Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okej, zgadzam się na takie warunki. Gigi pozwolisz, że Dorothy zajrzy do Kilera za jakiś czas? To jak? Można się Ciebie jutro spodziewać w Lublinie?

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masza4 napisał(a):
Okej, zgadzam się na takie warunki. Gigi pozwolisz, że Dorothy zajrzy do Kilera za jakiś czas? To jak? Można się Ciebie jutro spodziewać w Lublinie?
Można tylko proszę o adres bo nie wiem gdzie jechać prześlij mi na pw albo gg

Posted

Hund napisał(a):
Dorothy!! ale mam nadzieję że nie zamierzasz Klusiora zamienić na Kilera :)!!

:shake: cóż za niegodne insynuacje....
:placz::placz::placz:

gigi dziekuje za zaproszenie, skorzystam oczywiscie;)

Posted

To był żart Dorothy !! Wiemy że każdy piesek jest niepowtażalny!!

Mam nadzieję że gigi nie będzie się ukrywał ze swoim przyjacielem tylko pójdziemy na wspólny spacer :) moja Maszka i Sari sie ucieszą :)

Posted

barbara.h napisał(a):
gratuluję gigi :multi: i uważaj mam koleżankę w Szczyrku :mad:

Szczyrk to mój drugi dom ale zimą :lol: dziękuje wszystkim za pomoc i dobre słowo a psiakowi naprawdę będzie dobrze zresztą sami zobaczycie bo galerię na dogo będzie miał na 100%.I jeszcze raz przepraszam za chwilę uniesienia wczorajszego wieczoru :shake::shake: Postaram się poprawić:evil_lol:

Posted

gigi-44 napisał(a):
Szczyrk to mój drugi dom ale zimą :lol: dziękuje wszystkim za pomoc i dobre słowo a psiakowi naprawdę będzie dobrze zresztą sami zobaczycie bo galerię na dogo będzie miał na 100%.I jeszcze raz przepraszam za chwilę uniesienia wczorajszego wieczoru :shake::shake: Postaram się poprawić:evil_lol:

o tej porze jeszcze nie śpisz!!! :mad: przecież jutro długa droga przed tobą :roll:

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych losem Kilera.Oczywiście pech dalej mnie prześladuje utkwiłem w Kalwari Zebrzydowskiej z powodu sprzęgła i właśnie czekam na lawete do Bielska nie wiem czy dziś będzie realne odebranie psa z kliniki ale zobaczymy Masza już poinformowana także spokojna głową dobrze że telefon działa bo tak to wszyscy by czekali i czekali... Pozdrawiam Krzysiek.

Posted

Niestety gigiemu pod Krakowem popsuł się samochód. Wyjechał z Bielska o 3 nad ranem i jeszcze jakąś godzinę temu czekał na lawetę. Jeśli pomoc przyjedzie w miarę wcześnie, to gigi weźmie z domu inne auto i prawdopodobnie jeszcze dziś przyjedzie do Lublina.
Jak pech to pech :mad:

Będę w domu ok. 17, napiszę co się dzieje, jeśli będę coś wiedziała.

Posted

gigi-44 napisał(a):
Witam wszystkich zainteresowanych losem Kilera.Oczywiście pech dalej mnie prześladuje utkwiłem w Kalwari Zebrzydowskiej z powodu sprzęgła i właśnie czekam na lawete do Bielska nie wiem czy dziś będzie realne odebranie psa z kliniki ale zobaczymy Masza już poinformowana także spokojna głową dobrze że telefon działa bo tak to wszyscy by czekali i czekali... Pozdrawiam Krzysiek.

kurcze to dobrze, ze jeszcze blisko domu, (no prawie)

Posted

Kiler już w drodze do domu, od jakiś dwóch godzin. Dłuuuga podróż przed gigim i Kilerem, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Kiler podobno zachowuje się nawet przyzwoicie :)
Czekamy na wieści z domu gigi! Trzymajcie się!

Posted

Oj chyba oba chłopaki do łózek najpierw a rano po spacerku pojawi się gigi na dogo.
Bardzo się cieszę , również czekam na wieści i cieszę się, ze pomimo waśni gigi ma przyjaciela na całe życie a biedny wilczek ma pana i dom

Dziękuję Wszystkim bardzo:loveu: