Masza4 Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Okej, zgadzam się na takie warunki. Gigi pozwolisz, że Dorothy zajrzy do Kilera za jakiś czas? To jak? Można się Ciebie jutro spodziewać w Lublinie? Quote
gigi-44 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jasna sprawa Dorothy drzwi o każdej porze stoją przed tobą otworem. Quote
gigi-44 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Masza4 napisał(a):Okej, zgadzam się na takie warunki. Gigi pozwolisz, że Dorothy zajrzy do Kilera za jakiś czas? To jak? Można się Ciebie jutro spodziewać w Lublinie?Można tylko proszę o adres bo nie wiem gdzie jechać prześlij mi na pw albo gg Quote
Dorothy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hund napisał(a):Dorothy!! ale mam nadzieję że nie zamierzasz Klusiora zamienić na Kilera :)!! :shake: cóż za niegodne insynuacje.... :placz::placz::placz: gigi dziekuje za zaproszenie, skorzystam oczywiscie;) Quote
Hund Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To był żart Dorothy !! Wiemy że każdy piesek jest niepowtażalny!! Mam nadzieję że gigi nie będzie się ukrywał ze swoim przyjacielem tylko pójdziemy na wspólny spacer :) moja Maszka i Sari sie ucieszą :) Quote
barbara.h Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 gratuluję gigi :multi: i uważaj mam koleżankę w Szczyrku :mad: Quote
gigi-44 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 barbara.h napisał(a):gratuluję gigi :multi: i uważaj mam koleżankę w Szczyrku :mad: Szczyrk to mój drugi dom ale zimą :lol: dziękuje wszystkim za pomoc i dobre słowo a psiakowi naprawdę będzie dobrze zresztą sami zobaczycie bo galerię na dogo będzie miał na 100%.I jeszcze raz przepraszam za chwilę uniesienia wczorajszego wieczoru :shake::shake: Postaram się poprawić:evil_lol: Quote
barbara.h Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 gigi-44 napisał(a):Szczyrk to mój drugi dom ale zimą :lol: dziękuje wszystkim za pomoc i dobre słowo a psiakowi naprawdę będzie dobrze zresztą sami zobaczycie bo galerię na dogo będzie miał na 100%.I jeszcze raz przepraszam za chwilę uniesienia wczorajszego wieczoru :shake::shake: Postaram się poprawić:evil_lol: o tej porze jeszcze nie śpisz!!! :mad: przecież jutro długa droga przed tobą :roll: Quote
Anashar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No, nareszcie dobre zakończenie :) Gigi - czy możemy liczyć jutro na pierwsze fotki z nowego domku? :cool3: Quote
gigi-44 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witam wszystkich zainteresowanych losem Kilera.Oczywiście pech dalej mnie prześladuje utkwiłem w Kalwari Zebrzydowskiej z powodu sprzęgła i właśnie czekam na lawete do Bielska nie wiem czy dziś będzie realne odebranie psa z kliniki ale zobaczymy Masza już poinformowana także spokojna głową dobrze że telefon działa bo tak to wszyscy by czekali i czekali... Pozdrawiam Krzysiek. Quote
Masza4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Niestety gigiemu pod Krakowem popsuł się samochód. Wyjechał z Bielska o 3 nad ranem i jeszcze jakąś godzinę temu czekał na lawetę. Jeśli pomoc przyjedzie w miarę wcześnie, to gigi weźmie z domu inne auto i prawdopodobnie jeszcze dziś przyjedzie do Lublina. Jak pech to pech :mad: Będę w domu ok. 17, napiszę co się dzieje, jeśli będę coś wiedziała. Quote
barbara.h Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 gigi-44 napisał(a):Witam wszystkich zainteresowanych losem Kilera.Oczywiście pech dalej mnie prześladuje utkwiłem w Kalwari Zebrzydowskiej z powodu sprzęgła i właśnie czekam na lawete do Bielska nie wiem czy dziś będzie realne odebranie psa z kliniki ale zobaczymy Masza już poinformowana także spokojna głową dobrze że telefon działa bo tak to wszyscy by czekali i czekali... Pozdrawiam Krzysiek. kurcze to dobrze, ze jeszcze blisko domu, (no prawie) Quote
Dorothy Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 no coz, czasem tak jest w zyciu ze same klody pod nogi. Ja tez czekam na nowe wiadomosci Quote
gigi-44 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jestem już w domu albo dopiero ale za chwilę się zbieram i pędzę do Lublina oby dziś radary na trasie nie działały trzymajcie kciuki:kciuki::Dog_run: Quote
Hund Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 trzymamy :) piesek się szykuje do nowego domku!! Quote
justynavege Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 gigi czekamy niecierpliwie na relacje :) Quote
barbara.h Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 justynavege napisał(a):gigi czekamy niecierpliwie na relacje :) pewnie Masza4 pierwsza nam wieści doniesie :lol:, mam nadzieję że dobre :lol: Quote
Masza4 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Kiler już w drodze do domu, od jakiś dwóch godzin. Dłuuuga podróż przed gigim i Kilerem, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Kiler podobno zachowuje się nawet przyzwoicie :) Czekamy na wieści z domu gigi! Trzymajcie się! Quote
yewcia1 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Oj chyba oba chłopaki do łózek najpierw a rano po spacerku pojawi się gigi na dogo. Bardzo się cieszę , również czekam na wieści i cieszę się, ze pomimo waśni gigi ma przyjaciela na całe życie a biedny wilczek ma pana i dom Dziękuję Wszystkim bardzo:loveu: Quote
Recommended Posts