Mysza2 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 właśnie jestem w trakcie wysyłania zaproszeń i muszę to napisać:) [B]Bardzo dziękuję pomysłodawczyniom za ten wątek [/B]:loveu::loveu: Quote
inga.mm Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Ponieważ sama bazarkuję, więc byłoby niemoralne nie zgodzić się na otrzymywanie zaproszeń. [B]Bazarki tak,[/B] jednak proszę [B]nie[/B] wysyłać zaproszeń z prośbą o pomoc w [B]dorzuceniu się do hotelu lub dt[/B] - szarej strefie zarabiającej na nieszczęściu zwierzów mówię stanowcze NIE!!!!! Quote
Alla Chrzanowska Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Mysza2']właśnie jestem w trakcie wysyłania zaproszeń i muszę to napisać:) [B]Bardzo dziękuję pomysłodawczyniom za ten wątek [/B]:loveu::loveu:[/QUOTE] Przyłączam się do tych podziękowań. Po raz pierwszy wysyłałam takie zaproszenia i jestem pełna podziwu także dla tych, którzy to robią. Zajęło mi to kilka godzin. Odczekiwanie po każdym wysłanym PW przez 60 sekund wg mnie kwalifikuje się pod paragraf o psychicznym znęcaniu się:) Quote
Kejciu Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Fakt - ja ostatnio mialam zlecenie z bazarku zaproszeniowego na 209 pozycji :) razem z Nutusia ogarnialysmy :) przez ladnych kilka godzin :D Quote
mdk8 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='inga.mm']Ponieważ sama bazarkuję, więc byłoby niemoralne nie zgodzić się na otrzymywanie zaproszeń. [B]Bazarki tak,[/B] jednak proszę [B]nie[/B] wysyłać zaproszeń z prośbą o pomoc w [B]dorzuceniu się do hotelu lub dt[/B] - szarej strefie zarabiającej na nieszczęściu zwierzów mówię stanowcze NIE!!!!![/QUOTE] Hotele mają zarejestrowaną działalność i działają legalnie. Quote
inga.mm Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='mdk8']Hotele mają zarejestrowaną działalność i działają legalnie.[/QUOTE] niestety, mylisz się. Znam tzw. hotele, które nie maja działalności, a biorą po 400- 500 zł za psa ile faktur widziałaś wklejonych na wątkach psów przebywających w tzw. hotelach? Quote
mdk8 Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 trochę widziałam, mam w subskrypcjach kilkadziesiąt wątków i akurat H. z tych wątków są legalne. A poza tym to chyba osoby umieszczające psa w H. powinny to sprawdzać. Quote
inga.mm Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='mdk8']trochę widziałam, mam w subskrypcjach kilkadziesiąt wątków i akurat H. z tych wątków są legalne. A poza tym to chyba osoby umieszczające psa w H. powinny to sprawdzać.[/QUOTE] rzecz w tym, że miejsc legalnych jest bardzo mało, wiec jeśli pojawia sie takowe nawet niefakturowane, to się bierze, żeby ratować zwierzę Ale tu nie dyskutujmy na ten temat. zapraszam Cie do mojego zwierzyńca (bezpłatnego dt) [h=1][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/210047-Sierokociniec-i-sieropsiniec-Ingi-mm"]Sierokociniec i sieropsiniec Ingi.mm[/URL][/h] Quote
Ryjonek Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Nie wiedzialam, że ktoś założył taki wątek mimo, że jest on już nienowy:) Proszę i mnie dopisać do listy. Quote
Malgoska Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Mysza2']właśnie jestem w trakcie wysyłania zaproszeń i muszę to napisać:) [B]Bardzo dziękuję pomysłodawczyniom za ten wątek [/B]:loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Alla Chrzanowska']Przyłączam się do tych podziękowań. Po raz pierwszy wysyłałam takie zaproszenia i jestem pełna podziwu także dla tych, którzy to robią. Zajęło mi to kilka godzin. Odczekiwanie po każdym wysłanym PW przez 60 sekund wg mnie kwalifikuje się pod paragraf o psychicznym znęcaniu się:)[/QUOTE] podpisuję się :):) Quote
Kejciu Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 I ja się podpisuję :) bo zapewne większość z Was dostaje sporo takich zaproszonek ode mnie :) Quote
Isadora7 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [B][SIZE=3]Proszę dopisać mnie również do listy[/SIZE][/B] Quote
Incia Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Sama tworzę bazarki, więc do mnie jak najbardziej można wysyłać:) Quote
jola_li Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Z przyczyn zasadniczych nieczęsto coś kupuję, ale zdarza się, więc przyjmuję zaproszenia ;). Najchętniej kupuję cegiełki :). Quote
Recommended Posts