Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']

Na priv przeslę, Ci mojego maila, to podeślesz mi to co do Ciebie przyszło, miałam rano tel i gość mówił własnie, że napisał maila, ale nieciekawie ta rozmowa wygladała :shake: Jak powiedziałam o umowie i sterylizacji, to pan powiedział, że się jeszcze zastanowi. I koniecznie chciał wiedzieć jaka to rasa, albo z jaką pomieszana i oczywiscie ile kosztuje.
[/QUOTE]
Może mailowo łatwiej się "dogadacie" ? Wszystko Panu jeszcze raz pomału wyjasnisz.
No i trzymam kciuki żeby było więcej odpowiedzi na ogloszenia Szelki i pozostałych dwoch psiakow w przechowalni. Karolciasz ma szczęśliwą rekę do ogłaszania.

Posted

[quote name='karolciasz28']Szelka ma dość dużą oglądalność. Ale musi czekać na TEN dom, a nie zawsze dzieje się to szybko niestety...[/QUOTE]

Dzięki karolcia za ogłoszenia. Mam nadzieję, że jutro uda nam się ją wyciagnąć, a potem to już będzie z górki. Oby...

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']Dzięki karolcia za ogłoszenia. Mam nadzieję, że jutro uda nam się ją wyciagnąć, a potem to już będzie z górki. Oby...[/QUOTE]
Trzymam kciuki! Będzie dobrze, razem damy radę! :)

Posted (edited)

[quote name='karolciasz28']Trzymam kciuki! Będzie dobrze, razem damy radę! :)
Malgoska oferowała nawet Szelkę na swoim bazarku (od postu 218) ;)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Torebki-ubrania-książeczki-biżuteria-na-Harfę-i-Trufęi-do-09-03-13r-godz-22-00/page9
Niestety potencjalny dom jest az w Poznaniu i chce poznać psa :shake:

Porozsyłałam zaproszenia do wydarzenia na Fb niestety nadal mało tam ludzi (52)

Edited by barb
dodanie linku
Posted

[quote name='barb']Malgoska oferowała nawet Szelkę na swoim bazarku ;)
Niestety potencjalny dom jest az w Poznaniu i chce poznać psa :shake:[/QUOTE]

Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję.

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję.[/QUOTE]

Ja jak pojechałam zobaczyć tylko moją Szelkę to już z nią wróciliśmy:)
Oby ta Szelunia miała tak samo:)

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję.
Szczegóły na wątku bazarkowym. Państwo mają juz labradora i to on musi poznać i zakceptować nową domowniczkę. Szuka jej dla nich rodzice.

A udało się znaleźć jakiś transport dla Tary ?

Posted

[quote name='Malgoska']Ja jak pojechałam zobaczyć tylko moją Szelkę to już z nią wróciliśmy:)
Oby ta Szelunia miała tak samo:)[/QUOTE]
A ja tu wlasnie pisze jak starasz się sprzedać Szelkę na bazarku ;)
(oczywiście nie swoją)

Posted

[quote name='barb']A ja tu wlasnie pisze jak starasz się sprzedać Szelkę na bazarku ;)
(oczywiście nie swoją)[/QUOTE]
A ja właśnie skończyłam Wam dziękować za reklamę Szelki na wątku bazarkowym :lol:
Telepatia?

Posted

[quote name='JaMnIŚ_Jogi']A ja właśnie skończyłam Wam dziękować za reklamę Szelki na wątku bazarkowym :lol:
Telepatia?[/QUOTE]
Juz czytałam :lol:
Nie miałas nowych telefonów o małą ?
Pan od maila i telefonu to ten sam ?

Posted

[quote name='barb']Juz czytałam :lol:
Nie miałas nowych telefonów o małą ?
Pan od maila i telefonu to ten sam ?[/QUOTE]

No właśnie nie doszedł do mnie ten mail, może karolcia tu wklei co ten gość napisał?
ale on w rozmowie ze mną mówił, że wysłał maila, więc pewnie to ten sam.
Telefonów niestety 0 :shake:

Posted (edited)

[quote name='ewu']Zaglądam do sunieczki, kurcze czas mija...Martwię się o nią...

Basiu nie martw się już tak bardzo, bo Szelka bezpieczna w DT, teraz szukamy wszystkimi siłami domku stałego.

Szelka to chodzący ideał, na smyczy chodzi super, jakby na drugim końcu w ogóle nie było psa, w samochodzie bardzo grzeczna, z innymi pieskami się dogaduje, do dzieci super, w domu pcha się oczywiście na kanapy, nie boi się odkurzacza :lol:
Na pewno miała swój kochający domek, dlaczego nikt jej nie szuka:shake:

W drodze do DT:

Wieczorem mam obiecane zdjęcia z DT ;)

Edited by JaMnIŚ_Jogi
Posted

Cudownie, że sunia już bezpieczna:multi:
Może nie będzie tak źle, może to faktycznie pies...idealny:razz:
Śliczna jest, tylko troszkę chudziutka, już Ciotka Paula by ją odkarmiła ;)
Teraz coraz ładniejsza pogoda, to i zdjęcia będą ładne, słoneczne, a do tego zdjęcia kanapowe i domek szybciutko się znajdzie!

Posted

Zdjęcia na kanapie i ...w kanapie :evil_lol: już są, tylko DT musi mi przesłać.
Ten super DT zajął się już podtuczaniem małej, wcina gotowane jedzonko, aż jej się uszy trzęsą :lol:
W domu bardzo grzeczna, jakby psa nie było, zwija się w kłębuszek na łóżeczku i grzecznie sobie leży.
Wieczorem czeka ja kąpiel, bo nie pachnie za ładnie.
Chciałybyśmy też wysterylizować sunie przed wydaniem, (w umowie adopcyjnej niby wymóg jest, ale w praktyce to różnie z tym bywa), ale kasy oczywiście brak :shake: