Gusiaczek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Szu, a na mszy już byłeś ? ;) No! Cześć i czołem Brachu :loveu: Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 :loveu::loveu::loveu: [IMG]http://images10.fotosik.pl/3643/31b3ad913e23001c.jpg[/IMG] Quote
inka33 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Gusiaczek']Szu, a na mszy już byłeś ? ;) No! Cześć i czołem Brachu :loveu:[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']:loveu::loveu::loveu: [URL]http://images10.fotosik.pl/3643/31b3ad913e23001c.jpg[/URL] [/QUOTE] Czyżby tu był Szu w kościelnej ławie...? :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Niooooooooooo, i czekał na pokutę :evil_lol: Quote
inka33 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Gusiaczek']Niooooooooooo, i czekał na pokutę :evil_lol:[/QUOTE] Eeee, nie wygląda jak bymiał coś na sumieniu - raczej jakby miał coś w planach... :diabloti: Quote
Gusiaczek Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='inka33']Eeee, nie wygląda jak bymiał coś na sumieniu - raczej jakby miał coś w planach... :diabloti:[/QUOTE] kibicuję jego planom .... Quote
mestudio Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Wpłynęło oczywiście 292zł od Giusiaczka z bazarku. Bardzo dziękujemy. Mamy fundusze na 2 miesiące + 20 zł:-). Szu zbieraj się do domu, masz tylko wrzesień i październik i koniec tego dobrego...Ja cię chłopie wyprawię, nawet Sańka niedługo się wyprawi więc ty też w końcu kiedyś :-). Quote
Nutusia Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 O, i tu się rypła Sańkowa niespodzianka. Opłaciło się zrobić obchód po dogo ;) Bardzo się cieszę za Sańkę i mocno trzymam za to, by Szu podążył jej śladem :) Quote
Mattilu Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ja tez chce zeby Szu poszedl do domu, chociaz nie wiem kto to Sanka:) Quote
mestudio Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Mattilu']Ja tez chce zeby Szu poszedl do domu, chociaz nie wiem kto to Sanka:)[/QUOTE] Jedna z zasiedziałych tymczasowiczek. Piękna,duża sunia o wspaniałym charakterze. Najlepsza, ale muszę te swoje uczucia ominąć i działać rozumnie. Quote
Mattilu Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 milcz zatem serce Mestudio! Powodzenia dla sunieczki! :) Quote
Majkowska Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='inka33']Czyżby tu był Szu w kościelnej ławie...? :evil_lol:[/QUOTE] i modli się... o dom... Szu, modlę się z tobą o to . Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Mestudio dobrze prawi - do domu sio! ....eeeeeeeeeeeeee SZU do domu, SZU! ;) Quote
Mattilu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Szu, ciotki chca zebys skonczyl sie wczasowac :) Quote
Gusiaczek Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Pewnie, że chcą - z zazdrości - ja ledwie tydzień urlopu miałam ... ;) :) Quote
Gusiaczek Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) [quote name='Ellig']Witaj Szu!:)[/QUOTE] Ellig, Ty nazwałaś Przytulaka Wielkim Szu ... tak? Szu Kochany, od nadmiernego wczasowania ponoć nie boli ;) Edited September 24, 2013 by Gusiaczek koszmarne literówki Quote
Nutusia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Pytanka mam takie: - dokąd sięga Szu osobie o jakim wzroście (kobiecie)? - w jakim teraz może być wieku? - jak sobie radzi na smyczy? - czy jest szansa na zachowywanie czystości w domu? - czy dogadałby się z niedużą, dość dominującą sunią? I proszę na razie nie wyciągać zbyt daleko idących wniosków ;) Quote
Gusiaczek Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Nutusia']Pytanka mam takie: - dokąd sięga Szu osobie o jakim wzroście (kobiecie)? - w jakim teraz może być wieku? - jak sobie radzi na smyczy? - czy jest szansa na zachowywanie czystości w domu? - czy dogadałby się z niedużą, dość dominującą sunią? I proszę na razie nie wyciągać zbyt daleko idących wniosków ;)[/QUOTE] Nie wyciągam ;) - myślę, że wyczerpujących odpowiedzi jednak udzieliłby Jamor. Co mi wiadomo: Szu jest młodym przytulakiem, psem nakolankowym, kocha dzieci (!), bardzo proludzki, dogaduje się z innym psiakami :) natomiast zupełnie nie nadaje się na spełnienie oczekiwań ew. państwa na "groźnego psa stróża" - no, chyba że "zalizałby złodzieja na śmierć" jak pisał Jamor :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 W tym konkretnym przypadku on ma być łagodny i tylko wyglądać, że jest zupełnie inaczej. Innymi słowy, wielkość ma budzić respekt, nie zęby na wierzchu. Mieszkanie w bloku (więc chodzenie na smyczy obowiązkowe, plus przydałoby się zachowanie czystości...), dwoje dzieci, suczka. Dużo spacerów. Quote
Gusiaczek Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Nutusia']W tym konkretnym przypadku on ma być łagodny i tylko wyglądać, że jest zupełnie inaczej. Innymi słowy, wielkość ma budzić respekt, nie zęby na wierzchu. Mieszkanie w bloku (więc chodzenie na smyczy obowiązkowe, plus przydałoby się zachowanie czystości...), dwoje dzieci, suczka. Dużo spacerów.[/QUOTE] Myślę, że wstępnie spełnia oczekiwania .... poczekamy na odzew Mestudio, Szu jest pod Jej kuratelą, więc nie chcę wyrywać się z tel. do Jamora Quote
inka33 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Gusiaczek']Myślę, że wstępnie spełnia oczekiwania .... poczekamy na odzew Mestudio, Szu jest pod Jej kuratelą, więc nie chcę wyrywać się z tel. do Jamora[/QUOTE] A wyrwij się - co Ci szkodzi...? :hmmmm: :kciuki: bez daleko idących wniosków... Quote
Recommended Posts