barb Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi'] Na priv przeslę, Ci mojego maila, to podeślesz mi to co do Ciebie przyszło, miałam rano tel i gość mówił własnie, że napisał maila, ale nieciekawie ta rozmowa wygladała :shake: Jak powiedziałam o umowie i sterylizacji, to pan powiedział, że się jeszcze zastanowi. I koniecznie chciał wiedzieć jaka to rasa, albo z jaką pomieszana i oczywiscie ile kosztuje. [/QUOTE] Może mailowo łatwiej się "dogadacie" ? Wszystko Panu jeszcze raz pomału wyjasnisz. No i trzymam kciuki żeby było więcej odpowiedzi na ogloszenia Szelki i pozostałych dwoch psiakow w przechowalni. Karolciasz ma szczęśliwą rekę do ogłaszania. Quote
barb Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Zagladam do Szeluni jeszcze na dobranoc, bo jutro cały dzień mnie nie bedzie. Młoda musi jescze jakoś tam wytrzymać, byle do poniedziałku... Przypominam link do wydarzenia Szelki z prośbą o udostępnianie przez osoby mające konto na Fb http://www.facebook.com/events/144858519008464/146080722219577/?notif_t=event_mall_reply Quote
beataczl Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='barb']Przypominam link do wydarzenia Szelki z prośbą o udostępnianie przez osoby mające konto na Fb http://www.facebook.com/events/144858519008464/146080722219577/?notif_t=event_mall_reply udostepniam ... Quote
pomóżpomagać Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Szeleczko zaglądam do Ciebie i trzymam kciuki za domek :) Quote
ewu Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='pomóżpomagać']Szeleczko zaglądam do Ciebie i trzymam kciuki za domek :)[/QUOTE] Trzymam, cudna malutka:) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 Ale tu cisza dzisiaj, nikt już do małej nie zagląda :shake: Quote
karolciasz28 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Szelka ma dość dużą oglądalność. Ale musi czekać na TEN dom, a nie zawsze dzieje się to szybko niestety... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='karolciasz28']Szelka ma dość dużą oglądalność. Ale musi czekać na TEN dom, a nie zawsze dzieje się to szybko niestety...[/QUOTE] Dzięki karolcia za ogłoszenia. Mam nadzieję, że jutro uda nam się ją wyciagnąć, a potem to już będzie z górki. Oby... Quote
karolciasz28 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Dzięki karolcia za ogłoszenia. Mam nadzieję, że jutro uda nam się ją wyciagnąć, a potem to już będzie z górki. Oby...[/QUOTE] Trzymam kciuki! Będzie dobrze, razem damy radę! :) Quote
barb Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) [quote name='karolciasz28']Trzymam kciuki! Będzie dobrze, razem damy radę! :) Malgoska oferowała nawet Szelkę na swoim bazarku (od postu 218) ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240409-Torebki-ubrania-książeczki-biżuteria-na-Harfę-i-Trufęi-do-09-03-13r-godz-22-00/page9 Niestety potencjalny dom jest az w Poznaniu i chce poznać psa :shake: Porozsyłałam zaproszenia do wydarzenia na Fb niestety nadal mało tam ludzi (52) Edited March 3, 2013 by barb dodanie linku Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='barb']Malgoska oferowała nawet Szelkę na swoim bazarku ;) Niestety potencjalny dom jest az w Poznaniu i chce poznać psa :shake:[/QUOTE] Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję. Quote
Malgoska Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję.[/QUOTE] Ja jak pojechałam zobaczyć tylko moją Szelkę to już z nią wróciliśmy:) Oby ta Szelunia miała tak samo:) Quote
barb Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Z transportem to by się dało może coś wykombinować. Tara z Boguchwały wybiera sie do Wrocka, a stamtąd do Poznania to już rzut beretem, może wspólnie by się dało. Gorzej z tym osobistym poznaniem, ja mojego w ciemno brałam i nie żałuję. Szczegóły na wątku bazarkowym. Państwo mają juz labradora i to on musi poznać i zakceptować nową domowniczkę. Szuka jej dla nich rodzice. A udało się znaleźć jakiś transport dla Tary ? Quote
barb Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Malgoska']Ja jak pojechałam zobaczyć tylko moją Szelkę to już z nią wróciliśmy:) Oby ta Szelunia miała tak samo:)[/QUOTE] A ja tu wlasnie pisze jak starasz się sprzedać Szelkę na bazarku ;) (oczywiście nie swoją) Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='barb']A ja tu wlasnie pisze jak starasz się sprzedać Szelkę na bazarku ;) (oczywiście nie swoją)[/QUOTE] A ja właśnie skończyłam Wam dziękować za reklamę Szelki na wątku bazarkowym :lol: Telepatia? Quote
barb Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']A ja właśnie skończyłam Wam dziękować za reklamę Szelki na wątku bazarkowym :lol: Telepatia?[/QUOTE] Juz czytałam :lol: Nie miałas nowych telefonów o małą ? Pan od maila i telefonu to ten sam ? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='barb']Juz czytałam :lol: Nie miałas nowych telefonów o małą ? Pan od maila i telefonu to ten sam ?[/QUOTE] No właśnie nie doszedł do mnie ten mail, może karolcia tu wklei co ten gość napisał? ale on w rozmowie ze mną mówił, że wysłał maila, więc pewnie to ten sam. Telefonów niestety 0 :shake: Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Zaglądam do sunieczki, kurcze czas mija...Martwię się o nią... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 (edited) [quote name='ewu']Zaglądam do sunieczki, kurcze czas mija...Martwię się o nią... Basiu nie martw się już tak bardzo, bo Szelka bezpieczna w DT, teraz szukamy wszystkimi siłami domku stałego. Szelka to chodzący ideał, na smyczy chodzi super, jakby na drugim końcu w ogóle nie było psa, w samochodzie bardzo grzeczna, z innymi pieskami się dogaduje, do dzieci super, w domu pcha się oczywiście na kanapy, nie boi się odkurzacza :lol: Na pewno miała swój kochający domek, dlaczego nikt jej nie szuka:shake: W drodze do DT: Wieczorem mam obiecane zdjęcia z DT ;) Edited March 4, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Malgoska']Jak śliczna![/QUOTE] Śliczna i jak na razie idealna. Chyba, że z czasem "wyjdzie szydło z worka" :evil_lol: Właśnie idziemy do niej w odwiedziny :lol: Quote
paula_t Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Cudownie, że sunia już bezpieczna:multi: Może nie będzie tak źle, może to faktycznie pies...idealny:razz: Śliczna jest, tylko troszkę chudziutka, już Ciotka Paula by ją odkarmiła ;) Teraz coraz ładniejsza pogoda, to i zdjęcia będą ładne, słoneczne, a do tego zdjęcia kanapowe i domek szybciutko się znajdzie! Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Zdjęcia na kanapie i ...w kanapie :evil_lol: już są, tylko DT musi mi przesłać. Ten super DT zajął się już podtuczaniem małej, wcina gotowane jedzonko, aż jej się uszy trzęsą :lol: W domu bardzo grzeczna, jakby psa nie było, zwija się w kłębuszek na łóżeczku i grzecznie sobie leży. Wieczorem czeka ja kąpiel, bo nie pachnie za ładnie. Chciałybyśmy też wysterylizować sunie przed wydaniem, (w umowie adopcyjnej niby wymóg jest, ale w praktyce to różnie z tym bywa), ale kasy oczywiście brak :shake: Quote
Recommended Posts