barb Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jamniś masz w końcu mail od Karolciasz ? Sunia jest fajniuśka.Ciężko uwierzyć, ze nikt jej nie szuka. Te foty w samochodzie świetne. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='barb']Jamniś masz w końcu mail od Karolciasz ? [/QUOTE] :shake: I zerknijcie do naszych Miśków: Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='paula_t']Cudownie, że sunia już bezpieczna:multi: Może nie będzie tak źle, może to faktycznie pies...idealny:razz: Śliczna jest, tylko troszkę chudziutka, już Ciotka Paula by ją odkarmiła ;) Teraz coraz ładniejsza pogoda, to i zdjęcia będą ładne, słoneczne, a do tego zdjęcia kanapowe i domek szybciutko się znajdzie![/QUOTE] Jejku jak się cieszę:) Może coś przegapiłam na wątku bo byłam u córki i pomagałam przy wnuczku :) Quote
barb Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']:shake: I zerknijcie do naszych Miśków:[/QUOTE] Wyslalam sms w sprawie Szelkowego maila do Karolciasz ale teraz pewnie jest w szkole. Jamniś czy moglabyś wstawic link do wątku pieskow w pierwszym poście tego wątku? Byłoby łatwiej ogarnąć. [quote name='ewu']Jejku jak się cieszę:) Może coś przegapiłam na wątku bo byłam u córki i pomagałam przy wnuczku :)[/QUOTE] Szelka na razie w dt nadal szuka ds. Quote
gosiaczek1984 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 cioteczki zerknijcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/240744-ma%C5%82y-rudy-a-la-jork-b%C5%82aka-si%C4%99-i-b%C5%82%C4%85ga-o-dom-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20546421#post20546421 Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Sory dziewczyny, ale miałam mały młyn. Mail poszedł drugi raz. Napiszę Szelce nowy tekst i zrobię nowe ogłoszenia. :) Czy mogę liczyć na jakieś fajne zdjęcia Szelki do ogłoszeń? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='karolciasz28']Sory dziewczyny, ale miałam mały młyn. Mail poszedł drugi raz. Napiszę Szelce nowy tekst i zrobię nowe ogłoszenia. :) Czy mogę liczyć na jakieś fajne zdjęcia Szelki do ogłoszeń?[/QUOTE] Karolcia na razie się wstrzymaj, bo być może ogłoszenia nie będą już potrzebne, dzisiaj się okaże... Szczegóły będą wieczorem. Quote
barb Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Karolcia na razie się wstrzymaj, bo być może ogłoszenia nie będą już potrzebne, dzisiaj się okaże... Szczegóły będą wieczorem.[/QUOTE] To bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
ewu Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='barb']To bardzo mocno trzymam kciuki.[/QUOTE] Też trzymam...I za Misie.... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 No niestety, pani okazała się jedną z tych osób, które to uważają, że robią wieeelką przysługę przygarniając psa, a my śmiemy im jakieś warunki stawiać, typu sterylizacja, czy choćby posiadanie...obroży i smyczy (dom nieogrodzony). Obraziła się na pytanie jak ma zamiar wyjść z pieskiem na spacer bez tych rzeczy. Porażka :shake: Na koniec powiedziała, że nikt jej łaski nie robi, bo w internecie pełno jest ogłoszeń psów i jak będzie chciała, to sobie jakiegoś weźmie... Chcecie nr tel na czarna listę? Tak więc Karolcia prosimy jeszcze o ogłoszenia, może wieczorem DT prześle mi zdjęcia Szeleczki z rodzaju kanapowo-dzieciaczkowe :lol: Quote
karolciasz28 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Pani nadaję się na czarną listę jak najbardziej. Myślę, że ten facet ode mnie również. Chociaż nie ma co go przekreślać od razu, ale on mi podchodzi pod pseudo. To ja czekam na fotki i będę działać :). Quote
paula_t Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Też jestem za tym, żeby Ją wrzucić na czarną listę. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Ddosłownie przed chwilą facet pytał o to jaka jest Szelka (ludzie chyba w ogóle nie potrafią czytać ze zrozumieniem tego co jest napisane na ogłoszeniu :shake: , więc ja mu na to, że to piesek do łóżka, (całą noc przespała na podusi razem z czteroletnią Jagodą :lol:), a on na to, czy ona zadziorna jest i rozszczekana, bo psa do pilnowania obejscia potrzebuje. Załamka...:angryy: Quote
barb Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Może jednak zadzwoni w końcu ktoś odpowiedni dla Szeleczki. Dodajcie dziwewczyny w wolnej chwili jej fajne foty (szczególnie te samochodowe ) do ogłoszeń na tablicy. Stamtąd jest zazwyczaj największy odzew. I mozna dopisać, że Szelunia lubi dzieci. Quote
Malgoska Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='barb']Może jednak zadzwoni w końcu ktoś odpowiedni dla Szeleczki. Dodajcie dziwewczyny w wolnej chwili jej fajne foty (szczególnie te samochodowe ) do ogłoszeń na tablicy. Stamtąd jest zazwyczaj największy odzew. I mozna dopisać, że Szelunia lubi dzieci.[/QUOTE] prawdziwa Szelunia; podusia, dzieci, tak jak nasza:) Quote
pomóżpomagać Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 Kurcze dawno mnie tu nie było i czytając wszystko po kolei za każdym razem jak "szykował" się domek wstrzymywałam oddech a tu taka klapa:( ile czasu Szelka ma w tym DT? przecież ma tyle ogłoszeń, nie rozumiem że nikt nie chce takiego psa:( Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 (edited) Na razie mam tylko dwie fotki, niestety tylko "telefonowe": Szelka kanapowa :lol: W większej rozdzielczości są tutaj: https://picasaweb.google.com/nika.malik/NiewielkaRudaSuczkaSZUKADOMU?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMu2gPvNkrOLigE&feat=directlink# Edited March 6, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='barb']Śliczne foty[/QUOTE] Sunia też śliczna i cisza...:shake: Quote
barb Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Sunia też śliczna i cisza...:shake:[/QUOTE] Jamniś możesz wyslać mi numer konta na PW to przesłałabym Ci pieniązki na wyrożnienie ogloszenia Szelki na tablicy stamtąd zawsze jest największy odzew. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='barb']Jamniś możesz wyslać mi numer konta na PW to przesłałabym Ci pieniązki na wyrożnienie ogloszenia Szelki na tablicy stamtąd zawsze jest największy odzew.[/QUOTE] Tablicę mi wywaliło, Karolcia robiła i pewnie dlatego moich nie przyjęło. Może ona swoje wyróżni? Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Tablicę mi wywaliło, Karolcia robiła i pewnie dlatego moich nie przyjęło. Może ona swoje wyróżni?[/QUOTE] Mogę przekazać Karolci pieniązki na wyróżnienie. Ale nie powinni usunąć Twego ogloszenia pomimo ogłoszenia Karolci - bywa, że psy mają po kilka ogloszeń na tablicy od róznych osób. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Dzisiaj Szelka była u nas w odwiedziny :lol: Zabawa z Jogim: Szelka "narączkowa" :loveu: Reszta zdjęć: https://picasaweb.google.com/nika.malik/NiewielkaRudaSuczkaSZUKADOMU?authkey=Gv1sRgCMu2gPvNkrOLigE# Quote
Recommended Posts