Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W końcu dotarłam na wątek. Ostatnio coś mi się komputer psuje :mad:
Gigi, Selo jest śliczny! Wiedziałam o tym pierwsza :cool3: ale teraz gdy patrzę na te zdjęcia, łezka się w oku kręci...
Selo to wspaniały pies, przed nim całe życie, jest mądry, bardzo kocha ludzi. On tak głęboko patrzy w oczy...
Cieszę się, że teraz ma Ciebie, swój własny dom, że chodzi na spacerki. On był taki szczęśliwy gdy brałam go nawet na pół-godzinny spacer. Tak strasznie potrafił dziękować...

Posted

gigi-44 napisał(a):
Masza dzięki za wszystko :lol: niebawem zrobię fotki specjalnie dla ciebie pozdrawiamy pa pa

Ciekawe jak się psina w domciu sprawuje?
Prosimy o pare słówek:lol:

Posted

_bubu_ napisał(a):
jakie cudo :crazyeye: jest prześliczny !!!! gratuluje gigi! i mam nadzieję kiedyś to cudeńko poznać osobiście :cool3:
bubu na mierniczej bywam czsami np.magra wykręt ,poznasz nic się nie martw

Posted

To dzisiejsze fotki z spaceru po którym nogi mi odpadają ale Selo przespał się godzinkę i jak nowo narodzony.Ogólnie to spokojny pies a zarazem mądrala dostał suchą karmę to tak podzióbał ale jak tylko poczuł kurczaka to karma zjedzona w 3 min i czeka aż mu coś spadnie.Noce spokojne, śpi do samego rana bez problemów najgorsze są pobudki timer trzeba mu zmienić dziś pare minut po 6-tej mokry nos dotarł prosto w moje oko i po spaniu.:lol:

Posted

[quote name='gigi-44']

To dzisiejsze fotki z spaceru po którym nogi mi odpadają ale Selo przespał się godzinkę i jak nowo narodzony.Ogólnie to spokojny pies a zarazem mądrala dostał suchą karmę to tak podzióbał ale jak tylko poczuł kurczaka to karma zjedzona w 3 min i czeka aż mu coś spadnie.Noce spokojne, śpi do samego rana bez problemów najgorsze są pobudki timer trzeba mu zmienić dziś pare minut po 6-tej mokry nos dotarł prosto w moje oko i po spaniu.:lol:

ooo, to nie musisz budzika nastawiać? ;););) a gdzie te foty?

Krzychu załóż Selo nowy temat w galeri :p :mad:

Posted

gigi - tu instrukcja - mam nadzieję, ze czytelna
Przepraszam, ze nie szybciej ale juz piszę instrukcje
A wiec tak dodaj sobie ta stronę do ulubionych
http://www.imageshack.us/ i tak ma byc zaznaczone upload i zaznaczone resize image 320*240 i remowe size tez zanaczone, potem klikasz przeglądaj i dodajesz zdjęcie, potem klikasz host it, jak strona się otworzy i zobaczysz takie małe zdjęcie, to z samego dołu kopiujesz link (Direct link to imagedirect link to image) i potem tak jak piszesz post to na górze tam gdzie masz rozmiary czcionki to w tej kolumnie od dołu piąty znaczek od prawej obrazek z górkami klikasz na to i wyskakuje ci taka ramka tam wklejasz ten link i juz masz zdjecie w poscie.
Mam nadzieje, ze dasz radę, jak coś to pisz , a jak Ci nie wyjdzie to wyślij link do wątku i fotke na maila
[email protected] a ja wstawię .