Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem dziewczyny, doskakuję do kompa bo jestem u córki w UK...
Dobrze,że dziadzio zaopiekowany. Teraz trzeba sunię i chłopaków gdzieś wsadzić.
Dziewczynka naj delikatniejsza , najsłabsza....
Chłopaki fajne...Ile trzeba zebrać na hotelik?
Czy one mają FB? Ja nie jestem FB ale wiem jakie to dobre źródło pomocy...
Niech ktoś założy wydarzenie psiaczkom.

Posted

U nas w gminie, malutkiej wiejskiej, jest kojec na 1 psa..... Siedzi od 5 tyg.sunia, szczeniakowi od niej znaleźliśmy na dogomanii dom w niedzielę. I tu się uda, zobaczycie!

Posted

[quote name='Funky']Jestem na zaproszenie ewu! Mogę jedynie podnosić, ale będę to robić!
Tyle domków potrzeba, mój Boże :(:(:(

[B]ewu - skrzynka pełna![/B][/QUOTE]
Już pusta:)

Posted

Ja też jestem na zaproszenie cioteczki, choć już tu jestem ;)
Wspaniale, że udało się dziadzia wyciągnąć, choć jego stan zdrowia jest fatalny:(
Sunia potrzebuje wydarzenia na fb, tak jak ewu pisze, bo jest maleńka, może ktoś się nad nią ulituje- dużo miejsca nie zajmie.
Trzymam mocno kciuki za tymczas Czekana.
Jeśli nic się nie znajdzie dla Fokusa, to tylko hotelik pozostaje:shake:

Posted

Jestem na zaproszenie Basi.............

Niestety nie mam pomysłu gdzie szukać DT....

MOze wrzućcie tego psiaka na SforaHusky, tam zajmują sie między innymi adopcją haszczaków. Ogłaszane są na całą Polskę.

W raziue zbierania kasy - dajcie mi jakieś konto. Tylko tak mogę pomóc........

Posted

Teraz przeczytałam wszystkei srtrony , biedny staruszek, strasznie mi go żal, ale dobrze, ze już bezpieczny, w ciepełku, a nie na mrozie, w klatce.........Moze dlatego, ze stary i chory , to go ktoś wyrzucił....

I nawet bym się nie zdziwiła, ot taka u ludzi empatia w stosunku do zwierząt.......

Posted (edited)

Napisałam do Ciotki Pocahontas, może będzie mogła wrzucić Fokusa na forum haszczaków, jak to zrobiła z Ajzą, tam pojawiła się propozycja DT, może będzie miała jakiś pomysł...

Edited by paula_t
Posted

[quote name='paula_t']Napisałam do Ciotki Pocahontas, może będzie mogła wrzucić Fokusa na forum haszczaków, jak to zrobiła z Ajzą, tam pojawiła się propozycja DT, może będzie miała jakiś pomysł...[/QUOTE]
Dziękuję Paula:)

Posted

[B]Ciocie jak nas tu tyle to ja też proszę o pomoc w szukaniu dt dla dzieciaczka , grozi mu mordownia w Ostrowii:(
Ma dopiero 3 miesiące...:(
Przepraszam psiaczki z tego wątku...[/B]Na wątku szczeniaczków tylko zajęte dt i ja więc niewiele mogę zrobić....Ja nie umiem nawet FB mu zrobić:(
[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8559/022013witojaskam.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Ja też jestem na zaproszenie cioteczki, choć już tu jestem ;)
Wspaniale, że udało się dziadzia wyciągnąć, choć jego stan zdrowia jest fatalny:(
Sunia potrzebuje wydarzenia na fb, tak jak ewu pisze, bo jest maleńka, może ktoś się nad nią ulituje- dużo miejsca nie zajmie.
Trzymam mocno kciuki za tymczas Czekana.
Jeśli nic się nie znajdzie dla Fokusa, to tylko hotelik pozostaje:shake:[/QUOTE]
Koniecznie trzeba małutkiej zrobić FB, niestety w tej materii nie pomogę...

Posted

Jestem na zaproszenie....na chwilę obecną jestem spłukana,ale jak tylko dostanę jakąś kasiorkę to wspomogę chłopaków....
Jeszcze taka mała sugestia żeby zebrać w jednym poście wszelkie oferty pomocy...bo zaraz się dziewczyny pogubicie...;)