andegawenka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Czyli rudziutka dziewczynkę spotkało w końcu szczęscie:loveu: Quote
Nutusia Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 To się dopiero okaże - jak znajdzie taki superancki domek jak Fraszyńska :) Dostałam maila i zdjęcie - wstawi któraś dobra Ciocia, bo mi z maila to tylko miniaturki wychodzą :( Quote
jola_li Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Nutusia napisał(a):Dostałam maila i zdjęcie - wstawi któraś dobra Ciocia, bo mi z maila to tylko miniaturki wychodzą :( Dawaj, dawaj :)! Quote
Nutusia Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Dzięki - uś wysłałam. Próbowałam sama, z fotosikiem - nie dość, że mi się wstawiło mikroskopijne, to w dodatku czarno-białe :( Ta technika mnie nie lubi dokładnie tak samo jak ja nie lubię jej ;) Quote
andegawenka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Nutusia napisał(a):Dzięki - uś wysłałam. Próbowałam sama, z fotosikiem - nie dość, że mi się wstawiło mikroskopijne, to w dodatku czarno-białe :( Może pobrałaś link z miniaturek, trzeba ten na 500 chyba trzecia pozycja. to z fotosika. trzeci link od góry liczac. Zaraz fotke usunę. Edited March 24, 2013 by andegawenka Quote
jola_li Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 To zdjęcie w oryginale miało prawie 3 MB, więc może dlatego tak wyszło. Po zmniejszeniu jest OK :) --- Quote
Nutusia Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Cudaczek, prawda? Bardzo jej do pyszczka w różowym :) A trzeba Wam wiedzieć, że jest to fotka z soboty, czyli z dnia, w którym Fraszynkę zostawiłam. P. Ania pisze, że "teraz Frania już się pełnoprawnie rozkłada na kanapie i przyjmuję różne dziwne pozycje leżące, głównie z brzuchem na górze..." Podobno pieszczoch z niej nieziemski! Lubi się też bawić z p. Anią "już się bawimy i tarmosimy, ona mnie za nos ja ją za ucho..." Dziewczyny śpią razem, a i tak rano Fraszka wita dawno nie przytulaną Panią :) Trochę jej smutno, gdy widzi, że p. Ania zbiera się do pracy. Jutro będzie miała niespodziankę, bo sobota :) P. Ania napisała jeszcze: "Jest bardzo grzeczna- ciesze się, że jest ze mną." I ja się cieszę, że trafił swój na swego. Dostałam zaproszenie na wizytacyjną herbatkę. Odpisałam, że wpadnę w odwiedziny z największą przyjemnością, ale za jakiś czas. Żeby się Fraszka nie wystraszyła, że przyjechałam ją zabrać do tego okropnego domu, gdzie trzeba się było dobijać o głaskanie i miejsce na kanapie. Tak mi się właśnie zdawało, że Fraszyna będzie najszczęśliwsza, mogąc być rozpieszczaną jedynaczką :) Quote
Ellig Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Widac jak bardzo Fraszka jest szczesliwa w swoim domku:) Quote
Mattilu Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Śliczna Fraszka, super domek :) Właśnie doczytałam, że urlopu nie będzie... Quote
Elza22 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Śliczna,szczęśliwa dziewczynka;-) No i oczywiście czekam na nowy wątek rudzielca;-) Quote
M&S Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Mattilu napisał(a): Właśnie doczytałam, że urlopu nie będzie... Teraz jest;) Quote
Poker Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Świetnie ,że Fraszencja ma taki superowy domek. Quote
Ziutka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Elza22 napisał(a):Śliczna,szczęśliwa dziewczynka;-) No i oczywiście czekam na nowy wątek rudzielca;-) W zupełności się zgadzam :) pierwsze jak i drugie zdanie popieram :) Quote
Mattilu Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ziutka napisał(a):W zupełności się zgadzam :) pierwsze jak i drugie zdanie popieram :) No ja oczywiscie tez :) Quote
Nutusia Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 No właśnie - urlopuję się już CAŁY tydzień :) Tak dłużej być nie może - tym bardziej, że nie sprzątam, okien nie myję, ogród pod śniegiem... W oczekiwaniu na wiosnę i na przebudzenie po zimie - nie ma co robić! To się człek przynajmniej psiną zajmie ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Ja nic nie wiem. To którego rudzielca bierzesz ? Quote
Mazowszanka13 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Nutusia napisał(a):Pokazałam ją w poście 475 ;) Dzięki :) Już pędzę ! Quote
M&S Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Nutusia napisał(a):No właśnie - urlopuję się już CAŁY tydzień :) Tak dłużej być nie może - tym bardziej, że nie sprzątam, okien nie myję, ogród pod śniegiem... W oczekiwaniu na wiosnę i na przebudzenie po zimie - nie ma co robić! To się człek przynajmniej psiną zajmie ;) Toż to rozpusta :cool3: Quote
inka33 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Dobrze, że Fraszka już się nie frasuje, bo ma dom, w którym się dobrze czuje! :multi: Quote
Ziutka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 inka33 napisał(a):Dobrze, że Fraszka już się nie frasuje, bo ma dom, w którym się dobrze czuje! :multi: Pięknie prawisz psze pani miła :eviltong: Quote
Mattilu Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Nutusia napisał(a):No właśnie - urlopuję się już CAŁY tydzień :) Tak dłużej być nie może - tym bardziej, że nie sprzątam, okien nie myję, ogród pod śniegiem... W oczekiwaniu na wiosnę i na przebudzenie po zimie - nie ma co robić! To się człek przynajmniej psiną zajmie ;) To co? Dzisiaj koniec tej laby? :cool3: Quote
M&S Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Mattilu napisał(a):To co? Dzisiaj koniec tej laby? :cool3: No właśnie, koniec? Quote
Recommended Posts