Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Z całym stadkiem. Brakuje tylko żółwia, który był zajęty jedzeniem kwiatków i kotki Balbiny, która prawie nie wychodzi z domu

Bianka przyszła dać Gabi buziaka

Z dwiema ochroniarkami można spać spokojnie:-)

Edited by Ewa Marta
  • Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Mam jeszcze krótkie filmiki, ale wgram je dopiero jutro, bo dzisiaj padam, a chcę jeszcze wgrać zdjęcia Bianki:-)

A tu Menio - wspaniały kot, który fantastycznie uczy psiaki u Ani tolerancji:-)

Edited by Ewa Marta
Posted

Piekne sa te zdjecia, napatrzec sie nie mogę:)

Poranny sms od Ani:
"Od 19 do 1-szej w nocy był problem z wymoitowaniem, o godz. 2-ej sunia zrobila siusiu na dworze i dostala Tramal. Troche pospala. Jesteśmy po spacerze na ktorym bylo siooo. Teraz troche zjadla i wszystkie zwierzaki śpią. Pozdrawiamy, 7:36"

Posted

Macia napisał(a):
Wszystkie stworki są cudne, ale moją faworytką pozostaje Łatka. Ona jest po prostu genialna.

Łatka w ciąglym usmiechu:evil_lol:

Posted

Łatka wczoraj dawała mi buziaki i podchodziła bez oporów:-) To wielkie wyróżnienie, bo jest bardzo, ale to bardzo nieufną sunią:-)
Nie ukrywam, że zdobyłam jej sympatię suszonymi rybkami i pieczonymi ciasteczkami wątrobowymi, a wczoraj umocniłam podawanymi paskami piersi kaczki dla psiaków;-) Mimo to, bardzo byłam wzruszona, kiedy do mnie przychodziła:-)

Eluś, rozliczenia zrobię później, wyślę Ci też pieniądze za fryzjera. Narazie musze znikać i popracować. Wczoraj wzęłam urlop, żeby przywieźć i odwieźć ze sterylki Gabi, dzisiaj mam zaległości...

Posted

Ja wiem jedno... kocham tę sunię bardzo i bardzo żałuję, że nie może zostać przyjęta do mojej Rodziny... ale cieszę się, że będzie szczęśliwa w innym domku, który mam nadzieję po wizycie przedadopcyjnej w przyszłym tygodniu zostanie zakwalifikowany;-) i będzie nam potem wysyłał zdjęcia Gabi.
Pomagam wielu zwierzakom, bardzo mi na nich zależy. Ale w historii mojej pomocy było kilka takich psiaków, które chwyciły mnie za serce tak, że do tej pory nie puszcza;-) Gabi jest właśnie takim psiakiem...

Doszły do mnie pieniądze z kundelkowej skarbonki na sterylkę Gabi. Bardzo serdecznie dziękujemy za wsparcie 200 zł. Eluni specjalne podziękowania za zgłoszenie suni do pomocy:-) Dzięki jej bazarkowi jakoś zamkniemy wszystkie wydatki na nią.

Posted

Nie wiem co się dzieje, ale ucina mi post rozlcizeniowy:-( Kiedy wchodzę w edycję wszystko jest, ale nie mogę zrobić opcji zapisz... Jeśli jutro nadal tak będzie, będe musiała coś wykombinować...

Wgrałam w końcu filmiki, zapraszam do obejrzenia Gabi:-)

[video=youtube_share;ht2ILsooYv8]http://youtu.be/ht2ILsooYv8[/video]

Posted

EwaMarta, jak ja Cię rozumiem. Gabi faktycznie chwyta za serce. Dla mnie też ona, obok Fiony, która jest u Mazowszanki, jest takim psem, którego chciałabym powitać w swojej rodzinie.