beka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dorothy napisał(a):dzien dobry jak tam nasz owczar?? :loveu: No właśnie musisz mieć świadomość że onek nie jest Twój on jest Nasz hihihhihihi Quote
gigi-44 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Fotki powinny być w tamtym poście gdzie ich brakowało zrobiłem według instrukcji a resztę wysłałem do barbary.h.Psina ma się dobrze choć powoli się rozkręca już wiemy że sam otwiera drzwi,nie lubi małego czarnego psiaka z sąsiedniego bloku mały myślał że jest królem na osiedlu ale Selo sprowadzil go na ziemię wystarczyło że wydobył z siebie dźwięki hau i władza przejęta.Jest naprawdę niesamowity. Quote
Masza4 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Ta...do Selo podobny jest stan 'kadłubka' gdy leży kołami do góry :evil_lol: w boksie też tak robił i na ogródku i na spacerze... A ten mały czarny piesek z sąsiedztwa może kojarzyć mu się z klinicznym czarnym kotem, który siadał zawsze przed boksem Selo i wkurzał go swoją obecnością. Im Selo bardziej szczekał, tym Bernard przysuwał się bliżej boksu :mad: Diabełek z niego niezły. Quote
Hund Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 szkoda że małe i czarne się źle kojarzy bo moja Maszka i Sari są właśnie takie :) Quote
gigi-44 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dorothy napisał(a):na ktorym osiedlu mieszkacie?Dorothy to jest osiedle słoneczne.Boczna Michałowicza. Quote
wroobelterrorystka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 może załóżcie Pieskowi nowy wątek? lepiej się będzie oglądało jego fotki i śledziło jego losy :P Quote
gigi-44 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 http://www.dogomania.pl/gallery/481/7/3857.html to link do galerii Selo, dzisiaj zrobiłem kilka fotek to później je wyślę na cenzurę a nie które wsadzę tu na wątek.Pozdrawiamy pa. Quote
yewcia1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: A co u Was taka cisza:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
gigi-44 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 W bielsku jest taka piękna pogoda ze szkoda siedzieć w domu selo zwiedza podbeskidzie razem ze mną oczywiście,dziś zaliczył Wisłe nie rzekę tylko tą od Adama.M.I chyba pierwszy raz wszedł do wody, ja miałem deski to co wyprawiał, wody było mi do łydki a ten wariat biegał, gonił wszystkie kijanki albo to były małe rybki.Potem grill a teraz już śpi na dziś dość wrażeń.oczywiście jak zacząłem robić fotki to padła bateria :placz::stormy-sad:ale kilka mam tylko czekam aż się naładuje aku. Quote
yewcia1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 gigi-44 napisał(a):W bielsku jest taka piękna pogoda ze szkoda siedzieć w domu selo zwiedza podbeskidzie razem ze mną oczywiście,dziś zaliczył Wisłe nie rzekę tylko tą od Adama.M.I chyba pierwszy raz wszedł do wody, ja miałem deski to co wyprawiał, wody było mi do łydki a ten wariat biegał, gonił wszystkie kijanki albo to były małe rybki.Potem grill a teraz już śpi na dziś dość wrażeń.oczywiście jak zacząłem robić fotki to padła bateria :placz::stormy-sad:ale kilka mam tylko czekam aż się naładuje aku. Więc czeka niecierpliwie na wiosenne foty - bo od jutra przymrozki zapowiadali:crazyeye: Bardzo się cieszę, że u Was wszystko w porządku. Selo ale masz raj - woda, grill, Wisła:loveu: Quote
gigi-44 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 zdjęcie nr 1. nie wiedział co zrobić z tak dużą ilością wody. Zdjęcie nr 2. zobaczył małe rybki. Zdjęcie nr 3. pogoń za rybkami. Jak on jest ciekawy świata wszystko go interesuje ostatnio leciał za jeżem to był wieczór wołam go a on nic krzyknąłem SELO! do mnie! i jeszcze raz, a gość który przechodził stanął jak słup soli bo myślał że pies leci na niego.A dziś rano zobaczył szyszkę poprostu leżała na ziemi a on podskoki do niej raz drugi,łapą ,pyskiem chyba myślał że znów jeż i od rana już dobry humor . Więcej fotek w galerii.Pozdrowionka :lol: Quote
Dorothy Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 usciski dla Selo, chyba nie mogl wymarzyc sobie lepszego domku :calus::calus::calus: Quote
gigi-44 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Dorothy napisał(a):usciski dla Selo, chyba nie mogl wymarzyc sobie lepszego domku :calus::calus::calus: Bardzo dziękuje a uściski właśnie przekazane:loveu: Quote
Hund Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 gigi :) fajna relacja :) czekamy na nastepne :) Quote
yewcia1 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ale ma raj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hund Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Widziałam dzisiaj pieska osobiście :) jest piękny, ma zdrowe błyszczące futerko i grube potężne łapy :) śliczny jest :) nie widać po nim wogóle że przechodził w swoim zyciu tak wiele złego. gigi zapewnia mu dużo ruchu :) piesek biega bez smyczy i przychodzi na zawołanie. Quote
_bubu_ Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja też poznałam dziś niedźwiadka Selo ;) wygląda rewelacyjnie, szczęśliwy psiak, nie mógł lepiej trafić. gigi pracuje nad jego kondycją :) Quote
Masza4 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Gigi jak tam druty z żuchwie Selo? Kiedy je zdejmujecie? Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Gigi co tam u Was ? Pewnie macie masę fotek po długim weekendzie?:lol: Quote
gigi-44 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Masza4 napisał(a):Gigi jak tam druty z żuchwie Selo? Kiedy je zdejmujecie?Druty będą ściągane jutro jestem umówiony w klinice o 9 rano i Selo będzie do odbioru ok 16 tej także wszystko dowiemy się jutro po 16 tej ogólnie ma się dobrze już zaaklimatyzował się całkowicie i rozrabia zaraz po ściągnięciu drutów jeżeli wszystko będzie ok a raczej będzie zaczynamy szkolenie PT bo Selo robi się agresorkiem do innych psów ale pracujemy nad tym.Masza jak będziesz się widzieć z panią doktor to przekaż że nie dzwoniłem bo książeczka dziś dotarła. Quote
Recommended Posts