon o nią, młodzi ludzie z Wawki, ale zobaczymy, będziemy sprawdzać - ona też musi mieć wyjątkowy dom, jak wszystkie nasze skarby :) a nie spieszy się jeszcze bo do sterylki trochę czasu[/QUOTE]
Ja miałam fajny tel. od ludzi z Krakowa. Szukają pieska małego bo lubią wycieczki rowerowe i piesek ma w koszyku jeździć. Pani super opowiadała o swojej adoptowanej ze schroniska suczce która u nich żyła 13 lat. Zadzwoniła o panienki PP ale one ciut cieżkawe na rowerek.

[quote name='AnkaG']Łobuziary drą się na niufcię :)Niech sie szybko goi i sio do domu/domków :)[/QUOTE]
Panny PP w poniedziałek mają mieć ściągane szwy. Do domku mogą iść obie albo Promocja sama. Z Premką muszę popracować.