DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):E jeszcze nie. Narazie szukam jakieś ładnego miejsca w zachodniopomorskim gdzie jest piękna odludna dzika plaza, czyste i ciepłe morze, moga być też owieczki i symaptyczna tania kwatera. Nikt nie zna?:razz: Ja niestety nie znam. Ja jade dopiero pod koniec sierpnia do Sopotu, jak co roku. A tymczasem Morgana biegnij ku górze :) Quote
figa33 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):E jeszcze nie. Narazie szukam jakieś ładnego miejsca w zachodniopomorskim gdzie jest piękna odludna dzika plaza, czyste i ciepłe morze, moga być też owieczki i symaptyczna tania kwatera. Nikt nie zna?:razz: LALUNA Ty to masz marzenia! Ale kto wie może coś się znajdzie? Tzn. gorzej z tą dziką, czystą,ciepłą ,tanią , o owieczkach nie wspomnę , ale potem to już łatwo pójdzie.:evil_lol: Quote
LALUNA Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 LALUNA Ty to masz marzenia! Ale kto wie może coś się znajdzie? Tzn. gorzej z tą dziką, czystą,ciepłą ,tanią , o owieczkach nie wspomnę , ale potem to już łatwo pójdzie.:evil_lol: Ty to umiesz zdołować człowieka. :placz: Odebrałaś mi radosć szukania takiego miejsca przez net :mad: Quote
figa33 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 E tam zaraz dołujesz...;) Też mam problem jak co roku. Udało mi się znaleźć miejsce w Helu , gdzie przyjmują z psem, ale z Twoich punktów to właściwie tylko sympatycznie pasuje:evil_lol: Quote
LALUNA Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 figa33 napisał(a):E tam zaraz dołujesz...;) Też mam problem jak co roku. Udało mi się znaleźć miejsce w Helu , gdzie przyjmują z psem, ale z Twoich punktów to właściwie tylko sympatycznie pasuje:evil_lol: Dobra zrezygnuje z owieczek. :razz: Ide dalej szukać:eviltong: Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja jeżdzę co roku do Sopotu z moimi 3 psiakami na domek. 300 metrów od plaży. 2 kilometry od deptaka :) Quote
LALUNA Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 A na plaze Cie wpuszczaja z psami?:razz: Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):A na plaze Cie wpuszczaja z psami?:razz: Zależy kiedy i gdzie :) Są miejsca ze można :) A śa miejsca gdzie nie. Tylko rzadko kiedy przy brzegu można :) Quote
DarkAngels Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 LALUNA napisał(a):A ja szukam takiej dziczy Hmmmmm. Moja Ciocia mieszka nad możesz, to znaczy kilkanascie kilometrów. Wiem, ze morze jest w lesie. Hmmm. Muszę się zapytać mamy jaka to miejscowość :) Quote
aniac50 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A ZDJĘĆ NI MA............Ja też chciałabym do dziczy.....ech ...... Quote
Dorothy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 a ja nigdzie nie pojade jak zwykle, no bo kto zostanie ze zwierzetami? Nawet na te kilka dni teraz koncem czerwca nie udalo mi sie nikogo uprosic. Coz, taki swiat. Umiesz liczyc, licz na siebie :p a ja poprostu blagam Boga o odrobine odpoczynku...:shake: Ciocia figa33 jestes aniolem nad anioly, odebralam od mamy paczke, a tam co widze?? :-o:-o:-o Bodymax, supradyn i dwa opakowania osteogenonu. Jestes kochana. Jestes jedna z niewielu osob ktore zadbaly O MNIE. Jedna z niewielu, od dawna... Bardzo Ci dziekuje:oops: :calus: zdjec Mordzian nie ma, dzis niestety zastalam konie poza ogrodzeniem, musialam je naprawiac bo zniszczyly, zalatwiac nowa baterie od pastucha i slupki, organizowac trociny,robic zakupy,gotowac obiad,plus codzienne obowiazki typu sprzatanie stajni, po drodze zdechl mi akumulator w aucie i czekalam na pomoc,potem moje dziecko wywalilo obiad na podloge i generalnie mam dosc.:p moze jutro... Quote
AniaB Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 figa33 napisał(a):Dorotko proszę nie zawstydzaj mnie...:oops: dorotko - to raczej nie zawstydzaj nas..:roll: :oops: bo my to tylko morgan i zdjecia i co ze zdjęciami i co u mordzian itd..:roll: a jedynie ciocia figa33 pomyślała, ze nie tylko psiaki wsparcia potzrebują..:loveu: ich opiekunowie czasem tez..;) Quote
AnkaG Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Mikimol wylicytowała jedną książkę. Druga niestety nie znalazła nabywcy. :cool3: Wpłaci na twoje konto. A ja spadam nad morze jutro. Ucałowanka dla Morgan. Quote
Matusz Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 AnkaG napisał(a):Mikimol wylicytowała jedną książkę. Druga niestety nie znalazła nabywcy. :cool3: Wpłaci na twoje konto. A ja spadam nad morze jutro. Ucałowanka dla Morgan. Anka miłego odpoczynku ;) Quote
aniac50 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 AniaB napisał(a):dorotko - to raczej nie zawstydzaj nas..:roll: :oops: bo my to tylko morgan i zdjecia i co ze zdjęciami i co u mordzian itd..:roll: a jedynie ciocia figa33 pomyślała, ze nie tylko psiaki wsparcia potzrebują..:loveu: ich opiekunowie czasem tez..;) Oj to prawda , szczera prawda .....Dzięki Aniu B.!!!!!!Przepraszam Dorotko !!!!ANIA C:oops: Quote
Dorothy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Czarodziejko przepraszam :oops: a ten aniolek taki piekny ze sama bym sobie wylicytowala nad lozko... tu link do bazarku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6220967#post6220967 cioteczki Anie, jestescie kochane. :calus: AniaG milych wakacji!! Quote
Czarodziejka Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No i już jestm zadowolona :) Niezła wywoławcza ;) Quote
figa33 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dorothy się nie odzywa , mam nadzieję,że wszystko dobrze...... Quote
LALUNA Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Moze słomę tym razem ładuje :razz: A kiedy gips Morgana bedzie miała zdjety? Już troche czasu minęło. Quote
Recommended Posts