Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę,że muszę uzupełnić moją bibliotekę o kilka książek.:lol: Treść zachęcająca i autor też:evil_lol:

Czy u Was też taka "piękna" pogoda?:placz:

Nie wiem jak Mordzia w tym gipsie po wodzie....?
Zośka dalej z zębami na małego , wyrodna macocha?:razz:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno mnie nie było ale widzę że tu nadal panuje atmosfera majówki lub też klubu ksiązki i prasy. Ja niestety nie mam czasu, ciągle gonię, ale kibicuję rozwijającej się miłości Doroty i Morgany. Muszę się pochwalić moim prywatnym sukcesem. w środę zawiozłam do nowego domu autystycznego Atosa, pogrzebanego żywcem. To mój pierwszy, "własnoręcznie" wyadoptowany pies na Dogo. Hura!!!!
wiem, że wy tu macie mały klub abstyneta, ale ja na to konto wychlałam całe wino i poszłam spać w spodniach, bluzce i wisiorze wielkości gruchy (plus pełen makijaż), a co?
pozdrowienia dla zakochanej pary.

Posted

Im starsze tym mlodsze powiadasz Dorothy??????????
Nooooooooooooo to zmienia rzeczy postac:lol:
No tak, moi znajomi mowia ze mi juz calkiem w dekiel bije i ze zdziecinnialam hihihih nie szkodzi.
Agata69- gratulacje:loveu: Teraz to juz pojdzie jak z platka, posypia sie kolejne adopcje;)

Posted

w środę zawiozłam do nowego domu autystycznego Atosa, pogrzebanego żywcem. To mój pierwszy, "własnoręcznie" wyadoptowany pies na Dogo. Hura!!!!

Gdzieś mi mignał ten wątek, biedny psiak. Super ze znalazł domek. MAm nadzieje ze taki szcześliwy.

ale ja na to konto wychlałam całe wino i poszłam spać w spodniach, bluzce i wisiorze wielkości gruchy (plus pełen makijaż), a co?

No i kochana chyba dostaniesz bana :mad: , jak mogłaś bez nas to opić :cool3:

Posted

Dorothy pisałas zdaje się o zespole ciesni nadgarstka ( a jak nie Ty to moze komuś sie przyda)
Kobieta i Zycie porady
Pani się pyta: Moim problemem jest dretwienie rak od łokci po końce palcó, badania potwierdziły zesp. ciesni nadgarstka. Nie chce sie poddać operacji.

PORADA: przed ponad 5 laty też na to cierpiałam. Miałam nawet skierowanie na operacje. Przypdkowo spotkany energoterapeuta poradził moczenie dłoni na przemiennie goraca zimna woda. Stosowałam codziennie przez ponad dwa miesiace. Dretwienie minelo, a było to w 2001 roku, do dzis jestem zdrowa . Metode polecam chociaż lekarz wysmiał mnie jak sie do niej przyznałam;)

Posted

Dorotko , za twoje serce do zwierząt ci się należy medal , życzę ci w dniu urodzin wszystkiego dobrego , dużo cierpliwości (wiem że potrzeba) i zdrowia ,no i wszystkiego dobrego od wujka Petera :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dziekuje Wam
:oops::oops::oops:
to bardzo, bardzo mile :calus:
w zyciu nie dostalam zyczen na urodziny od tylu osob jestem szczesliwa ze jestescie.
Buziaki, ide poswietowac :-)

Posted

Każdego roku o tej samej porze
każdy Ci życzy co tylko może
ja korzystając z tej sposobności
życzę Ci szczęścia wiele radości
to tylko o czym marzysz by się spełniło
a to co kochasz by Twoje było.

Wszystkiego Dobrego:BIG:

Posted

i ja się przyłączam do życzeń przy pomocy sentencji Phila Bosmansa
" Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twego życia!
Wracaj do nich ,ilekroć w Twym życiu wszystko zaczyna się walić."
:Rose::bigcool::bigcool::tort:

Posted

Z okazji :bday: Dorotko słodkiego miłego życia :Rose:

Żebyś była mądra, zdrowa, szczęśliwa, bogata, piękna, żebyś mogła realizować swoje pasje, marzenia, żyć swoim życiem i żeby otaczali Cię tylko życzliwi ludzie i wspaniałe zwierzaki :buzi:

:B-fly:

Posted

A ja Ci życzę kochana dziewczyno, żeby przyszły kiedyś takie dni, kiedy będziesz wydzwaniała do swoich koleżanek dogomaniaczek w poszukiwaniu jakiegoś psa do adopcji, bo masz kolejkę chętnych na pieska. A my nie będziemy mogły Ci pomóc...:loveu:

Posted

No i ja na szarym końcu:oops:

Dorothy,
mam nadzieję,że teraz hucznie świętujesz :cunao:
razem z całym Twoim stadem , a nie przepraszam ,oni zostali w domu i sprzątają , a TY się bawisz!

Wszystkiego dobrego, odpoczynku , dużo ZDROWIA ,żeby przestały Cię nękać te diabelne migreny:mad: i dbaj o siebie Dorotko!

Posted

A ja do wcześniejszych życzeń dołożę jeszcze swoje .....cichutkie.... Wszystko,co było Twoim marzeniem,co jest i będzie w przyszłości,niech nie mija z cichym westchnieniem,lecz niech się spełni ........W CAŁOŚCI !!!!!!!!!

Posted

KOCHANI dziekuje Wam za pamiec i za zyczenia...
jestescie wspaniali :calus:

Natomiast Mordzian tez zrobila mi prezent mianowicie....

dostala cieczke
:mdleje:

ide sie powiesic, wybaczcie :grab: