Mattilu Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Mattilu napisał(a):Szu, dolecial przelew do Ciebie? Halo, halo? Quote
inka33 Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Gusiaczek napisał(a):Witaj Szulimowski, ponoć złota polska jesień przybyć ma zamiar .... wiesz coś o tym ? ;) Szu w wersji jesiennej cudnie by na fotach wygladał... :p Quote
Gusiaczek Posted October 23, 2013 Posted October 23, 2013 Szu, zmiotło mnie przeziębienie. Dzisiaj nadrabiam zaległości, ale nie da rady .... Tyle tego ...... matko! niech książki może zaczną pisać? ;) Przytulaski, Okruszku :loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 W ogłoszeniach jestem zero i dlatego pytam: czy Szu jest ogłaszany? jeśli tak, to gdzie? Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Mattilu napisał(a):Szu, dolecial przelew do Ciebie? mestudio ..... Quote
Buńka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Cześć Szu:) Jak tam? mam nadzieję że wykorzystałeś dzisiaj każdy promyk słońca;) Wspaniały dzionek na spacerki:) Quote
mestudio Posted October 30, 2013 Author Posted October 30, 2013 Miałam kiepski tydzień, włącznie do wczoraj, ciągle jakieś psie sensacje, rozwożenie, łapanie, nagłe wyjazdy zupełnie nieplanowane. No i za dużo psów przez brak transportu i zerowy odzew na wątku przytuliskowym. Od dziś strajkuję, jeszcze trochę i wyłączę telefon. A - jeszcze przenoszę wszystko ze starego laptopa na nowy, złapałam chyba jakiegoś wirusa bo dysk zapasowy mi nie działa i TZ mnie zabije jak tego nie naprawię. Dla Szu dotarły wpłaty, jak zawsze Gusiaczkowa przyjaciółka i Mattilu zasiliły konto psiaka za co pięknie dziękuję. Postaram się dziś wszystko uzupełnić. Szu ma cały czas tablicę i kilka starszych ogłoszeń, które jak się kończą to odnawiam. Wykupiłam w tygodniu kilka pakiecików i chcę na weekend zrobić mu i kilku tymczasowiczom zupełnie nowe ogłoszenia. W tygodniu nie ma to sensu bo ludzie maja inne sprawy. Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Witaj Okruszku :) zapowiada się piękny dzień, nie zmitręż go ;) ps. kasa na listopad już poszła Quote
mestudio Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Kochani, uzupełniłam post rozliczeniowy (proszę skontrolować). Pieknie dziękuję za wpłaty niezawodnym i wiernym wielbicielkom pana Szu Wielkiego:-). 150 zł Pani Małgorzata Sz. + 100 zł na inne pieski :loveu: 81,66 - Mattilu :loveu: 70 zł - Pani Jagoda, Gusiaczek, skarbonka:loveu: Bardzo, bardzo pięknie dziękuję. Za hotel za październik wyjdzie 465 - w skarbonce zostanie nam 432,89. Quote
Majkowska Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 CZeść Szuinku, mam nadzieję że nie obraziłeś się że tak rzadko ostatnio u Ciebie bywam... Głaski psinko najserdeczniejsze, myśle o tobie cały czas. Quote
mestudio Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Majkowska napisał(a):CZeść Szuinku, mam nadzieję że nie obraziłeś się że tak rzadko ostatnio u Ciebie bywam... Głaski psinko najserdeczniejsze, myśle o tobie cały czas. Przemyślimy sprawę :-), zapraszamy częściej. Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Witaj Szu Kochany :) za kilka dni, mam nadzieję, uzupełnimy twoją skarpetę Jest mi smutno, że nikt jeszcze cię nie wypatrzył, ale z wami psami, jak z ludźmi .... dobry musi swoje odczekać w kolejce życia :shake: i tak, Łobuziaku, miałeś szczęście ... żyjesz ! dzięki mestudio Dobrego dnia:) Quote
mestudio Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Lepiej poczekać dłużej niż oddać byle gdzie i byle jak. Lady u Jamora siedziała ze 2 lata i lilith27 nieźle się nagimnastykowała żeby ją utrzymać, a znalazła rewelacyjny dom - została stróżem stawów rybnych i ma zajęcie godne Lady :-). Dokupiłam pakieciki i dziś wstawię nowe ogłoszenia Szu, niech lecą w świat. Koszt dla Szu 6 zł. Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Oczywiście! przypomniał mi się fragment piosenki, która jak ulał pasuje i do psich spraw: "nie lubię byle jak z byle kim byle gdzie i łapu-capu łapu-capu nudzi mnie" :) tak, pamiętam adopcję Lady (zaglądam na forum, a co?:)) Quote
Mattilu Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 A ja moge dolozyc wloskie porzekadlo: meglio soli che mal accompagnati, czyli ze samotnosc jest lepsza od zlego towarzystwa, a Szu przeciez nie jest sam - ma nas! Jakos to bedzie. Quote
mestudio Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Bardzo dobre i sensowne porzekadło, zgadzam się w 100%. Quote
Gusiaczek Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Szu,podzielisz się kojcem? nigdy nie byłam w SPA :) Quote
Recommended Posts