Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Każdy się kiedyś tego uczył , ja stosunkowo niedawno :) Quote
Anashar Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja też, ale całkiem dawno :evil_lol: Piękny jest :) Quote
Masza4 Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 W końcu dotarłam na wątek. Ostatnio coś mi się komputer psuje :mad: Gigi, Selo jest śliczny! Wiedziałam o tym pierwsza :cool3: ale teraz gdy patrzę na te zdjęcia, łezka się w oku kręci... Selo to wspaniały pies, przed nim całe życie, jest mądry, bardzo kocha ludzi. On tak głęboko patrzy w oczy... Cieszę się, że teraz ma Ciebie, swój własny dom, że chodzi na spacerki. On był taki szczęśliwy gdy brałam go nawet na pół-godzinny spacer. Tak strasznie potrafił dziękować... Quote
gigi-44 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Masza dzięki za wszystko :lol: niebawem zrobię fotki specjalnie dla ciebie pozdrawiamy pa pa Quote
yewcia1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 gigi-44 napisał(a):Masza dzięki za wszystko :lol: niebawem zrobię fotki specjalnie dla ciebie pozdrawiamy pa pa Ciekawe jak się psina w domciu sprawuje? Prosimy o pare słówek:lol: Quote
zdrojka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Na pewno grzecznie i jak na taką piękność przystało :razz: Jak to dobrze, że już ma dom i takich kochających "rodziców" :p Quote
hanyg Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jaki szczęśliwy pies ,zdjęcia piękne,aż się wzruszyłam na widok tak szczęsliwego psa ,,kilerka,, Quote
wroobelterrorystka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 6 i 7 zdjęcie powaliło mnie z krzesełka! pies jest przeprze piękny! nawet by mi przez głowę nie przeszło żeby go zostawić u weterynarza tylko dlatego ze potrącił go samochód! niskie ukłony dla Gigiego! Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 jakie cudo :crazyeye: jest prześliczny !!!! gratuluje gigi! i mam nadzieję kiedyś to cudeńko poznać osobiście :cool3: Quote
gigi-44 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 _bubu_ napisał(a):jakie cudo :crazyeye: jest prześliczny !!!! gratuluje gigi! i mam nadzieję kiedyś to cudeńko poznać osobiście :cool3:bubu na mierniczej bywam czsami np.magra wykręt ,poznasz nic się nie martw Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o super, to spotkanko nieuniknione :laugh2_2: Quote
barbara.h Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 gigi-44 napisał(a):bubu na mierniczej bywam czsami np.magra wykręt ,poznasz nic się nie martw napisz coś o Selo!!!!!! co u niego? jak spał? jak jadł? cokolwiek :-( Quote
gigi-44 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To dzisiejsze fotki z spaceru po którym nogi mi odpadają ale Selo przespał się godzinkę i jak nowo narodzony.Ogólnie to spokojny pies a zarazem mądrala dostał suchą karmę to tak podzióbał ale jak tylko poczuł kurczaka to karma zjedzona w 3 min i czeka aż mu coś spadnie.Noce spokojne, śpi do samego rana bez problemów najgorsze są pobudki timer trzeba mu zmienić dziś pare minut po 6-tej mokry nos dotarł prosto w moje oko i po spaniu.:lol: Quote
barbara.h Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='gigi-44'] To dzisiejsze fotki z spaceru po którym nogi mi odpadają ale Selo przespał się godzinkę i jak nowo narodzony.Ogólnie to spokojny pies a zarazem mądrala dostał suchą karmę to tak podzióbał ale jak tylko poczuł kurczaka to karma zjedzona w 3 min i czeka aż mu coś spadnie.Noce spokojne, śpi do samego rana bez problemów najgorsze są pobudki timer trzeba mu zmienić dziś pare minut po 6-tej mokry nos dotarł prosto w moje oko i po spaniu.:lol: ooo, to nie musisz budzika nastawiać? ;););) a gdzie te foty? Krzychu załóż Selo nowy temat w galeri :p :mad: Quote
_bubu_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 no ja nic tu nie widzę :p a chciałabym zobaczyć Quote
Anashar Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Gigi - podales zle adresy. Bo fotki widzisz tylko Ty jako wlasciciel poczty. A zebysmy my zobaczyli musisz dac na serwer ogolnodostepny :lol: np. http://imageshak.us :cool3: Quote
barbara.h Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 gigi-44 napisał(a):No nie mówcie że nie widać fotek? ciemność widzę, ciemność :evil_lol::evil_lol: już widać:multi::multi::multi: Quote
yewcia1 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 gigi - tu instrukcja - mam nadzieję, ze czytelna Przepraszam, ze nie szybciej ale juz piszę instrukcje A wiec tak dodaj sobie ta stronę do ulubionych http://www.imageshack.us/ i tak ma byc zaznaczone upload i zaznaczone resize image 320*240 i remowe size tez zanaczone, potem klikasz przeglądaj i dodajesz zdjęcie, potem klikasz host it, jak strona się otworzy i zobaczysz takie małe zdjęcie, to z samego dołu kopiujesz link (Direct link to imagedirect link to image) i potem tak jak piszesz post to na górze tam gdzie masz rozmiary czcionki to w tej kolumnie od dołu piąty znaczek od prawej obrazek z górkami klikasz na to i wyskakuje ci taka ramka tam wklejasz ten link i juz masz zdjecie w poscie. Mam nadzieje, ze dasz radę, jak coś to pisz , a jak Ci nie wyjdzie to wyślij link do wątku i fotke na maila [email protected] a ja wstawię . Quote
barbara.h Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ooooo Hania zajrzała :multi: Krzychu, a może masz jakieś zdjecia nowe, to wyślij mi na pocztę to wstawię :loveu: adres wyślę Ci na pw. Quote
yewcia1 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 gigi i gdzie te fotki?:roll: Czy instrukcja mało czytelna?:oops: Quote
Recommended Posts