Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LALUNA napisał(a):
E jeszcze nie. Narazie szukam jakieś ładnego miejsca w zachodniopomorskim gdzie jest piękna odludna dzika plaza, czyste i ciepłe morze, moga być też owieczki i symaptyczna tania kwatera. Nikt nie zna?:razz:

Ja niestety nie znam. Ja jade dopiero pod koniec sierpnia do Sopotu, jak co roku. A tymczasem Morgana biegnij ku górze :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
E jeszcze nie. Narazie szukam jakieś ładnego miejsca w zachodniopomorskim gdzie jest piękna odludna dzika plaza, czyste i ciepłe morze, moga być też owieczki i symaptyczna tania kwatera. Nikt nie zna?:razz:

LALUNA Ty to masz marzenia!

Ale kto wie może coś się znajdzie? Tzn. gorzej z tą dziką, czystą,ciepłą ,tanią , o owieczkach nie wspomnę , ale potem to już łatwo pójdzie.:evil_lol:

Posted

LALUNA Ty to masz marzenia!

Ale kto wie może coś się znajdzie? Tzn. gorzej z tą dziką, czystą,ciepłą ,tanią , o owieczkach nie wspomnę , ale potem to już łatwo pójdzie.:evil_lol:

Ty to umiesz zdołować człowieka. :placz: Odebrałaś mi radosć szukania takiego miejsca przez net :mad:

Posted

E tam zaraz dołujesz...;) Też mam problem jak co roku. Udało mi się znaleźć miejsce w Helu , gdzie przyjmują z psem, ale z Twoich punktów to właściwie tylko sympatycznie pasuje:evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
E tam zaraz dołujesz...;) Też mam problem jak co roku. Udało mi się znaleźć miejsce w Helu , gdzie przyjmują z psem, ale z Twoich punktów to właściwie tylko sympatycznie pasuje:evil_lol:

Dobra zrezygnuje z owieczek. :razz:
Ide dalej szukać:eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
A ja szukam takiej dziczy

Hmmmmm. Moja Ciocia mieszka nad możesz, to znaczy kilkanascie kilometrów. Wiem, ze morze jest w lesie. Hmmm. Muszę się zapytać mamy jaka to miejscowość :)

Posted

a ja nigdzie nie pojade jak zwykle, no bo kto zostanie ze zwierzetami?
Nawet na te kilka dni teraz koncem czerwca nie udalo mi sie nikogo uprosic.
Coz, taki swiat. Umiesz liczyc, licz na siebie :p
a ja poprostu blagam Boga o odrobine odpoczynku...:shake:

Ciocia figa33 jestes aniolem nad anioly, odebralam od mamy paczke, a tam co widze?? :-o:-o:-o
Bodymax, supradyn i dwa opakowania osteogenonu.
Jestes kochana.
Jestes jedna z niewielu osob ktore zadbaly O MNIE. Jedna z niewielu, od dawna...
Bardzo Ci dziekuje:oops:
:calus:

zdjec Mordzian nie ma, dzis niestety zastalam konie poza ogrodzeniem, musialam je naprawiac bo zniszczyly, zalatwiac nowa baterie od pastucha i slupki, organizowac trociny,robic zakupy,gotowac obiad,plus codzienne obowiazki typu sprzatanie stajni, po drodze zdechl mi akumulator w aucie i czekalam na pomoc,potem moje dziecko wywalilo obiad na podloge i generalnie mam dosc.:p
moze jutro...

Posted

figa33 napisał(a):
Dorotko proszę nie zawstydzaj mnie...:oops:

dorotko - to raczej nie zawstydzaj nas..:roll: :oops:
bo my to tylko morgan i zdjecia i co ze zdjęciami i co u mordzian itd..:roll:
a jedynie ciocia figa33 pomyślała, ze nie tylko psiaki wsparcia potzrebują..:loveu:
ich opiekunowie czasem tez..;)

Posted

Mikimol wylicytowała jedną książkę. Druga niestety nie znalazła nabywcy. :cool3:
Wpłaci na twoje konto.

A ja spadam nad morze jutro.

Ucałowanka dla Morgan.

Posted

AnkaG napisał(a):
Mikimol wylicytowała jedną książkę. Druga niestety nie znalazła nabywcy. :cool3:
Wpłaci na twoje konto.

A ja spadam nad morze jutro.

Ucałowanka dla Morgan.

Anka miłego odpoczynku ;)

Posted

AniaB napisał(a):
dorotko - to raczej nie zawstydzaj nas..:roll: :oops:
bo my to tylko morgan i zdjecia i co ze zdjęciami i co u mordzian itd..:roll:
a jedynie ciocia figa33 pomyślała, ze nie tylko psiaki wsparcia potzrebują..:loveu:
ich opiekunowie czasem tez..;)

Oj to prawda , szczera prawda .....Dzięki Aniu B.!!!!!!Przepraszam Dorotko !!!!ANIA C:oops: