sahara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja tu się produkuję, przejmuje rolą i wogóle przeżywam, a Ty mi z facetem wyjeżdżasz? Quote
Neris Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ten facet to chyba mój kolega z byłej pracy Rafał...:diabloti: Quote
LALUNA Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='sahara']Ja tu się produkuję, przejmuje rolą i wogóle przeżywam, a Ty mi z facetem wyjeżdżasz? No co, dawno takiego nie widziałam :evil_lol: Zresztą mnie tam głowa nie boli, a jak juz to jedna tabletka Apapu wystarczy, to se chociaż obrazki pooglądam. Nie masz wiecej? A Morgana ogląda, albo skacze przeszkody w Strzegomiu . Quote
figa33 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Morganka konik polski nizinny bardzo mały:evil_lol: Quote
outsi Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 sahara napisał(a): Tylko nie kupujcie w sklepach z herbatą, ceny mają wysokie, a gatunki paskudne. Morgana na wycieczce, więc wypada offować, zatem zapytam: co konkretnie polecasz? Gdzie kupować i co? Ja mam na razie doświadczenie z mate z Herbapolu w torebkach - nie wiem, na ile zawartość jest autentyczna ;) . Quote
sahara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 LALUNA napisał(a): Zresztą mnie tam głowa nie boli, a jak juz to jedna tabletka Apapu wystarczy, to se chociaż obrazki pooglądam. Nie masz wiecej? A Morgana ogląda, albo skacze przeszkody w Strzegomiu . Chcesz obrazków?:mad: Czekaj, jak tylko będę we Wrocławiu to doniosę komu trzeba :diabloti: . Chyba że go gdzieś zakamuflujesz:evil_lol: . Masz niezły orginał, to po co Ci obrazki? ani dotknąć, ani się przytulić :eviltong: A mate to możesz dla zdrowia pić, jakbyś całość przeczytała to może być wiedziała jaka pozyttywna w działaniu :eviltong: ! Quote
sahara Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='outsi']Morgana na wycieczce, więc wypada offować, zatem zapytam: co konkretnie polecasz? Gdzie kupować i co? Ja mam na razie doświadczenie z mate z Herbapolu w torebkach - nie wiem, na ile zawartość jest autentyczna ;) . Mam nadzieję, że wybaczą nam obie te offy ( tzn Morgana i Dorothy) Outsi ja kupuję tu http://www.yerbamarket.com/index.php?osCsid=2ee0f77195bbaa595605f09a310af0d8 Co do odmian to na początek proponuje żebyś zakupiła sobie zestaw próbek. A najlepiej poczytać bo własciciel strony jest poetą yerba mate :lol: . Przydatna jest rurka do picia ( metalowa), żeby fusów nie łykać. Z innymi gadżetami można się wstrzymać. Jakby co to zapraszam na priv :lol: Nie wiecie jak im idzie na WKKU? Nigdzie nie mogłam znaleźc info. Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 figa33 napisał(a):Pojechała chyba na wycieczkę z Dorothy:multi: Morgana podróżniczka :evil_lol: Quote
LALUNA Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 WKKW :eviltong: http://www.stragona.strzegom.pl/ http://www.fotosite.pl/galeria/thumbnails.php?album=11 Masz niezły orginał, to po co Ci obrazki? ani dotknąć, ani się przytulić :eviltong: A myślisz ze co oni robią :razz: tak samo. Wiec sie wczuwam, w końcu równouprawnienie - chcieli to mają :eviltong: Quote
figa33 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='asiuniap']Czy Morgana ma dom? Ma!:loveu: I to najlepszy dom na świecie!!:loveu::loveu: Quote
sahara Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 WKKW :eviltong: Pomyłki rzecz ludzka :p A myślisz ze co oni robią :razz: tak samo. Wiec sie wczuwam, w końcu równouprawnienie - chcieli to mają :eviltong: To podeślę Ci ładniejsze :eviltong: Nigdzie na tych stronach nie widziałam Dorothy :shake: ,a co mnie obchodzą inni?:razz: Quote
Peter Beny Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :cool3: Kochani jaki dom ma Morgana :cool1: :cool1: Bo u Dorotky , jest super :cool3: , ale czy to ostatni :mad: Quote
