JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Malgoska']cudna dziewczynka:) Cudna, grzeczna, przytulaśna, ale... mamy problem :shake: Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='barb']Mogę przekazać Karolci pieniązki na wyróżnienie. [/QUOTE] Chyba znów muszę pisać sms-a do Karolciasz. [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Cudna, grzeczna, przytulaśna, ale... mamy problem :shake: [/QUOTE] Możesz napisać coś więcej ? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Szelka ma guzka, na razie nie wiemy co to może być, jak będzie wiadomo coś więcej na pewno napiszę. Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Szelka ma guzka, na razie nie wiemy co to może być, jak będzie wiadomo coś więcej na pewno napiszę.[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że to nic poważnego. Quote
karolciasz28 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 To ca mam robić to wyróżnienie? Barb nie trzeba mi żadnych pieniędzy! Wyróżnię sama. ;) Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='karolciasz28']To ca mam robić to wyróżnienie? Barb nie trzeba mi żadnych pieniędzy! Wyróżnię sama. ;)[/QUOTE] Jamnis jaka decyzja? Wyrożniać już czy po wyjaśnieniu sprawy z guzkiem. Karolciasz, wybacz ale ty jeszcze nie zarabiasz. Spotkamy się jakoś i przekażę Ci pieniązki. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='karolciasz28']To ca mam robić to wyróżnienie? Zrobiłam właśnie Szelce tablicę, tym razem na Kraków, zobaczymy, czy mi znowu nie wywalą. Karolcia, dzisiaj jak sunia była u mnie w odwiedziny zrobiłam jej nowe zdjęcia, może jakieś wykorzystasz w ogłoszeniach https://picasaweb.google.com/nika.malik/NiewielkaRudaSuczkaSZUKADOMU?authkey=Gv1sRgCMu2gPvNkrOLigE Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='barb']Jamnis jaka decyzja? Wyrożniać już czy po wyjaśnieniu sprawy z guzkiem. [/QUOTE] Sama nie wiem co robić :shake: Quote
mdk8 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 a to nie jest przypadkiem przepuklina? Mój pies ma coś takiego prawie w takim samym miejscu i będzie miał operację. Chyba ,że to jest twarde? Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Sama nie wiem co robić :shake:[/QUOTE] A ja nie wiem co Ci poradzić. Twoje ogłoszenie jest juz widoczne czy czeka jeszcze na weryfikację ? A wiadomo jak Szeleczka do kotów ? Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='barb']A ja nie wiem co Ci poradzić. Twoje ogłoszenie jest juz widoczne czy czeka jeszcze na weryfikację ? A wiadomo jak Szeleczka do kotów ?[/QUOTE] Właśnie sprawdziłam, tym razem przeszło. Co do kotów, to postaram się coś zorganizować do testu ;) Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi']Właśnie sprawdziłam, tym razem przeszło. Co do kotów, to postaram się coś zorganizować do testu ;)[/QUOTE] Kot do testu musi być z takich, ktore nie boją się psow żeby sie nie jeżył i nie prychal na Szeleczke. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='barb']Kot do testu musi być z takich, ktore nie boją się psow żeby sie nie jeżył i nie prychal na Szeleczke.[/QUOTE] Zrobię wywiad środowiskowy ;) Widzę, że obie skaczemy z Dogo na FB i z powrotem :lol: A mnie teraz spacer w deszczu jeszcze czeka :shake: Quote
barb Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='JaMnIŚ_Jogi'] Widzę, że obie skaczemy z Dogo na FB i z powrotem :lol: [/QUOTE] Bo mało nas na ostatnio u Szelki na wątku. Ciotki,ktore były na początku przestały zaglądać. Quote
pomóżpomagać Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Albo zagladaja ale czasu nie maja za wiele na pisanie...:( Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='barb']Bo mało nas na ostatnio u Szelki na wątku. Ciotki,ktore były na początku przestały zaglądać.[/QUOTE] Nietety, została tylko garstka :-( Quote
BORYSboxer Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='barb']Bo mało nas na ostatnio u Szelki na wątku. Ciotki,ktore były na początku przestały zaglądać.[/QUOTE] Ja podczytuję,ale jak nie mam nic do powiedzenia to się nie odzywam... Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 (edited) [FONT=comic sans ms]Szelka właśnie przed chwilą pojechała do DOMKU !!! [/FONT]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Telefon dostałam kilka minut po południu, a teraz Szeleczka (a właściwie Nuka, bo na to imię świetnie reagowała) w drodze do nowego domku w Jaśle. DT maglował ich na miejscu ponad godzinę :lol: Super państwo, zwierzoluby, zawsze mieli u siebie psiaki "z odzysku". Pani już na emeryturze, więc sunia nie będzie sama, często są u niej wnuki, które już nie mogą się jej doczekać, będzie miała się z kim bawić. Po sąsiedzku mieszka weterynarz, będzie oczywiście sterylka i zajmą się guzkiem. Przyjechali z pełną wyprawką, nawet adresówka przy obroży była. Magda z DT pracuje w Jaśle, więc zawsze może wprosić się na kawę i odwiedzić Nukę :lol:. W tym tygodniu ludzie pożegnali swoją suczkę i nie mogli znieść tej pustki w domu... To teraz zapraszamy wszystkich do Miśków: Edited March 8, 2013 by JaMnIŚ_Jogi Quote
karolciasz28 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cudowna wiadomość!!!!:multi::multi::multi: Quote
barb Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ogromnie sie cieszę. A jak Państwo dowiedzieli sie o Szelce ? Quote
Becia66 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 świetna wiadomość, takie domki na wagę złota. Żeby teraz Miskom się udało, będzie trudniej bo to większe psiaki. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='barb']Ogromnie sie cieszę. A jak Państwo dowiedzieli sie o Szelce ?[/QUOTE] Córka znalazła ogłoszenie w necie, ale nie wiedzieli dokładnie gdzie. Quote
Recommended Posts