Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To się dopiero okaże - jak znajdzie taki superancki domek jak Fraszyńska :)
Dostałam maila i zdjęcie - wstawi któraś dobra Ciocia, bo mi z maila to tylko miniaturki wychodzą :(

Posted

Dzięki - uś wysłałam. Próbowałam sama, z fotosikiem - nie dość, że mi się wstawiło mikroskopijne, to w dodatku czarno-białe :( Ta technika mnie nie lubi dokładnie tak samo jak ja nie lubię jej ;)

Posted (edited)

Nutusia napisał(a):
Dzięki - uś wysłałam. Próbowałam sama, z fotosikiem - nie dość, że mi się wstawiło mikroskopijne, to w dodatku czarno-białe :(

Może pobrałaś link z miniaturek, trzeba ten na 500 chyba trzecia pozycja.

to z fotosika. trzeci link od góry liczac. Zaraz fotke usunę.

Edited by andegawenka
Posted

Cudaczek, prawda? Bardzo jej do pyszczka w różowym :)
A trzeba Wam wiedzieć, że jest to fotka z soboty, czyli z dnia, w którym Fraszynkę zostawiłam. P. Ania pisze, że "teraz Frania już się pełnoprawnie rozkłada na kanapie i przyjmuję różne dziwne pozycje leżące, głównie z brzuchem na górze..."

Podobno pieszczoch z niej nieziemski! Lubi się też bawić z p. Anią "już się bawimy i tarmosimy, ona mnie za nos ja ją za ucho..."

Dziewczyny śpią razem, a i tak rano Fraszka wita dawno nie przytulaną Panią :) Trochę jej smutno, gdy widzi, że p. Ania zbiera się do pracy. Jutro będzie miała niespodziankę, bo sobota :)

P. Ania napisała jeszcze: "Jest bardzo grzeczna- ciesze się, że jest ze mną."

I ja się cieszę, że trafił swój na swego. Dostałam zaproszenie na wizytacyjną herbatkę. Odpisałam, że wpadnę w odwiedziny z największą przyjemnością, ale za jakiś czas. Żeby się Fraszka nie wystraszyła, że przyjechałam ją zabrać do tego okropnego domu, gdzie trzeba się było dobijać o głaskanie i miejsce na kanapie. Tak mi się właśnie zdawało, że Fraszyna będzie najszczęśliwsza, mogąc być rozpieszczaną jedynaczką :)

Posted

Elza22 napisał(a):
Śliczna,szczęśliwa dziewczynka;-) No i oczywiście czekam na nowy wątek rudzielca;-)

W zupełności się zgadzam :) pierwsze jak i drugie zdanie popieram :)

Posted

No właśnie - urlopuję się już CAŁY tydzień :) Tak dłużej być nie może - tym bardziej, że nie sprzątam, okien nie myję, ogród pod śniegiem... W oczekiwaniu na wiosnę i na przebudzenie po zimie - nie ma co robić! To się człek przynajmniej psiną zajmie ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
No właśnie - urlopuję się już CAŁY tydzień :) Tak dłużej być nie może - tym bardziej, że nie sprzątam, okien nie myję, ogród pod śniegiem... W oczekiwaniu na wiosnę i na przebudzenie po zimie - nie ma co robić! To się człek przynajmniej psiną zajmie ;)

Toż to rozpusta :cool3:

Posted

inka33 napisał(a):
Dobrze, że Fraszka już się nie frasuje,
bo ma dom, w którym się dobrze czuje!
:multi:

Pięknie prawisz psze pani miła :eviltong:

Posted

Nutusia napisał(a):

To co? Dzisiaj koniec tej laby? :cool3: