gigi-44 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Selo teraz pracuje jako ochrona Laurki nie ma szans żeby ktoś się zbliżył na więcej jak metr pokochał ją od jak tylko mała trafiła do domku. Quote
yewcia1 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Witaj gigi :loveu: Mam nadzieje, ze już mała Laurka wyznaczyła Wam rytm dobowy:lol: I zagoniony tatuś nie ma czasu na foto relacje, ale choć od czasu do czasu bardzo prosimy o wieści:lol: Quote
gigi-44 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='yewcia1']Witaj gigi :loveu: Mam nadzieje, ze już mała Laurka wyznaczyła Wam rytm dobowy:lol: I zagoniony tatuś nie ma czasu na foto relacje, ale choć od czasu do czasu bardzo prosimy o wieści:lol:Laurka cały czas wyznacza nowe rytmy dobowe ale to raczej przez te upały biedula spać nie może, tak jak selo.Pies w nocy ucieka na balkon a w dzień jak tylko się da to jadę z nim nad wodę dopiero wtedy taki schłodzony odżywa Quote
yewcia1 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Rośnie nam kolejna młoda dogomaniaczka:lol: Podziwiam Was za decyzje o przygarnięciu Selo tuż przed tym momentem jak na świecie pojawiło sie maleństwo. Quote
gigi-44 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 yewcia1 napisał(a):Rośnie nam kolejna młoda dogomaniaczka:lol: Podziwiam Was za decyzje o przygarnięciu Selo tuż przed tym momentem jak na świecie pojawiło sie maleństwo.Ja sie wychowałem z psem i żyje :lol: To Laurka też ma szanse iść w ślady taty Elik też nie miała nic przeciw przygarnięciu Selo i tak teraz tworzymy zgraną rodzinkę:laola::painting: Quote
yewcia1 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Dzieci wychowane wśród zwierzaków są wrazliwsze :lol: Za rok Selo bedzie oprowadzać Laurke po podłodze:evil_lol: Quote
gigi-44 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tak wiem i już mi jej żal bo, jak pomyślę jak selo się leni wszędzie pełno futra nie nadążamy sprzątać a tam gdzie już się udało i jest w miarę czysto to wpadnie obrońca uciśnionych otrzepie się żuci spojrzenie typu " co? tu było sprzątane?" i idzie na balkon:lol: Ale tyle radochy co nam daje on i LG to nie pamiętam kiedy tak było wesoło.Wczoraj byliśmy popływać z selo i nadwyrężył łapę i biedaczysko kuleje ale już to przerabialiśmy także 3-4 dni i będzie jak nowy. Quote
yewcia1 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mamy to samo druga zmiana futerka w tym roku:cool3: I Dywan zamiast czarny jest w kolorze psiej sierści:evil_lol: Juz za chwil pare Laurka bedzie mowic - a jej pierwse trzy słowa mama , tata, hauuu:lol: Czas szybko zleci więc zanim się obejrzycie Laurka bedzie gaworzyć;) Quote
gigi-44 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ochrona czuwa bez przerw na drugie śniadanie.:lol: Quote
yewcia1 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Tak ostatnio o Was sobie myślałam, ze coś strasznie cicho - no i jest fota. :multi::multi::multi::multi::multi: Laurka rośnie jak na drożdzach:loveu:A niuniek zrobił się jeszcze piękniejszy:lol: Quote
gigi-44 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='yewcia1']Tak ostatnio o Was sobie myślałam, ze coś strasznie cicho - no i jest fota. :multi::multi::multi::multi::multi: Laurka rośnie jak na drożdzach:loveu:A niuniek zrobił się jeszcze piękniejszy:lol:Dokładnie Laurka rośnie jak szalona już się nie mieści w połowę śpiochów a cicho temu bo remont był na maxa i pracy dużo, dziewczyny wysłane na wieś a my z Selo drapaliśmy tapety chyba 10 warstw potem gipsowanie i malowanie Pomocnik mi strajkował i temu nas tyle nie było :lol::lol: Quote
gigi-44 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 zdrojka napisał(a):A co ślicznemu w łapkę?Łapa już wyleczona przeciął poduszkę, na boisku ktoś rozbił butelkę i Selo z jego szczęściem trafił na szkło ale to nie było poważne skaleczenie i już jest ok.:lol: Quote
zdrojka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 To dobrze, że nic poważnego. Dzidziuś cudny :loveu: Ale jak spojrzałam na zdjęcie, nie czytając, że remont, to w pierwszej chwili pomyślałam, że to Selo narobił takiego bałaganu i dziwiłam się, że jeszcze żyje :diabloti: Quote
gigi-44 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Nie selo jest prze grzeczny nic odkąd jest u mnie nie zepsuł nie potargał nie licząc małej miotełki.Selo ma goryla i jego męczy A to rośnie nowa dogomaniaczka :lol: Quote
Peter Beny Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ie selo jest prze grzeczny nic odkąd jest u mnie nie zepsuł nie potargał nie licząc małej miotełki.Selo ma goryla i jego męczy Jakie cudo :lol::lol::lol::lol: Pozdrawiamy serdecznie z kolegą Barim :cool3::cool3: Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Też najpierw rzuciłam okiem na stan domu i aż zamarłam ze strachu - myślałam, ze to Selo dewastator :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A z Laurki już przepiekna panna a na tej fotce wygląda jak aniołeczek:loveu: Quote
_bubu_ Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Laurka aniołeczek - prześliczna :loveu: A fotka Selo w zdewastowantm mieszkaniu rządzi :evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Laurka - aniołek :loveu: A Selo męczący goryla to jest hit seonu :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale u Was biało:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jaka reakcja na pierwszy śnieg w nowym super domku ? Głupie pytanie pewnie pełnia szczescia:lol: Quote
Peter Beny Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ale fajno sobie Selo poszalał na śniegu :lol::lol::lol: Quote
gigi-44 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Cześć yewcia! Oj biało, biało, reakcja na śnieg to poprostu szaleństwo zapędzić go do domu graniczy z cudem.Selo chyba bardziej woli zimę niż lato sam biega walnie 4 kółka na około boiska i przylatuje żeby mu rzucać kulki z śniegu jak mu się już znudzi to kładzie się w tym śniegu i szuka ale nie mam pojęcia czego, wiem tylko, że wygląda jak bałwan cały biały. Quote
gigi-44 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Peter Beny napisał(a):Ale fajno sobie Selo poszalał na śniegu :lol::lol::lol:Oj poszalał kurcze w wtorek będę w twojej okolicy ale tylko przelotem w drodze do W-wy. psy by pewnie poszalały. Quote
yewcia1 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Super wieści zawsze, wiem , ze jak gigi się odezwie to i bedzie fota szczęśliwego psa:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts