mestudio Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Strząsnęło mną dzisiaj masakrycznie. Jestem wściekła do granic mojej złości. Pewna osoba zakłada psom kozienickim wyrywkowo bez żadnych zapytań co i jak z danym psem wątki. Potem wątki opuszcza i pojawia się wedle własnego uznania z durnymi podpisami w profilu. Dziś sprawdziłam jeden z wątków gdyż nagle się objawiła po kilku tygodniach, na wątku uzbierane zostało 372 zł według istniejących wpisów, a psy z niego wszystkie zostały adoptowane zanim zdążyły pojechać do Dt z tego wątku czyli od kilku tygodni kwota ta leżała u tej osoby na koncie. Dziś ta osoba oznajmiła, że skoro pieski znalazły domki zanim dojechały to czy ona te pieniądze może przeznaczyć na swojego tymczasa. Proszę, napiszcie mi, że nie mam racji złoszcząc się i jak założę jakiś wątek psu z Kozienic,uzbieram kasę to potem mogę ją sobie wziąć na inne psy u mnie, zamiast przekazać je dalej na kolejnego psa w potrzebie z przytuliska. Niech ktoś tak napisze bo cholery dostanę. Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Okeeeeeeeeeej, nie masz racji, spokojnie, weź głęboki oddech i przykład z pani. I co? lepiej Ci? ... watpię Ewuś, nie dostawaj cholery, bo i mnie cholera weźmie. Rób swoje. Tacy ludzie, jak owa pani, to gorzej jak barszcz Sosnowskiego Quote
Mattilu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Gusiaczek']Okeeeeeeeeeej, nie masz racji, spokojnie, weź głęboki oddech i przykład z pani. I co? lepiej Ci? ... watpię Ewuś, nie dostawaj cholery, bo i mnie cholera weźmie. Rób swoje. Tacy ludzie, jak owa pani, to gorzej jak barszcz Sosnowskiego[/QUOTE] popieram w calej rozciaglosci. Quote
Ellig Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='mestudio']Strząsnęło mną dzisiaj masakrycznie. Jestem wściekła do granic mojej złości. Pewna osoba zakłada psom kozienickim wyrywkowo bez żadnych zapytań co i jak z danym psem wątki. Potem wątki opuszcza i pojawia się wedle własnego uznania z durnymi podpisami w profilu. Dziś sprawdziłam jeden z wątków gdyż nagle się objawiła po kilku tygodniach, na wątku uzbierane zostało 372 zł według istniejących wpisów, a psy z niego wszystkie zostały adoptowane zanim zdążyły pojechać do Dt z tego wątku czyli od kilku tygodni kwota ta leżała u tej osoby na koncie. Dziś ta osoba oznajmiła, że skoro pieski znalazły domki zanim dojechały to czy ona te pieniądze może przeznaczyć na swojego tymczasa. Proszę, napiszcie mi, że nie mam racji złoszcząc się i jak założę jakiś wątek psu z Kozienic,uzbieram kasę to potem mogę ją sobie wziąć na inne psy u mnie, zamiast przekazać je dalej na kolejnego psa w potrzebie z przytuliska. Niech ktoś tak napisze bo cholery dostanę.[/QUOTE] Moim zdaniem uczciwie byloby przekazac te pieniadze na inne psiaki z Kozienic, ktore potrzebuja pomocy. Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 I znów pustki u Szu .... Widzisz, przyjacielu, my ludziska tak mamy: zrywamy się "HURA" i ... zapominamy (jesteśmy chyba jedynym krajem, przez który przetoczyło się tyle powstań właśnie za sprawą upodobania do machania szabelką;) ) Dobrej niedzieli Przytulaku Kochany :) Quote
Mattilu Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Gusiak, nie krzycz na nas :( My jestesmy, pamietamy i zyczymy Szu jak najlepiej, tylko nie zawsze czlowiek dotrze do kompa, nie zawsze komp dziala, itp, itd. Quote
Gusiaczek Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 [quote name='Mattilu']Gusiak, nie krzycz na nas :( My jestesmy, pamietamy i zyczymy Szu jak najlepiej, tylko nie zawsze czlowiek dotrze do kompa, nie zawsze komp dziala, itp, itd.[/QUOTE] Kochana, jestem bardzo daleka od krzykania na kogokolwiek. Nawet przez myśl mi nie śmignęło mieć jakiekolwiek pretensje. Po prostu wiem, jak jest i wcale mnie to nie burzy. Stwierdzam fakt. Sama w wielu miejscach bywam, a nie jestem :oops: - życie :shake: Wyżej "de nie podskoczysz" i to prawda najprawdziwsza Wiem, że pamiętacie o Szu, życzycie mu dobrze, za co jestem ogromnie wdzięczna. Quote
Majkowska Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 To ja pokrzyczę : Haloooo haloooooo domku Szuuu gdzie jesteś?!!! Quote
inka33 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Domku Szu, macham na ciebie szabelką - za to, że nie chcesz się postarać znaleźć Szu! :mad: (z barku szabelki - bejzbol) Quote
Gusiaczek Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 DzieńDobry Szu :) bazarek się kręci cudownie :multi: Quote
Gusiaczek Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Szulimowski .... tyle Ogonów od Jamora poszło do DS ... jasne! tobie w SPA jest wygodnie i dobrze. A ja prawię, że w d ... byłeś i g .... wiesz Kochający Dom to jest to! SPAdaj do domeczku i kochających Ludziów! Domu przybywaj ! Miłych snów Przytulaku :) Quote
Mattilu Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Glupi domek, glupi, bo ja bym jednego Wielkiego Szu wolala niz dziesiec rasowcow! Kto zgadnie z czego to przerobione?:loveu: Quote
Majkowska Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Dzieńdoby Szu. Tyle czasu mnie u Ciebie nie było... Nie przegonisz mnie za tę niewierność? Quote
Gusiaczek Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Majkowska napisał(a):Dzieńdoby Szu. Tyle czasu mnie u Ciebie nie było... Nie przegonisz mnie za tę niewierność? najważniejsze, że jesteś :) Dzień Dobry Szu :loveu: Quote
Gusiaczek Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (:Buńka:) napisał(a):I ja też już jestem na posterunku:) Witaj Córko Marnotrawna ;) Szu bardzo potrzebuje Waszej obecności, DzieńDobry :) Quote
Gusiaczek Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Witaj Szulimowski, ponoć złota polska jesień przybyć ma zamiar .... wiesz coś o tym ? ;) Quote
Recommended Posts