gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='malawaszka']ja ja chcę fotki - wstawię [email protected] zaraz Ci wyślę grupowe zdjęcia:-D Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Na "spacerze"- zaniosłam ją na ogródek- stała tylko i nie chciała nigdzie iść. To ją przyniosłam spowrotem- do mieszkania to juz sama weszła:-). Jak psiaki bawią się zabawkami (piszczałkami) to leci zaciekawiona. Ogólnie już za nimi drepta:-) i nawet przydreptała jak ją zawołałam:-) Quote
Anula Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 No proszę już prawie domowy piesek a nie włóczykij:lol:. Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nooo, i to dopiero pierwsze 6 godzin :-). Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 cudna jest absolutnie :loveu: a kuku proszz nawet dinozaura mają :D nie taki pańcio straszny :cool3: Quote
marako Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Przeprzepiękna! No po prostu cudo. Jeden z piękniejszych psiaków, jaki chodzi po tej ziemi, jestem pod wrażeniem. A jaka będzie jak będzie zadbana, to dopiero zobaczymy! Ona sama chyba szybko zrozumie, że jednak dom, to dom i zasmakuje w byciu czyjąś pupilką, po prostu modelka z niej. A kuku super!!! A Twoje psiury zainteresowane, ale chyba trochę zdezorientowane. Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Kochana jest, poprostu już przepadłam z kretesem:-D. Miśka(duża) to zazdrosna, Maks też, ale mniej- przyzwyczaja się - Maks to pamiętam na początku jak Miśkę przyprowadziłam to był strasznie zazdrosny-warczał na nią, a teraz to żyć bez siebie nie mogą:-) Z Muszką też tak będzie-trochę tylko im czasu potrzeba. Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='gabriela.boczarska']Kochana jest, poprostu już przepadłam z kretesem:-D. Miśka(duża) to zazdrosna, Maks też, ale mniej- przyzwyczaja się - Maks to pamiętam na początku jak Miśkę przyprowadziłam to był strasznie zazdrosny-warczał na nią, a teraz to żyć bez siebie nie mogą:-) Z Muszką też tak będzie-trochę tylko im czasu potrzeba.[/QUOTE] LUBIĘ TO :lol: Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Strzyżenie to chyba jej szybciej zafunduję, bo nie przyzwyczajona do ciepła i gorąco jej- a i tak już okna pootwierałam:-) Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Chyba spodobał się jej mój chłop- bo ciągle za nim drepta :-D Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='gabriela.boczarska']Chyba spodobał się jej mój chłop- bo ciągle za nim drepta :-D[/QUOTE] sprytne te psiaki są, nie ma co :lol: wie, że Ciebie już zdobyła :D Quote
marako Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='gabriela.boczarska']Chyba spodobał się jej mój chłop- bo ciągle za nim drepta :-D[/QUOTE] Wie, co robi. Zgodził się, a nie musiał. Trzeba go obłaskawić, żeby pokochał, bo jeszcze się rozmyśli. Quote
Poker Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cudna jest. Kochajcie ją :loveu:,ale bez kretesu, bo stracimy DT.:eviltong: Jakoś nie wyobrażam sobie jej ostrzyżonej. Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 oj tam- 3 czy 4 psiaki-co to za różnica :-) Quote
marako Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Poker']Cudna jest. Kochajcie ją :loveu:,ale bez kretesu, bo stracimy DT.:eviltong: Jakoś nie wyobrażam sobie jej ostrzyżonej.[/QUOTE] Mi też podoba się kudłata. Ale jak zostawi się jej to i owo (dużo!), to też będzie piękna jako sznaucerek wystawowy. Quote
marako Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='gabriela.boczarska']oj tam- 3 czy 4 psiaki-co to za różnica :-)[/QUOTE] Ja też wychodzę z tego założenia, mam teraz 3 swoje ogromne i czwartą - tymczaskę, a niedługo zawita piąty! Quote
gabriela.boczarska Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='marako']Mi też podoba się kudłata. Ale jak zostawi się jej to i owo (dużo!), to też będzie piękna jako sznaucerek wystawowy.[/QUOTE] sama się za to nie zabieram. Ale widzę jak się męczy w tej "kufajce" - w razie czego sierść odrośnie:-), a lepiej stopniowo ją przyzwyczajać do ciepła. Quote
Anula Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Może mała ma temperaturę dlatego ziaje.Też spotkałam się z takim zachowaniem jak chce wyjść na dwór i wstrzymuje załatwienie się pies.Psy z długą sierścią dają sobie doskonale radę z ciepłem. Quote
Poker Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Widzicie w niej sznupkę? Bo jakoś uszy mi nie pasują ,są spanielowate. Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ja nie widzę uszu na żadnym zdjęciu :lol: a że długie coś jej tam wisi - to włosy Quote
marako Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Właśnie przeglądnęłam foty z pierwszej i też doszłam do wniosku, że nie widzę uszu. Ale jak zwykle Waszka jest szybsza! Quote
malawaszka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Poker']To co ja widzę? :crazyeye:[/QUOTE] włosy :eviltong: Quote
gabriela.boczarska Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 No co Wy:-) - ma uszy- tylko takie oklapnięte i zarośnięte:-). Gorączkę jej mierzył-nie miała. A teraz radźcie: bo od wczoraj(około 17.-bo samochód mi olała:-D)nic a nic się nie załatwiła- ani nawet siku. A wieczorem to sobie pojadła i często piła. Byłam nawet w nocy na dworze-ale tylko stała i stała, a potem usiadła:-/ no to ją przyniosłam z powrotem. Dzisiaj wyniosłam ją daleko na łąkę- trochę podreptała, nawet jak zapomniała że jest na smyczy to sie wyrwała aby uciec, ale tak ogólnie to tylko stoi , i stoi, i stoi albo sobie usiądzie i czeka (pewnie aż ją spuszczę ze smyczy... ). Mam już panikować i lecieć na erce do weta? czy spokojnie przeczekać? Nawet w domu nie chce narobić:-/ a rano to i pojadła, i popiła. Wet mówił, że tam w kojcu to narobiła. A tu nic, tylko podrepta, popatrzy, pochlipie, poje i idzie się położyć na swoją "leżankę". Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 jeszcze nie trzeba panikować :) stresuje się malutka i się przyblokowała, ale w końcu się załatwi Quote
Recommended Posts