ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem dziewczyny, doskakuję do kompa bo jestem u córki w UK... Dobrze,że dziadzio zaopiekowany. Teraz trzeba sunię i chłopaków gdzieś wsadzić. Dziewczynka naj delikatniejsza , najsłabsza.... Chłopaki fajne...Ile trzeba zebrać na hotelik? Czy one mają FB? Ja nie jestem FB ale wiem jakie to dobre źródło pomocy... Niech ktoś założy wydarzenie psiaczkom. Quote
malagos Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 U nas w gminie, malutkiej wiejskiej, jest kojec na 1 psa..... Siedzi od 5 tyg.sunia, szczeniakowi od niej znaleźliśmy na dogomanii dom w niedzielę. I tu się uda, zobaczycie! Quote
Funky Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem na zaproszenie ewu! Mogę jedynie podnosić, ale będę to robić! Tyle domków potrzeba, mój Boże :(:(:( [B]ewu - skrzynka pełna![/B] Quote
obiezyswiat75 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem na zaproszenie ewu. Wiadomo juz czy jest ten jeden tymczas dla Czekana? Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Funky']Jestem na zaproszenie ewu! Mogę jedynie podnosić, ale będę to robić! Tyle domków potrzeba, mój Boże :(:(:( [B]ewu - skrzynka pełna![/B][/QUOTE] Już pusta:) Quote
paula_t Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja też jestem na zaproszenie cioteczki, choć już tu jestem ;) Wspaniale, że udało się dziadzia wyciągnąć, choć jego stan zdrowia jest fatalny:( Sunia potrzebuje wydarzenia na fb, tak jak ewu pisze, bo jest maleńka, może ktoś się nad nią ulituje- dużo miejsca nie zajmie. Trzymam mocno kciuki za tymczas Czekana. Jeśli nic się nie znajdzie dla Fokusa, to tylko hotelik pozostaje:shake: Quote
MALWA Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem na zaproszenie Basi............. Niestety nie mam pomysłu gdzie szukać DT.... MOze wrzućcie tego psiaka na SforaHusky, tam zajmują sie między innymi adopcją haszczaków. Ogłaszane są na całą Polskę. W raziue zbierania kasy - dajcie mi jakieś konto. Tylko tak mogę pomóc........ Quote
gosiaczek1984 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 to zbierajmy dalej na hotelik,cioteczki Quote
MALWA Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Teraz przeczytałam wszystkei srtrony , biedny staruszek, strasznie mi go żal, ale dobrze, ze już bezpieczny, w ciepełku, a nie na mrozie, w klatce.........Moze dlatego, ze stary i chory , to go ktoś wyrzucił.... I nawet bym się nie zdziwiła, ot taka u ludzi empatia w stosunku do zwierząt....... Quote
paula_t Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Napisałam do Ciotki Pocahontas, może będzie mogła wrzucić Fokusa na forum haszczaków, jak to zrobiła z Ajzą, tam pojawiła się propozycja DT, może będzie miała jakiś pomysł... Edited February 22, 2013 by paula_t Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Dzięki wszystkim za pomoc i obecność na wątku. Ciężko trochę to wszystko ogarnąć, wątek, fb, ogłoszenia...:shake: Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Dziękuję kochane ,że jesteście na moje zaproszenie:) Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='paula_t']Napisałam do Ciotki Pocahontas, może będzie mogła wrzucić Fokusa na forum haszczaków, jak to zrobiła z Ajzą, tam pojawiła się propozycja DT, może będzie miała jakiś pomysł...[/QUOTE] Dziękuję Paula:) Quote
caryca26 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jestem na zaproszenie ewu. Dzisiaj padam z nóg ale obiecuję , że poczytam. Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Jestem na zaproszenie ewu. Wiadomo juz czy jest ten jeden tymczas dla Czekana?[/QUOTE] Też pytam.... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='ewu']Dziękuję kochane ,że jesteście na moje zaproszenie:)[/QUOTE] A ja dziękuje Basiu, że te wszystkie ciotki zaprosiłaś :) Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [B]Ciocie jak nas tu tyle to ja też proszę o pomoc w szukaniu dt dla dzieciaczka , grozi mu mordownia w Ostrowii:( Ma dopiero 3 miesiące...:( Przepraszam psiaczki z tego wątku...[/B]Na wątku szczeniaczków tylko zajęte dt i ja więc niewiele mogę zrobić....Ja nie umiem nawet FB mu zrobić:( [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/8559/022013witojaskam.jpg[/IMG] Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']A ja dziękuje Basiu, że te wszystkie ciotki zaprosiłaś :)[/QUOTE] Niezawodne, zawsze są:) Quote
ewu Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='paula_t']Ja też jestem na zaproszenie cioteczki, choć już tu jestem ;) Wspaniale, że udało się dziadzia wyciągnąć, choć jego stan zdrowia jest fatalny:( Sunia potrzebuje wydarzenia na fb, tak jak ewu pisze, bo jest maleńka, może ktoś się nad nią ulituje- dużo miejsca nie zajmie. Trzymam mocno kciuki za tymczas Czekana. Jeśli nic się nie znajdzie dla Fokusa, to tylko hotelik pozostaje:shake:[/QUOTE] Koniecznie trzeba małutkiej zrobić FB, niestety w tej materii nie pomogę... Quote
BORYSboxer Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Jestem na zaproszenie....na chwilę obecną jestem spłukana,ale jak tylko dostanę jakąś kasiorkę to wspomogę chłopaków.... Jeszcze taka mała sugestia żeby zebrać w jednym poście wszelkie oferty pomocy...bo zaraz się dziewczyny pogubicie...;) Quote
Funky Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Zaglądam i wyglądam dobrych wiadomości :) Quote
Recommended Posts