Gusiaczek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Otóż to! Szulimowski - cioteczka dobrze prawi. W Bieszczady zawsze możesz przyjechać z wizytą :) Quote
inka33 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Gusiaczek']Otóż to! Szulimowski - cioteczka dobrze prawi. W Bieszczady zawsze możesz przyjechać z wizytą :)[/QUOTE] Jak Ovo pozwoli! ;) Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Hej Szu! Domej jakis na pewno ciebie juz wypatruje :) Quote
Gusiaczek Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Szu! ja tez już mam portretowe zdjęcie :multi: Quote
Ellig Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='Gusiaczek']Szu! ja tez już mam portretowe zdjęcie :multi: Piekne zdjecie Ovolinko:) Zapraszamy do Lusi:smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247616 Quote
mestudio Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 Dotarła faktura - 450 zł. Przelewam . Gdzie ten domek się zapodział, Szu nie bądź taki i wyprowadź się w końcu od jamora:-). Jutro wpiszę wpłaty bo coś mi tam mignęło na koncie:loveu: Quote
mestudio Posted October 4, 2013 Author Posted October 4, 2013 Dopisałam do rozliczenia 95 zł 10- uzupełnienie bazarku Gusiaczka 85 zł -P.Jagoda, Gusiaczek, skarbonka Pięknie proszę podziękować Pani Jagodzie, Gusiaczku dla Ciebie :loveu: i Twoich wspaniałych Przyjaciół:loveu::loveu::loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='mestudio']Dopisałam do rozliczenia 95 zł 10- uzupełnienie bazarku Gusiaczka 85 zł -P.Jagoda, Gusiaczek, skarbonka Pięknie proszę podziękować Pani Jagodzie, Gusiaczku dla Ciebie :loveu: i Twoich wspaniałych Przyjaciół:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Z radością przekażę:) najważniejsze, że jest co dopisywać [quote name='Mattilu']Gusiaku! Szacun![/QUOTE] Chyba SZUcun ;) Quote
Ellig Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Mattilu']Gusiaku! Szacun![/QUOTE] Tak, szacun i podziekowania:) Szu , jak spędzisz ten sloneczny weekend?;) Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='Ellig']Tak, szacun i podziekowania:) Szu , jak spędzisz ten sloneczny weekend?;)[/QUOTE] Dziewczyny, nie zawstydzajcie mnie. Tak naprawdę? - postępuję z pobudek czysto egoistycznych. Tak, tak. Radość i satysfakcja, że mogę chociaż troszkę wspomóc, że bywają tego wymierne efekty jest ogromna. Zatem? sprawiam przede wszystkim frajdę sobie ;) Quote
inka33 Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Podobno altriuzm jest odmianą egoizmu. ;) Ważne, że pozytywne efekty tego są. :) Quote
Buńka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Wpadłam na moment na dogo to i do Szu muszę zaglądnąć! Cześć Szuszonku:loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Wpadłam na moment na dogo to i do Szu muszę zaglądnąć! Cześć Szuszonku:loveu:[/QUOTE] Cudownie, że nie zapominasz o Szu :) Dziękuję Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Szu, po prostu poczekam na twój domek ... trzymasz mnie na smyczy póki co Quote
mestudio Posted October 5, 2013 Author Posted October 5, 2013 [quote name='(:Buńka:)']Wpadłam na moment na dogo to i do Szu muszę zaglądnąć! Cześć Szuszonku:loveu:[/QUOTE] A ja myślałam, że się na nas obraziłaś, czy jakoś tak :-). Quote
Gusiaczek Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 [quote name='mestudio']A ja myślałam, że się na nas obraziłaś, czy jakoś tak :-).[/QUOTE] eeeeee, chyba jakoś tak;) klawo że u Szu jesteśmy i ... gitara! Szu, nie odpuszczę póki doma nie pójdziesz! no! :loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Cześć Maluszku :) ------------------------------------------------------------------------------------------ http://www.dogomania.pl/forum/threads/247701-Stary-niepotrzebny-śmieć Edited October 7, 2013 by Gusiaczek dopisek Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 cześć Szulimowski:) właśnie sklejam bazarek m.in. dla ciebie;) i coś mi się widzi, że czas z kultury się ewakuować na rzecz kupczenia dobrego dnia Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']Szu, po prostu poczekam na twój domek ... trzymasz mnie na smyczy póki co[/QUOTE] Dotarło do mnie, że ten wpis "nie wiadomo o co choooo?" ano, pędzę z wyjaśnieniem, że smyczą jest moja miłość do Szu i tyle w tym temacie. Quote
Recommended Posts