Gusiaczek Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Mattilu napisał(a):Tez tak pomyslalam;) Szu, ciesze sie, ze choc troche moge Ci pomoc:) To nie jest "trochę". Quote
Mattilu Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Gusiaczek napisał(a):To nie jest "trochę". Gusiaku kochany, to jest troche. W porownaniu do tego, co bym chciala. I Ty to akurat dobrze rozumiesz. Quote
Gusiaczek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Mattilu napisał(a):Gusiaku kochany, to jest troche. W porownaniu do tego, co bym chciala. I Ty to akurat dobrze rozumiesz. Bardzo rozumiem, bo mamy tak samo ... Witaj Szu poniedziałkowo :) Quote
Ellig Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Szu z mojego bazarku otrzymuje 100,00 zł, poprosze o przesłanie do Ewa Marta numeru konta do wplaty i jak wplata dotrze o potwierdzenie jej na watku bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245743-Bądź-oryginalna-Rozliczamy-bazarek! Quote
Gusiaczek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ellig napisał(a):Szu z mojego bazarku otrzymuje 100,00 zł, poprosze o przesłanie do Ewa Marta numeru konta do wplaty i jak wplata dotrze o potwierdzenie jej na watku bazarku. http://www.dogomania.pl/forum/threads/245743-Bądź-oryginalna-Rozliczamy-bazarek! Szu serdecznie dziękuje:) Quote
Gusiaczek Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Mattilu napisał(a):Ciekawe co tam u Szu:) Na razie bez zmian :shake: jemu dobrze w Spa u Jamora, a my wyglądamy domku .... Quote
Majkowska Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 i my się witamy :) Co tam u Szu? Zimno się robi, przynajmniej u mnie...brrr... Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Eliig, wydaje mi się ... to nie jest Szu Quote
Ellig Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Gusiaczek napisał(a):Eliig, wydaje mi się ... to nie jest Szu Szu, szu:) Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ellig napisał(a):Szu, szu:) O matulu! jakiś odmieniony - zupełnie mi nie pasi na tym zdjęciu spojrzenie i uśmiech ... Quote
Majkowska Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Faktycznie wygląda jakby mu znienacka lat przybyło. Ale mi się wydaje że to tylko słońce tak padło i tak wyszedł :) A uśmiech to on ma, widać że ta woda go strasznie cieszy ;) Quote
Gusiaczek Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Szu, pozwolisz, prawda ? [FONT=Verdana]Wiadomość od Filipa: "[/FONT][FONT=lucida grande]Kochani, Mój syn, znalazł w lesie w okolicach Łochowa, powieszonego w reklamówce na drzewie psiaczka. Przyniósł go do nas na działkę, no bo cóż miał zrobić? Nie możemy go zatrzymać - mamy dwa koty w tym jednego bardzo agresywnego, jesteśmy na działce, nawet tam na niego poluje, więc w małym mieszkaniu w Warszawie nie damy rady. Jest u nas od 12 dni, nazwaliśmy go "Pan Pchełka" i reaguje na to imię[/FONT][FONT=lucida grande]. Ma okolo trzech miesięcy, jest malutki i będzie malutki. Nie jest najpiekniejszy, ale ufny, słodki, przyjazny, obcięto mu ogonek..... - garnie się do kotów, ale kończy się to dla niego kiepsko ..... Kocha ludzi, a oni taką krzywdę mu wyrządzili. Proszę - niech ktoś o dobrym sercu przygarnie Pana Pchełkę .... . Taki mały a już spotkała go taka trauma. Podaję maila, w pliku zdjęcia.[email protected]" [/FONT] Quote
Majkowska Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 o ranysiu, ale cudny:loveu: biedne maleństwo, aż dziw że psy jeszcze ufają ludziom... Quote
Mattilu Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Ale juz wiemy, ze maluszek zostal zaadoptowany:) W odroznieniu od Szu, ktory nadal czeka na swoj dom:shake: Quote
Recommended Posts