Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też z tych zadowolonych i wdzęcznych, ssama ostatnio dostałam mase bazarków, ale na Boga wiadomo w jakim celu są te bazarki . Z kolei często tylko podrzucam i to też różnie mi wychodzi ;).

Posted

Też jestem zadowolona, wszystko podane na tacy.
Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty.:Rose:
Nie ma co narzekać, wręcz przeciwnie.

Posted

[quote name='terra']Też jestem zadowolona, wszystko podane na tacy.
Dziewczyny odwaliły kawał dobrej roboty.:Rose:
Nie ma co narzekać, wręcz przeciwnie.[/QUOTE]

podpisuje sie obiema rekami i jeszcze nogami i nosem :)

Posted

[quote name='inga.mm']ile zaproszeń - nie liczę, bo wysyłam tyle, na ile mogę wygospodarować czasu.
Na jedne bazarki wpada więcej, na inne mniej osób, ale mnie cieszy nawet te 4%.

Nie rozumiem czemu narzekacie?
Pomysł powstał, żeby uporządkować relacje użytkowników czyli ominąć tych, którzy nie chcą dostawać zaproszeń i uniknąć punktów albo bana. Te osoby, które nie chcą dostawać zaproszeń - nie wpisują się tu.

Dziewczyny zrobiły wspaniałą robotę, a teraz tylko utyskiwania.
Może dla odmiany trochę podziękowań i wyrazów zadowolenia?

JA JESTEM ZADOWOLONA I BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TEN POMYSŁ. :Rose:[/QUOTE]
Sama bym tego lepiej nie ujęła :lol: ,zresztą pomysł chwaliłąm w chwili powstania

Posted

a ja zachęcam do głosowania w ankiecie karakvetu na Ostatnią szansę, która ma 300 psów pod opieką. tu jest wątek na fb [URL]https://www.facebook.com/events/1380830728806284/[/URL]

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Ja też bardzo dziękuję[/B][/SIZE][/COLOR]!!!:)

Nauczyliśmy się w ostatnich czasach tylko narzekać i krytykować innych ale sami dupy nie ruszamy! Ot polska mentalność:roll:

Posted

[quote name='b-b'][COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]Ja też bardzo dziękuję[/B][/SIZE][/COLOR]!!!:)

Nauczyliśmy się w ostatnich czasach tylko narzekać i krytykować innych ale sami dupy nie ruszamy! Ot polska mentalność:roll:[/QUOTE]

to prawda,niestety
serdecznie dziękuję,ta lista pozwala mi spać spokojnie:razz:że nikt do moda nie doniesie
Dziękuję pięknie:Rose:

Posted

[quote name='inga.mm']cieszę się, że przegnałam te ciemne chmury:angryy: i słoneczko przedarło się przez nie :multi:.[/QUOTE]

:Rose::Rose:

Posted

Ciotki, ciotki, gdzie są nasze dogo- serca?
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773&sid=c78abdca2bfc0dbaf6de3a79b8704a5b[/URL]
Zagłosujmy na fundację OSTATNIA SZANSA. 300 psów czeka na pełne miski ....

Posted

[quote name='marmosia']Ciotki, ciotki, gdzie są nasze dogo- serca?
[URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16773&sid=c78abdca2bfc0dbaf6de3a79b8704a5b[/URL]
Zagłosujmy na fundację OSTATNIA SZANSA. 300 psów czeka na pełne miski ....[/QUOTE]Chciałam zagłosować, weszłam na krakvet i zobaczyłam fundację z mojego miasta, więc sumienie nakazuje ją wesprzeć... :oops:

Posted

wg mnie pomysl nadal jest dobry, ja moge powiedziec, ze pom 8 a 18 Sierpnia na dogo mnie praktycznie nie bedzie, wiec proponuje wtedy do mnie nie wysylac zaproszen (szkoda czasu, bo pewnie nie wejde nawet podrzucic), przed i po nadal OK. jak udaje mi sie wejsc, spoko, ja nie, to mi przykro, ale czasem jak kazdy - nie wyrabiam pom dzidziusiem, psami, kotami ktore mama ja, mezem, no i oczywiscie...praca!

Posted

[quote name='Rubik']A gdzie lista zbiorcza..? Coś mi umknęło?[/QUOTE]
proszę;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaproszeń?p=21087517#post21087517[/url]

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']Mam prośbę , proszę mnie wypisać z listy .Jeśli będę mogła to pomogę i znajdę psiaki w potrzebie.

