Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Mattilu napisał(a):Ale juz wiemy, ze maluszek zostal zaadoptowany:) W odroznieniu od Szu, ktory nadal czeka na swoj dom:shake: Tak, kolejne Nieszczęście znalazło dom :) Cóż, a Szu czeka .... Quote
Majkowska Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ten maluszek ze zdjęć już ma dom? Takim to dobrze. Kurcze, chyba musimy zrobić jakąś zrzutkę kasy żeby Szu zminiaturyzować. Wtedy będą się o niego zabijać tłumy. Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Majkowska napisał(a):ten maluszek ze zdjęć już ma dom? Takim to dobrze. Kurcze, chyba musimy zrobić jakąś zrzutkę kasy żeby Szu zminiaturyzować. Wtedy będą się o niego zabijać tłumy. Majeczko, myślę, że miniaturyzacja sensu nie ma (zmilitaryzuj Waldemara ;)), ale zrzutka jak najbardziej, chociażby na dokładkę do holowania, czy durną, kolejną obróżkę Quote
Majkowska Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Waldemarowi już nic nie pomoże... :evil_lol: Jaką dokładkę do holowania? Czytam czytam i nie mogę zrozumieć. Coś otępiałam ;) Rozjaśnij mój ciemny umysł. Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='Majkowska']Waldemarowi już nic nie pomoże... :evil_lol: Jaką dokładkę do holowania? Czytam czytam i nie mogę zrozumieć. Coś otępiałam ;) Rozjaśnij mój ciemny umysł. Niestety mam coraz większe kłopoty ze wzrokiem i "holowanie" miało być "hotelowaniem" Literówki, wszelakie pomyłki są moją domeną :shake: Poza tym tak się złożyło, że owa pomyłka wcale nie taka goopia - trzeba Szu wyholować do DS ;) A Waldek jest cudny i już! Szczęściarz :) Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Mestudio, we wrzesniu z bazarku dla Szu będzie grosik + wpłata stała ode mnie i Jagody. W pracowej skarbonce jest 30.00 zł. We wrześniu, wyjątkowo, skarbonkowe pieniądze chciałabym przekazać dla innego Ogonka .... Szu, przepraszam, ale tyle Potrzebowskich jest :-( Quote
Majkowska Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Cześć Szu :) Gusiaczku, ja też mam ten sam problem, chcę coś napisać po czym piszę zupełnie co innego i wypadają mi z głowy najprostsze słowa ;) Ale holowanie do nowego domu faktycznie jest niegłupie ;) To Szu, holuj się ! Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Kto weźmie Szuszalskiego na hol? ;) Obróżka potrzebna jaka? Quote
Majkowska Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Nutusia napisał(a): Obróżka potrzebna jaka? Może różowa? Albo żółta odblaskowa. Żeby widoczny lepiej był - może wtedy go ktoś wypatrzy... Quote
Nutusia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Takich nie mam. Ale jakaś bardziej "psio zwyczajna" to by się pewnie znalazła ;) Quote
mestudio Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 (edited) Dla Szu dotarły pieniążki od dwóch przekochanych kobietek Mattilu 85,75 i Ellig 100 zł z bazarku. Gusiaczku, wiem ile jest psów w potrzebie. Sama zastanawiam się jak ogarnąć te, które wzięłam pod swoje skrzydła, a jeszcze taką bidę sunię z panią Dorotą wzięłyśmy pod finansową opiekę. Już jest w hoteliku pod Kielcami. Pięknie dziękuję za wszystkie wpłaty,Szu jest zabezpieczony na jakieś 2 miesiące, zaraz idę sprawdzić na pierwszą. Edited September 1, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Ech, wpłatę Mattilu już wcześniej wpisałam, ot zakręcona baba. Quote
Gusiaczek Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Dziękuję, że mnie rozumiesz. Nadal moja potrzeba ma się nijak do możliwości :( W takim razie po powrocie robimy przelew dla Szu - kasa czeka, my wyjeżdżamy ;) Serdeczności :) Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Szu, zaraz się szykujemy ... waliza spakowana ;) Śniadanko, kanapeczki i w drogę Quote
Ellig Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Gusiaczek napisał(a):Szu, zaraz się szykujemy ... waliza spakowana ;) Śniadanko, kanapeczki i w drogę Powodzenia, szerokiej drogi!:) Quote
Mattilu Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Tyle dzieci idzie zaraz do szkoly, a Ty zadnego nie odprowadzasz... Quote
Ellig Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 (edited) Witaj Szu!:) Edited September 2, 2013 by Ellig Quote
TZmestudio Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 A czy Szu ma jakieś zdjęcie z zamkniętą buzią? Czy też wszystko łapie pełną gębą, życie szczególnie.... ?? TZmestudio Quote
Nutusia Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ale dzięki temu uśmiech nie schodzi mu z "twarzy" ;) Quote
Recommended Posts