Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gusiaczek']Tekst z bloga - strzał w dychę.
Będę tam zaglądała - blogowa jestem ;) - teraz bardziej z sentymentu,
bo u mnie cisza ...[/QUOTE]
Gdzie bedziesz zagladala?

Posted

[quote name='konfirm13']Pewnie na tego bloga. Polecam jako całość, nie tylko o BDT. Świetnie się czyta
[URL]http://bialyjack.blogspot.com/2013/03/bezpatny-dom-tymczasowy-rzeczy-o.html[/URL][/QUOTE]
Dzieki. Naprawde madry wpis.

Posted

[quote name='konfirm13']Mam nadzieję, że Pan z Oczami, ne ma zakusów na Tosię. Dropiatku, pozdrówki i drapanko:lol:[/QUOTE]

A może Tosia mu przeznaczona....

Posted

Tośka jest zafascynowana kotem mojej siostry, który przyjechał z Nią na Święta wczoraj. Chodzi za nim krok w krok, iska po karku (fajnie to wyglada, jakby ząbkami sprawdzała, gdzie je wbić solidniej), wyglada jak dzieciak z nową zabawką :)

Posted

[quote name='malagos']Tośka jest zafascynowana kotem mojej siostry, który przyjechał z Nią na Święta wczoraj. Chodzi za nim krok w krok, iska po karku (fajnie to wyglada, jakby ząbkami sprawdzała, gdzie je wbić solidniej), wyglada jak dzieciak z nową zabawką :)[/QUOTE]

A co na to kot?

Posted

[quote name='Mattilu']Dzieki. Naprawde madry wpis.[/QUOTE]

Blog jest bardzo dobry.

[quote name='malagos']Tośka jest zafascynowana kotem mojej siostry, który przyjechał z Nią na Święta wczoraj. Chodzi za nim krok w krok, iska po karku (fajnie to wyglada, jakby ząbkami sprawdzała, gdzie je wbić solidniej), wyglada jak dzieciak z nową zabawką :)[/QUOTE]

Koci zajączek świąteczny dla Tosi :)

Posted

kot absolutnie nie zwraca uwagi na Tośkę, to taki luzak, ma charakter bardziej psi niż koci (może się wychowywał z psami? Znajda, więc nie wiemy o jego przeszłości nic)

Posted

Poczekaj, aż zrobi z niego wycieraczkę...:evil_lol:

Posted

[quote name='Gusiaczek']:roflt:no nie, ja na szychtę muszę zapierniczać w kulturze, a sie nie da ... ;)[/QUOTE]

No co...?

Daj spokój kulturze...

Posted

Z tą kulturą to tak jak to jak prostą kobietę zapytano o nazwisko: "Pani godność?"
ta obrażona odparła "JA nie mam godności ! ..."