Dziękuję i pozdrawiam[/QUOTE]

[quote name='inga.mm']w profilu zablokowane jest wstawianie linkow[/QUOTE]

[quote name='rozi'][SIZE=4]Dziewczyny się napracowały, zrobiły listę i ja ją teraz umieszczam tutaj:[/SIZE]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaproszeń?p=21087517#post21087517[/URL]

Jeśli ktoś chce się wypisać, proszę mi zgłosić w tym nowym wątku. Po powrocie z pracy dodam wszelkie potrzebne informacje i zastanowię się, co zrobić z poprzednimi listami.[/QUOTE]
to ten wątek tutaj już nie aktualny? mam już nie dopisywać kolejnych osób to listy którą robiłam tutaj? Bo już nie wiem?

[quote name='rozi']O to to! Powoli zmierzamy do usunięcia tego wątku i będę miała z głowy (:[/QUOTE]
Czemu ten będzie usunięty? To wtedy w tej liście którą zrobiłaś na nowym wątku.. można wykasować przy każdym nicku info: "post nr XXX" bo nie wiadomo skąd ten post(gdy na tym drugim wątku z listą uzbiera się trochę postów, to ktoś będzie myślał, że tam ma szukać postów potwierdzających prośbę o dopisanie do listy

[quote name='Kara.']A gdyby tak jeszcze nie to idiotyczne, doprowadzające do szaleństwa "poczekaj X sekund":angryy: to już byłoby miodzio.[/QUOTE]
oo tak! można zwariować czekajac.. bo za nic się w te kilkadziesiąt sekund nie da zabrać, więc się czeka. I wtedy 60 zaproszeń=to minimum godzina wyjęta z życia :) :P

Posted

a nie da się zmniejszyć tego czasu?albo aby można było wysyłać wiadomości do co najmniej 5 osób?Upierdliwe to strasznie.Czasami nie mam aż tyle czasu aby to wysyłać.Cierpliwości też mi brak.Zapewne nie tylko mnie.
Może trzeba jakiś apel zrobić,pismo napisać???

Posted

[quote name='halszka']proszę;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245373-Lista-do-zaproszeń?p=21087517#post21087517[/URL][/QUOTE]

Dziękuję :)

Posted

[quote name='Pocahontas']a nie da się zmniejszyć tego czasu?albo aby można było wysyłać wiadomości do co najmniej 5 osób?Upierdliwe to strasznie.Czasami nie mam aż tyle czasu aby to wysyłać.Cierpliwości też mi brak.Zapewne nie tylko mnie.
Może trzeba jakiś apel zrobić,pismo napisać???[/QUOTE]
Popieram...
ale zapewne nic nie zdzialamy ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']lista konczy sie po 223 ? bo dalej poty nie działają u mnie :([/QUOTE]
bo w kolejnych już nie było gdy pytałaś.

[quote name='EVA2406']A mnie nigdzie na liście nie ma, a zaproszenia przychodzą ;)
To może uzupełnić tę listę ;)[/QUOTE]
[B]czy to znaczy że mam dopisać do listy?[/B]

[quote name='knypasek']Bardzo interesują mnie bazarki z akcesoriami dla zwierząt i rzeczami handmade ;][/QUOTE]
[B]czy to znaczy że mam dopisać do listy?[/B]

[quote name='Pocahontas']a nie da się zmniejszyć tego czasu?albo aby można było wysyłać wiadomości do co najmniej 5 osób?Upierdliwe to strasznie.Czasami nie mam aż tyle czasu aby to wysyłać.Cierpliwości też mi brak.Zapewne nie tylko mnie.

wydaje mi się, że ten czas oczekiwania jest właśnie po to żeby zniechęcić do spamowania :) Ja zastanawiam się, co trzeba zrobić żeby móc wysyłać do kilku osób na raz (skoro jest możliwość wpisania kilku nicków w polu odbiorcy)

[SIZE=4][B]UAKTUALNIŁAM NOWE OSOBY NA LIŚCIE(na tej liście, którą robię tu na wątku) [/B][/SIZE]
dodałam osoby od numeru 224 do 240---->>> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia?p=20695340#post20695340"]#142[/URL] <------na 6 stronie tego wątku.

Posted

Może ktoś mądry wie co i jak z tym zrobić?

Posted

Temu, że 15 lipca kopiowałam posty z listą sądząc, że były aktualizowane na bieżąco. Missiaa uzupełniła swoje po długiej przerwie, 1 sierpnia.
Zaczynam odnosić wrażenie, że wszystko razem to przerost formy nad treścią.

Posted

a ja jestem bardzo zadowolona z listy :) dzięki dziewczyny- odwalacie kawał dobrej roboty. każdy z nas jest tylko człowiekiem, ma swoje życie poza dogo, obowiązki... mi ta lista- nieważne ile na niej jest osób- bardzo ułatwiła wysyłanie zaproszeń.

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na każde zaproszenie, odezwać się na każdym bazarku, hoooopsnąć i nie wymagam tego od ludzi, których zapraszam na swoje bazarki :)