Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masza4 napisał(a):
Coś pięknego!!! Jaki szczęśliwy pies :loveu: :loveu: :loveu: A pomyśleć że kiedyś nazywał się Kiler :mad:
Wyprzytulaj go ode mnie!
O i Masza zaglądnęła super:lol: Selo wyściskany od ciotki wedle życzenia :lol:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam odzywam się jak Peter powiedział.
Tzn problemy nie mam z Selo tylko z upierdliwym sąsiadem który jest tak pazerny na kasę że szkoda gadać. Selo skoczył do jego żony, otóż kilka tygodni temu jechaliśmy z Laurką na zajęcia ruchowe bo lekarz tak zalecił tego poranka zaspaliśmy i wszystko na wariackich papierach szybko szybko i moja mama żeby odciążyć nas wyprowadziła Selo na spacerek i wracając do domu z klatki w której mieszkam wypadli oni machając rękami a że Selo był z moją mamą która go nie utrzymała to rozbójnik skoczył kobiecie do ręki ale nic się nie stało tylko gość jest takim pianistą (wścieklizna) zaraz zadzwonił po policję i straszył sądami a na fakcie na ręce ani śladu tylko dogadałem mu kiedyś i temu taka jazda od policji mandat i tyle ale sąsiad nie do dogadania żona nie mogła się odezwać wszystkim kierował gostek.Przepraszałem jego nie żonę kwiaty wręczałem jemu, dostał też whisky i dopiero wtedy powiedział że czeka na moją propozycję powiedziałem że pokryje szkody jeżeli takie są i nagle kurtka, sweter dziurawe żona na L4 prawie deprecha :shake: Ale i tak on był górą bo mój pies skoczył osobiście wiem że to kawał drania ot taki cwaniaczek.
ale dostał kasę za te straty plus bonus i niech się baran cieszy tylko najbardziej mi żal tego że mogłem pomóc nie jednemu psu.
Ale teraz już Selo jak wychodzimy z bloku to występuje w kagańcu żeby się nie powtórzyło, choć ze mną takiej jazdy nie robi.
Ot i moje problemy i dalej szukam szkoleniowca ale gdzież bliżej domu.
A ogólnie jest super Laurka rośnie już sama siada, dwa zęby na dole się przebiły i jeden na górze dziś się pokazał dodatkowo szkubie Selo po wąsach a on to dzielnie znosi i nic tylko by ją lizał.
Pozdrawiam wszystkich i niebawem wkleję jakieś nowe fotki tylko czekamy na śnieg.

Posted

eh no to pięknie, toż to pirania nie człowiek. współczuję takiej przygody .. i takich sąsiadów. A o dobrego szkoleniowca w okolicy Bielska to bardzo ciężko. Ja przynajmniej nie znalazłam.

Posted

Ja nie mogę. Jacy ludzie potrafią być upierdliwi! Kretyn skończony i tyle. Nawet jakby poszedł do tego swojego sądu, to i tak nic by nie wskórał. Żona w końcu nie odniosła żadnych obrażeń, pies zapewne ma komplet szczepień. Takich trzeba z daleka omijać, bo to niebezpieczni ludzie...:angryy:
Ale na codzień Selo nie jest agresywny, prawda? Zwłaszcza jeśli córa tak go morduje, to chyba anioł, nie pies :loveu:

Posted

Właśnie że Selo nie miał szczepienia bo był chory i brał antybiotyk i lekarz powiedział że jak będzie zdrowy to dopiero wtedy go zaszczepi. A co do agresji Selo to nie lubi obcych ludzi ale jeśli chodzi o najbliższych Laurkę żonkę to luzik do rany przyłóż. A co do sąsiada to jego żona pracuje w szpitalu i zaraz po wyskoku Selo pojechali niby na obdukcję. Ja jej nie widziałem bo oczywiście nie musiał mi jej pokazać to taka karta przetargowa. Rozumiesz może mam a może nie, zaryzykuj ja nie wiem czy coś nie załatwili.
Ale sprawa zakończona i już do tego nie wracajmy!

Posted

Spokojnie ubieram mu go tylko jak wychodzę z bloku i w tłumie ludzi gdzie przebywa sporadycznie, ale nie da się ukryć że w kagańcu budzi respekt.Ale my nie lubimy straszyć ludzi i nasze spacerki są na pustkowiach czyli góry, łąki, jeziora Selo jest happy i ja również.

Posted

zdrojka napisał(a):
Ostatnie zdjęcie jest po prostu przecudne :loveu:
Pokazywać wszystkim, którzy chcą się pozbyć psa ze względu na dziecko!

Można mieć psa i małe dziecko, tylko nie będę ukrywał, że trzeba troszkę więcej sprzątać:lol: ale dla chcącego nic trudnego!:loveu:

• 1 month later...
Posted

Jejjuniuuu łapki w psim pycholu! Zupełnie jakbym widziała siebie z dzieciństwa :evil_lol: Dobre dziecko z Laurki wyrośnie :cool3:
Selo masz całusa od ciotki za cierpliwość ;) :loveu: :loveu: :loveu: