Gusiaczek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 inka33 napisał(a):Gusiaczku, ja nuie miałam nic złego na myśli... :( Wiem, że Szu ma mniejsze szanse przez swą wielkość... Zapadło mi najmocniej w pamięć jego zdjęcie zza krat, to o którego poszukanie w większym rozmiarze do plakatu poprosiłam Ellig. To widać, zwłaszcza na tamtej fotce, że chłopak jest do zacałowania, tylko nie każdy umie to dostrzec... Kibicuję mu z calego serca, choć wielką fanką wielkopsów wcale nie jestem... :kciuki: Szu ma w sobie to Coś, ot co! :loveu: Inka, przecież wiem, że nie miałaś nic złego na myśli - no co Ty?!? Zdaję sobie sprawę, że Szu musi nieco dłużej poczekać na Domek ... Masz rację - Szu ma to Coś :) Majkowska napisał(a):Cześć Szu :) Ten kto uważa że Szuinek jest za wielki myli się i to bardzo. Szu ma rozmiar doskonały, dużo psa do kochania ;) Fakt, jest co pokochać :) i znajdzie się amator na Przekochane 40 kg! ;) Quote
Majkowska Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 40 kg to nie jest dużo. W sam raz;) Ja tam mam znacznie więcej kilogramów i wszyscy bardzo mnie kochają :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Majkowska napisał(a):40 kg to nie jest dużo. W sam raz;) Ja tam mam znacznie więcej kilogramów i wszyscy bardzo mnie kochają :evil_lol: Hihihihihihihii, no właśnie ;) Quote
Gusiaczek Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Witaj Szu :) zmobilizowałam się mocno i bazarek już ruszył - m.in. dla Ciebie;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Majkowska napisał(a):40 kg to nie jest dużo. W sam raz;) Ja tam mam znacznie więcej kilogramów i wszyscy bardzo mnie kochają :evil_lol: Ale "paszczę" masz zapewne mniejszą niż Szu...! :diabloti: Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Gusiaczek napisał(a):Witaj Szu :) zmobilizowałam się mocno i bazarek już ruszył - m.in. dla Ciebie;) Zapraszamy na bazarek! http://www.dogomania.pl/forum/threads/246371-Czytaj-dla-Psa-bazarek-do-05-09-do-godz-20-00 Quote
Ellig Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Majkowska napisał(a):40 kg to nie jest dużo. W sam raz;) Ja tam mam znacznie więcej kilogramów i wszyscy bardzo mnie kochają :evil_lol: M:cool3:oze masz mniej siersci ;) Quote
Majkowska Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 inka33 napisał(a):Ale "paszczę" masz zapewne mniejszą niż Szu...! :diabloti: Trzebaby był się mojego tżta spytać, bo tą paszczę to najczęściej na niego otwieram :evil_lol: Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Majkowska napisał(a):Trzebaby był się mojego tżta spytać, bo tą paszczę to najczęściej na niego otwieram :evil_lol: Ja mówię o wilkości paszczy, a nie jej głośności! :evil_lol: Quote
Buńka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Cześć Szu:) Co te cioteczki gadają, przecież czym więcej ciałka tym lepiej:loveu: Quote
Gusiaczek Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Witaj Szu :loveu: pogoda kiepawa, ale idzie wytrzymać ;) Quote
mestudio Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 Pogoda jest dobra bo w końcu pada o ile to można nazwać deszczem,szkoda tylko, że tak bardzo się ochłodziło. Zmieniłam w ogłoszeniu zdjęcia Szu - wstawiłam jako pierwsze zdjęcie z Panią Jamorową i nagle w ciągu 2 dni Szu ma ponad 100 wejść. Ale nic z tego nie wynika chwilowo. Szu dostał prezent od Mattilu 85,75 zł -pięknie dziękujemy Moniko:loveu: Quote
Gusiaczek Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 mestudio napisał(a):Pogoda jest dobra bo w końcu pada o ile to można nazwać deszczem,szkoda tylko, że tak bardzo się ochłodziło. Zmieniłam w ogłoszeniu zdjęcia Szu - wstawiłam jako pierwsze zdjęcie z Panią Jamorową i nagle w ciągu 2 dni Szu ma ponad 100 wejść. Ale nic z tego nie wynika chwilowo. Szu dostał prezent od Mattilu 85,75 zł -pięknie dziękujemy Moniko:loveu: Ewuś, chwilowo, na pewno chwilowo Mattilu, pięknie dziękujemy :) Quote
Nutusia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Byle tylko do Jamora o... panią Jamorową nie dzwonili z tych 100 wejść ;) :) Szuszoto - pozdrawiam! Quote
Gusiaczek Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Szu Kochany zawsze uśmiechnięty, witaj sobotnio :) Quote
inka33 Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ej, Pani Jamorowej nie wyadoptowujcie - jeszcze się przyda tam, gdzie jest! :p Quote
Mattilu Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Nutusia napisał(a):Byle tylko do Jamora o... panią Jamorową nie dzwonili z tych 100 wejść ;) :) Szuszoto - pozdrawiam! Tez tak pomyslalam;) Szu, ciesze sie, ze choc troche moge Ci pomoc:) Quote
Majkowska Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Cześć Szu :) Dziś dopiero wieczornie, bo coś czas za szybko płynie, a roboty za dużo. Quote
Recommended Posts