pomóżpomagać Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 To tym chyba musi sie zająć Jamnis bo to ona jest zalozycielka watku z tego co pamietam :) Quote
ewu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='pomóżpomagać']To tym chyba musi sie zająć Jamnis bo to ona jest zalozycielka watku z tego co pamietam :)[/QUOTE] Tak musi założycielka:) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='ewu']Tak musi założycielka:)[/QUOTE] Jestem :) A można samemu zmienić? Ja zawsze pisałam prośbę o zmianę wątku do modów, ale czekałam na to nie raz dosyć długo :shake: Jak mogę sama, to musicie mnie oswiecić :cool3: Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Jamniś Jogi, wchodzisz w edycję posta -> zaawansowane opcje i pojawia Ci się możliwość zmiany tytułu :) Czekan na tych zdjęciach to nie ten pies, jaki uśmiechnięty i zadowolony, że opuszcza to miejsce. Szczęścia psiaczki na nowej drodze życia!:loveu: Szelka pewnie smutna, ale i ona miejmy nadzieję niedługo znajdzie swojego ludzia... Quote
gosiaczek1984 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 o jacie jakie cudowne wieści,Szeleczka jeszcze Ty taka smutna Quote
gosiaczek1984 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 cioteczki zobaczcie co ludzie wyprawiają [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240412-Pseudo-w-centrum-miasta-Tak-to-mo%C5%BCliwe[/url] Quote
ewu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='gosiaczek1984']o jacie jakie cudowne wieści,Szeleczka jeszcze Ty taka smutna[/QUOTE] Musimy jej pomóc. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 (edited) [quote name='paula_t']Jamniś Jogi, wchodzisz w edycję posta -> zaawansowane opcje i pojawia Ci się możliwość zmiany tytułu :) [/QUOTE] Gotowe, jak trzeba coś zmienić to piszcie. Edited February 26, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
Becia66 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 i ja tu zaglądam i kibicuję Szeleczce. Quote
barb Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Gotowe, jak trzeba coś zmienić to piszcie.[/QUOTE] Bardzo dobry tytuł. Quote
ewu Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Czy Szelka ma FB i jakies ogłoszenia? Ona nie przeżyje w schronie , jest bardzo adopcyjna, szybko znajdzie domek.. Quote
barb Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='ewu']Czy Szelka ma FB i jakies ogłoszenia? Ona nie przeżyje w schronie , jest bardzo adopcyjna, szybko znajdzie domek..[/QUOTE] ewu wklejam tu posty Jamnisia jako odpowiedź na twoje pytanie [quote name='JaMnIŚ_Jogi'] Trzeba skupić się na ogłoszeniach. Jak ktoś może pomóc, to bardzo proszę. W linku poniżej przykładowe ogłoszenie dla małej na najpopularniejszym, lokalnym portalu wraz z danymi kontaktowymi i linkiem do albumu ze zdjęciami małej: [URL]http://www.krosno24.pl/ogloszenia.php?podstr=pokaz&kat=11&pod=8[/URL][/QUOTE] [quote name='JaMnIŚ_Jogi'] SZELKA - bierzemy się za ogłoszenia małej, możliwe, że też się zgubiła. Dwa posty wyżej link do przykładowego ogłoszenia z linkiem do zdjęć. Prosimy o pomoc w ogłoszeniach, ma jeszcze zrobioną tablicę na podkarpackie.[/QUOTE] Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 (edited) No właśnie, OGŁOSZENIA !!! Ja coś tam sama próbuje, ale idzie mi to jak krew z nosa. Wiem, że na Dogo są czasem bazarki ogłoszeniowe, widział ktoś taki ostatnio? Można by było zamówić dla Szelki jakiś pakiecik. A nie wiecie może, gdzie można dostać taką apaszkę z napisem "szukam domu"? I jeszcze jedno, gdyby sunia trafiła do BDT chcielibyśmy ją odrobaczyć, zaszczepić, a później wysterylizować tylko oczywiście brak funduszy :shake: W związku z tym mam pytanie, czy osoby deklarujace pomoc na tym wątku dla Czekana, Fokusa i Lesia, którzy są juz w domkach i tej pomocy nie potrzebują mogliby pomóc suni? Edited February 27, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
ewu Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']No właśnie, OGŁOSZENIA !!! Ja coś tam sama próbuje, ale idzie mi to jak krew z nosa. Wiem, że na Dogo są czasem bazarki ogłoszeniowe, widział ktoś taki ostatnio? Można by było zamówić dla Szelki jakiś pakiecik. A nie wiecie może, gdzie można dostać taką apaszkę z napisem "szukam domu"? I jeszcze jedno, gdyby sunia trafiła do BDT chcielibyśmy ją odrobaczyć, zaszczepić, a później wysterylizować tylko oczywiście brak funduszy :shake: W związku z tym mam pytanie, czy osoby deklarujace pomoc na tym wątku dla Czekana, Fokusa i Lesia, którzy są juz w domkach i tej pomocy nie potrzebują mogliby pomóc suni?[/QUOTE] Z kasą damy radę, szukajcie bdt na gwałt. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Właśnie dostałam informację, że w drodze do przechowalni w Jedliczu są dwa, około 3 letnie psy. ZMARŁ WŁAŚCICIEL i oczywiście rodzina psy ma w dupie :-( Jeden jest duży, drugi mały, nie są agresywne. Jeden został kiedyś przygarniety z lasu, drugiego miał od szczeniaka. Na razie wiem tylko tyle, nie wiadomo jeszcze ile psy będą miały czasu na znalezienie domu...:shake: Quote
