gigi-44 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A to mała dogomaniaczka na ślizgawce A temu przystojniakowi szukam domu u zaufanych ludzi ma 5 lat i nawet rodowód mu nie pomógł jak trafił to gościa który jak sobie przypomniał to dał mu wodę i jedzenie jeżeli pomyje można nazwać jedzeniem oczywiście. Quote
Masza4 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Selo dorośleje w oczach! :-o Jest po prostu śliczny. Pies na medal! Nawet nie chcę myśleć o tych chwilach, gdy mieszkał w klinice ledwie żywy i taki strasznie chudy i zabiedzony :shake: Widać służy mu i pływanie i bieganie. Super facet! :loveu: A i Laurka nadaje się na dogomaniaka-ta pasja wypisana na twarzy :cool3: Eh... Odnośnie drugiego ślicznego ONa - Gigi załóż mu oddzielny wątek na forum. I może ogólnie wrzuć w net, bo szkoda psiaka, żeby zmarnował się u szumowiny...:angryy: Quote
gigi-44 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Dzięki Masza! Ten drugi onek wczoraj tj.sobota pojechał do nowego domu i ponoć się spisuje na medal jest grzeczny aż się sam zdziwiłem bo mieszkał do tej pory w kojcu a teraz mieszka w domu z nową rodzinką i wszyscy happy. Quote
Masza4 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 To ja też jestem happy w takim razie :multi: :multi: :multi: Quote
Masza4 Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1157/mix-rotek-wyrzucony-z-samochodu-zlamana-lapa-spi-na-poboczu-lublin-145614/ Może jakieś pomysły? Psiak nie jest co prawda tak ładny jak Selo, ale wyjątkowo sympatyczny i przytulaśny! Szkoda go...:placz: Quote
Recommended Posts