LALUNA Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Peter Beny napisał(a)::cool3: Kochani jaki dom ma Morgana :cool1: :cool1: Bo u Dorotky , jest super :cool3: , ale czy to ostatni :mad: Tak to jest ostatni ;) Quote
Dorothy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hej, widze ze tu hasacie bez nas po tematach :razz: yerba mate sprobuje. Co mi szkodzi, wypije kazde swinstwo jesli ma pomoc. Mordzian ma dom u mnie i biada kazdemu kto chcialby mi ja odebrac. Oczywiscie byla ze mna w Strzegomniu i w Bogatyni. W Strzegomiu nie ogladala WKKW poniewaz mimo wszystko latalam troche po torze krosu, chcialam zobaczyc zawodnikow na kazdej przeszkodzie z bliska. Ponadto bylo sporo ludzi i musialabym ja nosic a mam spore klopoty z kregoslupem. Poniewaz jednak bylam wyposazona w przyczepe do przewozu koni, Wyscielilam Mordzian w srodku jej kolderke, moje dzinsy i miske z woda, i tam w chlodku (bo w aucie byla sauna) spedzila sobie troche czasu. Co godzina przylatywalam z nia posiedziec, pogadac, wypuscic. Nie miala z tym problemu, dzinsy zalatwily sprawe i kocyk :-) WKKW fajne ale wole Bialy Bór, tam sa prawdziwe przeszkody terenowe. A tu tak na plaskim poukladane... :shake: ale konie super. Po poludniu pojechalismy do Bogatyni, a stamtad na drugi dzien rano z koniem w przyczepie wyjechalismy do domu. Mordzian zachowywala sie przykladnie i u wlascicielki konia, i w hoteliku, i w samochodzie. Potwierdzila w calej rozciaglosci opinie o sobie, ze jest psem grzecznym, nieklopotliwym, cichym, czystym, spokojnym i kochanym. Ale nie zawsze i wszedzie... Dzis po poludniu dotarlysmy do domu. Siedzialam chwile przed domem na krzesle Mordzian pod krzeslem warczala na kazdego psa ktory sie zblizal, a na Klusiora biedaka skoczyla rozwscieczona jak przyszedl na pieszczoty.:-( Staram sie ja oduczac glaszczac inne psy i karcac ja jak do nich skacze ale maly skutek :-( Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Fajną miałyście wyprawę dziewczynki :) Kto by pomyślał że ta bida z budy będzie jeździć po kraju... :) Quote
Dorothy Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 czasem bajka o Kopciuszku sie spelnia ;) a jak Mordzian zdejmie gips, i wyleczymy skore specjalnymi kąpielami, to pojdziemy do fryzjera, i dopiero Wam kapcie spadna jak zobaczycie Fata Morgane po kuracji spa. Mam wielkie plany...:cool3: o ktorych Mordzian nie wie bo nie lubi nozyczek:evil_lol: ale wlosy zarastaja szybko i juz spadaja jej na oczy a wasy ma jak Pilsudski:diabloti: moze to dzieki tym witaminkom.. Ps ciociu Figo33 padam do nozek za ten Bodymax i tamto drugie rozpuszczalne, bo stawia mnie na nogi :calus: Quote
sahara Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie dość, że sunia z budy jeździ po kraju, to jeszcze z własną budą rozmiarów rezydencji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja myślałam, że jedziesz pouganiać się na koniu po tych przeszkodach :oops: I wszędzie szukałam info o sukcesach ;) Bodymax jest świetny, tyle, że ja po nim mam wściekły apetyt :placz: Już wcześniej miałam Cię zapytać jak sobie poradziłaś z kosą? Jakby co to mogę parę lekcji dać, a i wyklepać potrafię :evil_lol: Quote
LALUNA Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 No jakby Dorothy miałą jechać to by musiała na trzy dni ;) Mysmy mieli pokazy, ale tempo ekspersowe, jeszcze nie zdazyliśmy dobrze wejsc a już nas wygonili :evil_lol: Bardzo szybko przebiegał konkurs na parkurze. Ale mało czystych przebiegów. Duzo błędów na przeszkodach. Wygrał Niemiec i faktycznie jego koń pokonał parkur bardzo płynnie, równomiernym dojazdem do przeszkody i płynnym jej pokonaniem. Nie było szarpania sie z koniem, skracania kroku, przytrzymywania. Poprostu wszystko mu pasowało. Quote
anula1959 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Cieszę się , że "końska" wyprawa się udała! Dorotko , czy to co piszesz oznacza , że masz nowego konika? Quote
Recommended Posts