ewu Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Właśnie dostałam informację, że w drodze do przechowalni w Jedliczu są dwa, około 3 letnie psy. ZMARŁ WŁAŚCICIEL i oczywiście rodzina psy ma w dupie :-( Jeden jest duży, drugi mały, nie są agresywne. Jeden został kiedyś przygarniety z lasu, drugiego miał od szczeniaka. Na razie wiem tylko tyle, nie wiadomo jeszcze ile psy będą miały czasu na znalezienie domu...:shake:[/QUOTE] To jest bez końca... Teraz Szelka , potem te biedki... Quote
psina Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 ogloszenia papierowe Szelki wywiesiłam wczoraj w Jedliczu na tablicach ogłoszeń i w Krośnie w 4 sklepach zoologicznych i w dwóch biurowcach. Quote
Olena84 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240089-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-na-karm%C4%99-szczepienia-dla-Emila-Sisi-Leosia-Toffika-do-7-03[/url] Tu jest bazarek np Quote
pomóżpomagać Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Tak, poprostu błędne koło:shake: Jeszcze jedne nie wyjada a nastepnych przybywa :( Ile czasu ma jeszcze Szelka? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 (edited) [quote name='psina']ogloszenia papierowe Szelki wywiesiłam wczoraj w Jedliczu na tablicach ogłoszeń i w Krośnie w 4 sklepach zoologicznych i w dwóch biurowcach.[/QUOTE] Dzięki [I]psina [/I]:lol: Szelka została przywieziona 22 lutego, może tam zostać 2 tyg, ale dla niej taki pobyt tam to koszmar, jest zamknięta w pomieszczeniu gospodarczym, siedzi tam sama w klatce (pracownik niby ją z tej klatki wypuszcza, ale kto wie jak jest naprawdę), na spacery nie wychodzi, bo nawet nie mają tam na czym psa wyprowadzić, ale nawet jakby mieli, to nikt nie będzie spacerków tam psom urządzał. Najgorsze jest to, że ona jest typowo domowym pieskiem, a teraz musi załatwiać swoje potrzeby w tej graciarni i im dłużej tam będzie, tym większe prawdopodobieństwo, że jej to wejdzie w nawyk i będzie problem:shake: Edited February 27, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
karolciasz28 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Chętnie pomogę w ogłoszeniach. Proszę tylko o tekst i jakieś fotki :) Quote
barb Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='karolciasz28']Chętnie pomogę w ogłoszeniach. Proszę tylko o tekst i jakieś fotki :)[/QUOTE] Karolciasz, bardzo dziekuję Ci za przybycie. To jest link do ogloszenia Szelki z portalu Krosno24 [url]http://www.krosno24.pl/ogloszenia.php?podstr=pokaz&kat=11&pod=8[/url] Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 (edited) [quote name='karolciasz28']Chętnie pomogę w ogłoszeniach. Proszę tylko o tekst i jakieś fotki :)[/QUOTE] Ja dziękuje jeszcze bardziej :modla::modla::modla: Wczoraj próbowałam z tymi ogłoszeniami, ale tak jak pisałam wyżej, jak krew z nosa :oops: Trochę zmieniłam tekst, ale w tym też nie mam wprawy, więc poprawiajcie i zmieniajcie: [COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial][B]Delikatna, młoda [SIZE=2]suczka SZELKA szuka domu !!! [/SIZE] [/B][/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Szelka to młodziutka, ok. 2-3 letnia sunia, drobna i smukła, głową sięga do kolan. [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]Jest wesoła, przyjaźnie nastawiona do całego świata i wszystkich zaprasza do zabawy. [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=arial]To bardzo posłuszna sunia, gdy zobaczy smycz i obrożę od razu siada i nadstawia główkę, świetnie reaguje na polecenie "chodź tu". Ślicznie chodzi na smyczy, grzecznie jeździ samochodem, lubi dzieci i inne psiaki. To typowy piesek "na kanapy", również do bloku. Bezproblemowy, chodzący psi ideał [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] W tej chwili Szelka znajduje się w DT i zostanie oddana jedynie w odpowiedzialne ręce po podpisaniu umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT][/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000]669 523 935[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=arial] [/FONT][/COLOR]link do albumu ze zdjęciami: [URL]https://picasaweb.google.com/nika.malik/NiewielkaRudaSuczkaSZUKADOMU?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMu2gPvNkrOLigE&feat=directlink[/URL] Edited March 4, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
barb Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Dane kontaktowe te same co w zrobionych juz ogloszeniach ? Kontakt: tel. 13 4352151 w godzinach od 7.00 do 15.00 lub 669 523 935 Quote
Malgoska Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Jestem na zaproszenie barb. Szelunia maleństwo, taka podobna do mojej Szeleczki. Może zginęła komuś. Jeśli będziecie się składać na hotelik to daję 10 zł stałej na Szeleczkę. Quote
Recommended Posts